I'm back!!!!!

MaNcHi 135

New member
I'm back!!!!!

חמודים שלי איך התגעגעתי!!!!!!! אתם לא יודעים מזה חיים בלי אינטרנט שבועיים והרבה קוריאנים מסתובבים לידכם ואיתכם ואין אפשרות לספר ולשתף!!! שכבר חברות שלי איימו לאשפז אותי באיזה מוסד לגמילה או בית משוגעים שם! שיגעתי אותם עם הקוריאנים! הם קראו להם "חברים של מעיין" ואני קראתי להם "החולשה שלי". מילאנו מפוצצת אבל מפוצצת קוריאנים ויפנים אבל יותר קוריאנים! הם פשוט נפלו והלכו לידי כמו טיפות גשם, זה היה פשוט מלהיב! ואז גם לשמוע אותם מדברים איטלקית בכללללללל להתעלף!!! ראיתי מלא קבוצות מאורגנות שבאו מקוריאה ואז עקבתי אחריהן והצטלמתי עם מלא ושיגעתי אותם שזה היה ממש מצחיק! אפילו בחנות בגדים נפלתי על איזה אחת והתחלתי לדבר איתה והיא לא הבינה כלום כי הם בקושי יודעים לדבר אנגלית אז פשוט זרקתי "לי ג'ונקי!!" והיא כמעט התעלפה כולה קיפצה מהתלהבות וניסתה לדבר איתי *חמודה*, ואז לא יודעת מאיפה קפצה עלינו עוד אחת, כנראה מהמדפים של זארה...לא יודעת... ושתיהן התלהבו ושמחו שאנחנו מכירים אותם! משהו ששמתי לב אליו בשבועיים האלה זה שאני ממש מזהה אותם! כאילו יש לי חוש אליהם! אני יודעת מי קוריאני ומי לא! חברות שלי נגנבו ממני! הם לא הבינו איך אני יודעת! והצטלמתי עם מלאאא אבל חברה שלי הגאונה החליטה שתמונות של מלוכסנים קדושים לא מספיק טובות לתפוס מקום במצלמה אז היא מחקה לי הכל!!!!!! בלי שידעתי!!! ובדרך חזרה לקחתי את המצלמה כדי לראות ולהתלהב עם עצמי ופתאום ראיתי שאין תמונות!!
חטפתי עליה את העצבים כמעט זרקתי אותה מהאוטובוס! זה היה כזה מתסכל!!!
יום אחד הלכנו לאיזו טירה ענקית וראיתי קבוצה ואז המדריך חפר להם והרגשתי בבית ככה לשמוע אותם חופרים בקוריאנית, כאילו אני צופה בסידרה! הלכתי לאחת מהן וביקשתי ממנה להצטלם איתי ואז היא רצתה גם תמונה איתי....הקבוצה קלטה חחחחח התלהבה והצטלמתי עם כולם כדי שיהיה להם מזכרת מ"איטליה" חחח אחד עושה לי "Italian girls very beautiful!" אמרתי לו שמישראל ושיעשה גיחה פעם אחת בארץ הקודש! והוא אמר שהוא יחשוב על זה! חמוד! התמונה עם הבחורה זאת התמונה היחידה שנשארה לי מהם! כי זה היה מהפלאפון... הלכתי לראות את הבית ספר שאני רוצה ללמוד בו, ונחשו מה, הוא מפוצץ קוריאנים טחונים בכסף, עשירים סטייל בו-רא! רציתי לבכות ולהפוף לעציץ שם! מה שעוד יותר גרם לי לרצות ללמוד שם! לא הספקתי לדבר איתם כי המנהלת עשתה לנו סיור קצרצר והקטע הוא שהבית ספר מאוד שומר על עצמו ואלא אם כן את מלווה במורה או המנהלת ואת לא תלמידה, אין אפשרות להסתובב לבד שם. האיטלקים מדהימים! ג'נטלמנים! כזה שוק לחזור לערסים של ישראל... ישראלים כל כך לא ג'נטלמנים כל כך אגואיסטים ומגעילים! ממש חטפתי הלם תרבות בנחיתה בארץ! בכל מקרה, כשיהיו לי תמונות אני אעלה כמה!

יאאאאאאא מעיינייייייייייייי../images/Emo24.gif

ברוכה השבה בובה
דיי, אני אתחיל לקנא
מה הם עושים שם כל הקוריאנים האלה
לומדים עיצוב
איזה חמודים, מכל הסיפורים נשמע שכולם ממש סימפטיים וחברותיים ואדיבים וכל התכונות הטובות האלה
אני ממש שמחה בשבילך שנהנית כ"כ, ואל תדאגי לאט לאט תתרגלי שוב להלך הרוח שיש בארץ
זה פשוט לא ייאמן, איך חברה שלך העיזה למחוק לך את התמונות
ועוד לא אחת או שתיים אלא את כולן
אני לא יודעת מה הייתי עושה לה אם הייתי במקומך
חוץ מזה מה, זו הייתה מצלמה שלה שהיא החליטה למחוק בלי לשאול
(לא שזה היה מצדיק את זה, אבל לפחות הייתי מבינה אם הייתה מרגישה עם זכות כזאת
) לא נורא, כשתחזרי לשם ללמוד תצטלמי עם כולם שוב, וגם עם הכתיכים והג'נטלמנים המדהימים שבביצפר
שמחה שחזרת, מחכה לשמוע עוד חוויות, קצת יותר בפירוט

MaNcHi 135

New member
זאת המצלמה שלה אז

היא יכלה למחוק לי אבל אחרי שהיא ראתה את התגובה שלי היא הרגישה ממש רע... אז אמרתי שלא נורא.. במילא בעזרת השם עוד שנתיים אני שם הם יהיו איתי כל הזמן

asia84

New member
מעייני איזה כיףף ../images/Emo140.gif

שחזרת ועשית חיים ועוד קוראינים ראית זה כבר טוב יפה נהנית וראית את בית ספר אז תנוחי קצת ותעדכני אותנו בעוד קצת דברים שהיו שם אני שמחה מעוד שחזרת בשלום ושהכול עבר לך שם טוב יאוו ואיטלקים ועוד קוריאנים בטח נהנית לך שם
אוהבת אסיה

Sivan 85

New member
../images/Emo24.gifמעייני!../images/Emo24.gif

יאאא חזרת.... ההיעדרות שלך בהחלט הורגשה בפורום!!!... אני שמחה לשמוע שנהנית... וואו איך שנהנית אני מקנאה! איזה באסה עם התמונות... כבר תיכננתי מפגש תמונות איתך
אבל לא נורא.. נעשה מפגש אחר אם אני כבר שוב בעמק!!... ברוכה השבה בובה!!! כן הישראלים לא משהו לעומת האיטלקים/קוריאנים/יפנים.. אבל..זה מה שיש.. לפחות נכון לעכשיו
אהבתי את ה-"ליג'ונקי!" והקפיצות... הוא באמת מושג גלובלי כנראה
כשתזכרי בעוד סיפורים נשמח לשמוע!!!

אליס241

New member
../images/Emo140.gifברוכה השבה../images/Emo24.gif

היי מעייני:) איזה כייף לקרוא שעשית חיים, אני מאושרת בשבילך ! איטליה זה מדינה מדהימה, ואני תמיד טענתי שאיטלקים הם חתיכים ובשילוב של קוריאנים מתוקים במקום אחד ואווו איך שרדת ? לא נתפס לך הצוואר? חחח בקשר לתמונות נכון שזה מכעיס מאוד, אבל עבר ואין מה לעשות אז חבל להתעצבן! את רוצה ללמוד באיטליה? באמת? ענק לכמה זמן? איזה חלום! חח התלהבתי בשבילך אז חפרתי, אז רק נאחל לך ברוכה השבה, וכמה שמבאס לחזור מנסיון זה הבית שלנו, כי אין לנו ארץ אחרת הם היתרונות והחסרונות עדיין זה הבית שלנו! אז תנוחי ואשמח לשמוע חויות כי התגעגעתי מאוד נשיקות וחיבוקים אליס:)

dayana3

New member
היי מעיין ../images/Emo9.gif

ברוכה השבה..
שמחתי לקרוא שנהנית.. אני כל כך מקנאה בך שנסעת ופגשת כל כך הרבה קוריאנים.. גם אני רוצה..
הייתי במילאנו.. פעמיים..
ולא ראיתי קוריאני אחד
התאקלמות מהירה בארץ ישראל

בטי בופ3

New member
מעייני בורכה השבה!../images/Emo24.gif

איז כיף לשמוע שנהנת ועוד עם טונות של קוריאנים
קשה לחזור לארץ אבל אנחנו פה בדיוק בשביל להקל עלייך!

mishi 1

New member
ואוווו מעייני איזה כיף!! אני מתה..

אבדו כל התמונות קוריאנים? אם היא היתה חב רה שלי היא היתה חוזרת בלי ראש... (ובלי תמונות
) אבל לא נורא תמיד אפשר לעשות גיחה לטכניון ולתור בחדרי המעונות! תמיד יש שם איזה קוריאני מחמד מתחבא.. האמיני לי
ואז את יכולה להסתובב איתו ברחבי ירושלים ולשגע אותו "אופפה אופפה אופפההההההההה" גחחח
את חייבת להראות לנו תמונות! חחח הרסת אותי עם העציץ... בהחלט יכולה להיות חוייה מדהימה ללמוד בכזה מקום
אייש~~ קוריאנים גרים במעונות, דלת לידך....

Don Nirtin

New member
איזה יופי מעיינוש!

הרחבה במסן יהיה כשאהיה בשבוע הבא על המחשב. בחופשה כפויה. היה נורא כיף לקרוא אותך! מתעלייך.

One Missed Call

New member
מעיינצ' ברוכה השבה~! ../images/Emo24.gif

התגעגעתי! XD וואי אני גם רוצה חו"ל כדי לראות המוני מלוכסנים מסביבי *-* בישראל אלה רק תאילנדים/פיליפינים
אחח את גאונה שאמרת לה לי ג'ונקי חחחחחחחחחחחחחח
מי ייתן והם יחליטו לזרום אלינו לכאן לישראל
ואני בעד שתכי את החברה שלך,מזה למחוק?!?!
שמחה שנהנית!

למעלה