I'm back, people...

BiGuy3000

New member
I'm back, people... ../images/Emo13.gif

אחרי כמה שנים טובות, בהן לא עסקתי במיסטיקה כלל... אני חושב שאני צריך לחזור. העולם הזה פשוט משך אותי חזרה פנימה... בדרכים שונות. ובכן, בזמנים עברו, בהם עסקתי במיסטיקה ורוח- עסקתי יותר בצד השחור של התחום; תיקשורת עם המתים, טקסים שחורים, כישופים שחורים... עכשיו, בחזרתי, ארצה לשנות תדמית- ולעסוק במיסטיקה לבנה- כישופים לבנים, ריפוי, הילינג... אשמח לקבל קישורים ודפים עם פירוטים ומאמרים בנושא. תודה מראש

BiGuy3000

New member
המממ...

יש לי עבר קצת לא טוב עם כל הנושא הזה... עשיתי סיאנס, ניסיתי להעלות דמות שאני מכיר, שנפטרה קצת אחרי שנולדתי. הסיאנס... לא עבד ממש טוב. מישהי מהמעגל נכנסה לפאניקה, ופירקה את המעגל... מאז, לפי התסמינים, ולפי היוועצויות שלי במיסטיקנים אחרים- היה לי שד בבית, לתקופה ארוכה. מאז שגורש, לא נגעתי בנושא יותר. אשמח לקבל חומר על מאגיה לבנה, אנשים
אני מחפש דרך לחזור לתחום, ואני צריך קצת עזרה...
תודה.

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo41.gifBiGuy3000../images/Emo42.gifאם טרם הבינות

זאת, איןמאגיה 'שחורה' או 'לבנה'
כישוף הוא כישוף הוא כישוף
כישוף הוא כלי שבעבר אנשים למדו כשוליה במשך ארבעים שנה עד אשר הוכשרו להיות קוסם, מכשף או שאמאן.ולי נראה שאתה צעיר מכדי לשלוט ברכב המשתולל הזה. הלא כן? האם לא הספיק לך 'שד אחד'? למעשה, כאן בפורום רוחני, אנו נושאים את נס הרוח. הרוח שבנו שכמהה לאחדות עם המוחלט. לא לברוא עולמות שאו העשויים מחומר. על מנת להבין את ההבדל בין מיסטיקה, רוחניות ומאגיה, קרא את המאמר שלי על:מה בין מיסטיקה למטאפיזיקה L&L TALYA

BiGuy3000

New member
כמה הבהרות...

ע"פ לימודיי, ישנם כישופים שחורים, ולבנים. הכישופים למטרות רווח, פגיעה, הסתה, קללה וכו'- היו בצד השחור, בעוד כשפי הריפוי, הגנה, עזרה, גילוי וכו'- היו בצד הלבן (זה ע"פ מה שלמדתי- לא בטוח אם זה נכון)... אז בכל אופן, גם אם זה לא נכון... האם עוד קיימים מאגרי כישופים באינטרנט
הסברים וכו'
... אני זוכר שבתקופה בה עוד למדתי אותם, היו כמה מאגרים עצומים, עם רשימות מפורטות וביצוע...
וחשוב לציין שהשד לא נבע מהכישופים או מכל פעילות אחרת- רק מסיאנס gone bad. לפחות אלו המסקנות הסופיות שלי. בנוסף, ארצה לשאול שאלות על כמה נושאים פחות קשורים- טלקינזיס- כל אחד יכול
קראתי בMagick על שיטות לפיתוח היכולת... האם השיטות הללו באמת יעילות
חלום צלול- איך מגיעים אליו
ושאלה אחרונה, קצת יותר מסובכת- יש בידיי מזה כמה שנים, יכולת חשמלית. כלומר, יש פעמים שיש לי "פרץ" כזה, ואז קורים לי דברים נורא מוזרים עם חשמל, בעיקר עם אורות; זה בד"כ קורה בצורה לא רצונית- אין לי שליטה על כך. הייתה, נגיד, פעם שיצאתי משיעור הגיטרה שלי... ואיך שרגלי נחתה באחד הרחובות, כל האורות בו נכבו. לפי התקדמותי, הם נדלקו... אז, כשהגעתי הביתה, הנחתי את ידי מעל פאנל כזה, ששולט על האורות העליונים בסלון ביתי. כשהנחתי את ידי מעל הפאנל (מרחק 5-8 סנטימטרים לערך), האורות החלו להשתגע; כשהרחקתי את ידי, הם נדמו. אחותי ניסתה את אותו הדבר בעצמה, אך ללא הצלחה, ואחריה ניסיתי שוב, בהצלחה. אם כן- האם ישנן מדיטציות או תרגילים, שיוכלו לעזור לי לנתב ולשלוט באנרגיה הזו, תהיה אשר תהיה
האם יש דרך לתרגם את האנרגיה לאנרגיה של הילינג
תודה מראש.

BiGuy3000

New member
ישנם...

פורומים רבים, בכל התחומים, ואני יודע עליהם. אבל במקום לפזר את כל שאלותיי בשאר הפורומים, לא עדיף שאשאל את כולן, בפורום יותר כללי

קצת על כישוף

אפשר לקבל "מתכונים" לכישופים בכל מני מקומות. בלי מיומנות בתחום, זה לא ממש עוזר. זה כמו לתת מתכון בישול מורכב לאדם שלא יודע אפילו לטגן חביתה. בכל מקרה, כישוף הוא מניפולציה של אנרגיה. הוא דרך לרתום אנרגיה סביבתית ולהסית אותה למטרותיך שלך. יש דרכים טובות ובטוחות יותר לשינוי מציאות.

Tal_Ya_Tal

New member
היי BiGuy3000../images/Emo42.gifיש כישוף ויש נס

אינני בטוחה שאנו מגדירים 'כישוף' אותו דבר. לכן אתה טוען שיש 'כישוף לבן' ויש 'כישוף שחור' ואני טוענת שיש 'כישוף'. נ-ק-ו-ד-ה. "כל כישוף הוא נסיון של פיוס בין בלתי-מתפייסים כל דת היא ההכרה שת הבלתי-מתפייסים אי אפשר לפייס" אומר ה
קורס בנסים. כלומר, כל פעם שנדמה לך שיש עמות, מחלוקת או מצב בלתי מאוזן שאתה רוצה לגשר עליו בדרך עקיפה-זהו כישוף. כל העולם אותו אנו חווים הוא כישוף. אנחנו יצרנו אותו בתפישה הקוטבית שלנו. בדרך הניגודים. לעומת זאת נס, הוא תופעה טבעית, המתרחשת לא על פי חוקי הטבע המוכרים לנו. הנס מבטא שינוי בדרך חשיבתנו ומשחרר את כוחה של החשיבה לפעול לריפוי ותיקון. נס הוא תוצאה של הפעילות אוהבת בין שני שכלים או יותר החוברים יחדיו. כשפעילותנו עולה בקנה אחד עם הרצון האלוהי, מתרחש הקסם. הנס. זהו תיאום. סנכרון. בדפוס הנרחב יותר.השמוש בנסים כמפגני-ראווה המיועדים לטעת אמונה הוא אי הבנה של תכליתם. ובאשר למתכונים, אהבתי את אשר כתב לך אש בשמים
L&L TALYA

ohav2

New member
אהלן כולם

תקשיבו לפעמים קורים לי דברים שאני רוצה שהם יקרו אבל אני לא עושה פעולה או משו למשל: הלכתי לקניון וכשהייתי בקניון נזכרתי ששכחתי להעתיק מדיסק איזה סרט אחד שחבר הביא לי והתבאסתי אבל כשבאתי הביתה ראיתי את הסרט מועתק למחשב ואף אחד לא נגע בו.!!!!!!!!!!! או לפעמים קורא לי שאני קם עייף מאוד בבוקר ואני כזה עוצם את העיניים קצת ופתאום אני מוצא את הברז של המים פתוח ויוצא לי מים כמו שאני רוצה.!!! הלוואי שהייתי יודע איך לשלוט בזה אויל למשהוא יש תשובה למה זה ככה ואם משהוא נוכח בזה כבר???? ואום תוכלו להגיד לי איך אוכל לשלוט בזה אשמח מאוד

למעלה