i'm back....

sapgirl

New member
i'm back....

מה שלומכם אנשים חביבים? היה נורא כיף.. הייתי בלונדון צרפת הולנד <אמסטרדם> ובלגיה... היה ממש אדיר בלונדון ובאמסטרדם. בלונדון האנשים כאלה נחמדים... ובאמסטרדם כולם סטלנים..
וראיתי את המחזמר של שיקגו!! זה כזה יפה! אפילו יותר מהסרט! וראינו גברים עם גרביונים וחצאיות! הא! וגם היינו במצעד הגאווה בלונדון..זה כזה מצחיק יש לי פול תמונות משם אז אני אראה לכם במפגש פורום.. <באיזה תאריך הוא אגב?> ולא הייתי בבית אנה פרנק =( והייתי בחלונות האדומים <חיוך גדול D= > חחחח איזה מצחיק אני ובת דודה שלי כל הטיול התעללנו בברווזים... פירוט מלא: 1. פגענו עם סירות בשלט בברווזים... 2. השפרצנו על ברווזים מים 3. זרקנו על ברווזים אבנים 4. היו מלא ברווזים על קרש מחוץ למים אז בת דודה שלי הזיזה אותו ואז כזה בספרינט שחו לאמא שלהם 5. ירקנו על ברווזים. זה היה הכי מצחיק! היו 2 ברווזים, אמא ובן, אז ירקתי מזה סמחט על הילד, וזה היה לו על הגב כזה.. והוא לא שם לב.. ואז אחריי איזה 10 דקות הוא שם לב ואז הוא כזה צרח "ואאא ואאא ואאאא ואאאא ואאאא" <הרבה פעמים> ואז אמא שלו כזה באה וניקתה את זה ממנו.. חה! 6. יונה נפצעה מרוכב אופניים, ואז היא עמדה בדיוק איפה שהולכת לעבור הרכבת החשמלית וניסתה לזוז! ולא הזזנו אותה משם... אז הרכבת די עשתה ממנה יונהמכפ <יונה מעוכה כמו פנקייק> איזה אדיר בהולנד יש רמזורים לרוכבי אופניים... כי יש הרבה כאלה. יותר מדי אם תשאלו אותי.... טוב סיימתי בבבבבייי

סאאאאאפיר.

אני שמחה לשמוע שנהנת! ( אבל לא חבל על הברווזים...?
). {אגב שתדעי, אתמול הייתי בהופעה של אביב וחשבתי עלייך, בחיי).

metl

New member
סאאאאאפ! וווללקאם באקק!

ייאיי איזה רעה! למה להתעלל בחיות יותר נכון בברווזים...

Yuvalenko

New member
ברוכה הבאה סאפ!... אבל...

מה פתאום את מתעללת בברווזים ונהנית לראות יונים פצועות נמחצות למוות?!? אני שמח שמתן ומתי עוד לא ראו את ההודעה שלך.... :\ בכל מקרה, יפה לך להסתובב ברחוב החלונות האדומים.. יש חוויות מיוחדות שאת רוצה לספר לנו עליהן?..

greeneye

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי... נזכרתי שבדיסני וורלד היו ברווזים ומכונה ששמים סנט ומקבלים פרורי לחם להביא לברווזים. אז...די צלפנו בהם פרורי לחם... זה היה ממש מצחיק... חוץ מזה- ברוכית הבאית, ו.......בא לך לבוא ביום ראשון לצילומים של התוכנית הלא מצחיקה בעליל של ארז טל? טל פרידמן יהיה שם..

Testicles

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה ממש זרקתם עליהם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! אני זוכר, פעם כשהייתי בטיול באירופה, התחלנו כזה לזרוק חצץ על תיירים, ואז כזה עיצבן אותנו שהם מצליחים שם כלכלית, אז שמנו אותם על רכבת והסענו אותם לכזה מחנה קיץ, ואז הם נכנסו להתקלח אה, זה לא הייתי אני, זה היה היטלר! לא, אבל רציני, שלך יותר מצחיק

kfm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה מניאק, מעין..אבל מניאק מצחיק

פIלי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואי, ממש ממש קרעת אותי עכשיו.

kfm

New member
ברוכה השווה ביותר סאפ!!!!!!!!!!!!!

היית חסרה לנו מאוד! ומזה מזה ההתעללות הזאתי..לא מוכנה לשמוע! ככה חינכתי אותך?? ועוד יונים?? חברותיי היקרות????

פIלי

New member
ברוכה השאווה!

מקווה שנהנת, אבל לא חבל על היונה? וכן.. אמסטרדם נשמעת אדירה.. יש שמועות שאנשים מגלגלים שם ג'ויינטים ברכבת.. ומפילים ראשים בפארקים.. וזה.

mati88

New member
למרות

שקשה לי להבין מה מצחיק ביונה פצועה שנדרסה ובהתעללות בברוזים, אני שמחחה שנהנת. וולקאם באק

למעלה