FIRE GODDESS
New member
I'M BACK../images/Emo70.gif
היי חבר'ה חזרתי.... הרבה שנים לא הייתי פה... תודה לכל אלה שעשו עידכונים ועשו לי סדר בראש
למקרה שאולי לא ידעתם, שמעתם, ראיתם, חשבתם- לפני הרבה זמן פתחתי שירשור של התמונה הכי יפה אז מי שזכתה היא אופיר הידועה גם בשם Elektra Natchios עם התמונה הזאת
מהסרט פוקספייר. וברוכה הבאה/השבה לכל החדשים/החוזרים
אגב חדשים- ליר פתחה שירשור פה בעמוד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=712&msgid=73122657 - תקראו את ההודעה שהוספתי!
באחד הימים לפני שבוע היה בבוקר תוכנית על הקריירה של אנג'י אין לי מושג אם זה נחספים או סיפורי הוליווד אבל סתם לידע אתכם שהיה... תאריך היומולדת שלי זה ה-9.7.89! (בשביל שירשור ימי הולדת) מפגשי צ'אט קבועים נשמים לי מאוד נחמדים -אני פרו. לגבי מפגש הפורום ואני מתה לראות אתכם כבר ואממ אני מקווה מאוד שאני אוכל לבוא רק תחליטו את התאריך כבר למקרה שעדיין לא החלטת. אה! וחשבתי להתחפש לאישה מהמאה ה19 עם השמלות הענקיות משו בסגנון של אנג'י בסרט החטא הראשון ו-true women אבל אין לי מצב רוח להתחפש קחו את זה זה תחפושת סוף הדרך!!!!LOL וזהו מה שרציתי להגיד להיום
היי חבר'ה חזרתי.... הרבה שנים לא הייתי פה... תודה לכל אלה שעשו עידכונים ועשו לי סדר בראש