I'M BACK

FIRE GODDESS

New member
I'M BACK../images/Emo70.gif

היי חבר'ה חזרתי.... הרבה שנים לא הייתי פה... תודה לכל אלה שעשו עידכונים ועשו לי סדר בראש
למקרה שאולי לא ידעתם, שמעתם, ראיתם, חשבתם- לפני הרבה זמן פתחתי שירשור של התמונה הכי יפה אז מי שזכתה היא אופיר הידועה גם בשם Elektra Natchios עם התמונה הזאת
מהסרט פוקספייר. וברוכה הבאה/השבה לכל החדשים/החוזרים
אגב חדשים- ליר פתחה שירשור פה בעמוד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=712&msgid=73122657 - תקראו את ההודעה שהוספתי!
באחד הימים לפני שבוע היה בבוקר תוכנית על הקריירה של אנג'י אין לי מושג אם זה נחספים או סיפורי הוליווד אבל סתם לידע אתכם שהיה... תאריך היומולדת שלי זה ה-9.7.89! (בשביל שירשור ימי הולדת) מפגשי צ'אט קבועים נשמים לי מאוד נחמדים -אני פרו. לגבי מפגש הפורום ואני מתה לראות אתכם כבר ואממ אני מקווה מאוד שאני אוכל לבוא רק תחליטו את התאריך כבר למקרה שעדיין לא החלטת. אה! וחשבתי להתחפש לאישה מהמאה ה19 עם השמלות הענקיות משו בסגנון של אנג'י בסרט החטא הראשון ו-true women אבל אין לי מצב רוח להתחפש קחו את זה זה תחפושת סוף הדרך!!!!LOL וזהו מה שרציתי להגיד להיום

גם אני רציתי להתחפש למשהו כזה ../images/Emo9.gif

וברוכה השבה, אני אוסיף את התאירך שלך והמפגש ביום שני... הפרטים בשרשור הנעוץ בראש העמוד

I A m i t I

New member
../images/Emo207.gif ראיתם? ../images/Emo207.gif

קטע וידאו - מסכנים איך הפפרצי משגעים אותם, שימו לב לשיער הצבוע של בראד.. - כאן1 שמועות שבראד ואנג'ליננה כבר נשואים - כאן2

../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif ואי אורלי,חלמתי בלילה שהייתי

אצלך חחח וחשבתי לעצמי... וואי, אם כבר באתי לאשדוד חבל שלא הבאתי לאורלי את המתנה הסתובבתי בתחנות שם בסיטי וחיפשתי את האוטובוס הביתה נראה לי

ענבר1

New member
נומי סעי עם עינב

עם חוש ההתמצאות המשובח שלה תגיעו לכנרת..

חחחחח...רק עינב, אלוהים, אני בחיים

לא אסע איתה, אני לא רוצה להתפס בידי האויב, מה שבטוח, לא נגיע איתה רחוק...חחח
עינב, כבר אמרתי לך, שניסע לחו"ל, אני אהיה המוח, הנווטת, את פשוט תיהי שם, ואולי גם תדברי אנגלית קצת יותר ממני, כי את יותר טובה...חחח
..הנה, מצאתי לך תפקיד..רואה איזו חמודה אני?

ענבר1

New member
למה דבר ככה על עינב?

תחשבי שאפשר להפוך אותה לגי פי אס הגרסה של "איך לאא נוהגים" נו אח"כ אומרים שאין לכול דבר שימוש עם המוח שלה והיופי של נומי נעשה מיליוניםםםםםםםםםםםםםםם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo70.gif

את רומזת שאני טיפשה?
או שסתם עינב חכמה יותר (שזה ברור , כאילו שיואו
)

ענבר1

New member
בחרתי באקראי יפה וחכמה

כו קשר בין זה למציאות לא אמיתי בהחלט

EinavBIUS

New member
אנשים, עשיתם לי פה

רצח אופי מוחלט כאילו, אני לא עד כדי כך גרועה.... וברוכה השבה אלינו נופר! שמחים שחזרת!

למעלה