i'm (almost) back

weinnir

New member
i'm (almost) back

אז לפי המגמה של מר דודו - הנה תמונה עכשווית של מצב השמיים בצפון אלברטה, כמה שעות לפני 2004 מי יודע... אולי זה אומר שהשנה תהיה יותר טובה מקודמתה... happy days see you all in Vancouer in 96 hours

drz400e

New member
די!!!!../images/Emo2.gif

זה הזוהר הצפוני? אם קינאתי בך לפני כן על הרפתקאות הגלישה, עכשיו זה כבר נהיה מרגיז..... עכשיו ברצינות- תמיד רציתי לראות את הזוהר הצפוני, ואני יודע שיש פה כמה בפורום שחוו את המראות. איך זה? ספרו.

drz400e

New member
מה, ממש מהעיר?

שמעתי שצריך להיות רחוק מ"זיהום אור" כדי לראות את זה. זה נכון?

tricia

New member
הי . גם אני חזרתי....

ורציתי להודאות לך. היה נפלא!!!. הכתבות עזרו לי מאוד! השלג היה נפלא.!!! מכל האתרים בהם הינו(6) הכי התלהבתי מFERNY! שלג מעולה מסלולים מאתגרים חלק גדול מהם GROOMED ו השלג כמעט כמו ב KICKING HORSE. (POWDER ++++) שלא נדבר על הנופים... אבל לזה צריך שמש שלא תמיד בנמצא!! ממליצה בחום . רוצה להגיד שהרעיון להסתובב עם אוטו בין כל האתרים היה מאוד מוצלך. האתרים לא כל כך גדולים יחסית למרחבים של האלפים ולכן אחרי כמה ימיים זה יכל להיות משעמם. אך הביקור באתרים שונים מוסיף גיוון ואתגר כבר חושבת על הפעם הבא.... התמונה שלך מאוד מעניינת! מה זה?

drz400e

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo73.gifאז איפה הייתם?

רוצים לשמוע קצת יותר

tricia

New member
אז הינו ב...

1. JASPER אתר משפחתי קטן אינטימי . מעט מאוד מבקרים. זול יחסית אך גם מרוחק מיתר האתרים. שלג היה איכותי אבל היה חסר כמה סנטימטרים בכמה מסלולים. כסאות קצת ישנים. יתרון נוסף: נמצא באיזור בפרק שמלא חיות בר. ראינו מוסים, להקות זאבים, כבסי קרן. יפה! 2.KICKING HORSE שני כסאות וגונדולה! שעושים את כל העבודה. אין תורים רק כיף. הרבה סקי מחוץ למסלוים בין עצים ובומפים. השלג הכי טוב שאכי טוב שאני מכירה. לא רואים סנטימטר של קרח! לא צריך קאנטים! השלג כל כך רך ... המסלולים ארוכים ומגובנים. נדמה לי שלאתר יש פוטנציל רב... אך עדיין הוא קטן .תזכרו: הקטן הזה גדול יהיה! 3.FERNIE לכאן כולנו במשפחה רוצים לחזור! השלג כמעט כמו בKICKING HORSE אבל יש הרבה יותר מסלולים. אומנם אין גונדולה אבל הכסאות מאוד יעלים. אתר מאוד מגוון. יש מסלולים מכול הסוגים וקשיים.גם פה לא פגשנו הרבה אנשים. המקום מזכיר אתר סקי אירופאי גם מבחינת הRESORT. מלונות, מסעדות, חנויות פבים בבסיס האתר לעומת שני האתרים הקודמים . יש אפשרות לסקי IN-OUT נתן ללון באתר ולא לנסוע 20 + ק'מ מדי בקר. 4. PANORAMA גם אתר סקי IN OUT. אתר נחמד מבחינת הRESORT שנקנה ופותח על ידי החברה שקנה את WISHTLER ו BLUE MOUNTAIN. סביבה מאוד יפה. המסלולים לא כל כך. לדעתי פחות גוון. 4 כסאות כשאחד מהם לוקח אותך לפסגה ממנו יוצאים כ10 מסלולים DOUBLE DIAMANT.אם אתה לא רוצא לעשות את זה אז בעצם אין לך הרבה מה לעשות באתר. השלג פחות מוצלח. 5. LAKE LOUISE כאן ממש לא נהנתי. קודם כל עמוס מאוד. נכון שהתורים הם נסבלים (10 דקות הכי הרבה ) אבל אתה מרגיש כמו נמלה. מליוני איש צצים לך מכל מקום. והשלג לא משהו... הרבה קרח והרבה שלג מלאכותי. כאן אתה חייב קאנטים חדים ולעשות טיפול לסקי לפני אם לא אתה עלול למצוא את עצמך על אלונקה של סקי פטרול. 6.SUNSHINE שלג טוב יותר מלייק לויז, עמוס כמעט כמו לייק לויז. כאן יש גונדולה שמביא אותך לבסיס בה לוקחים כסאות להמשך. כמה דברים שגיליתי בנסיעה הזאת: 1.קנדים לובשים קסדות בכל הגילאים . ממש לא פגשתי את זה עד כה 2.מפעילי הכסאות הם נחמדים בצורה יוצאת דופן. גם את זה טרם פגשתי. 3.הקנדים הם גולשים מעולים וגם מאוד אחראים. 4. קנדים עושים פיקניק במסדות וזה לגמרי בסדר!! זה ממש גילוי מבחינתי אם כי כבר ראיתי את זה בשנה שעברה ב"הרים" של אונטריו וקבק. כמה טפים למתכניני סאפרי כזה. 1.ניתן להתמקד בבנף או ליק לויז לדוגמה ולנסוע עם SHUTTLE לאתרים כמו KICKING HORSE או PANORAMA. יוצא אוטובוס יומי המגיע לאתר בשעה 9:00 וחוזר משם ב16:30 2. ניתן לקנות סקי פז למספר אתרים ברוקיס ביחד דבר המוזיל את החופשה. לא כל האתרים כלולים אבל פרני ליק לויז ונורקאי הם באותה חבילה. את הרכישה ניתן לעשות דרך האינטרנט באתר הנקרא :RCR http://www.skircr.com/home1.asp בקיצור היה נהדר. חבל שזה נגמר!!! נסתפק ב BLUE MOUNTAIN......

drz400e

New member
skibig3.com

ראיתי שskibig3.com מציעים דילים משותפים לבאנף,לייק לואיז וסיין-שיין, כשמקבלים כרטיס שטוב לכל האתרים. בקשא לקסדות, אין מה להגיד, יש המון תודעה והשנה זה מתבטא הכי הרבה. לדעתי לא רחוק היום שאתרים יחייבו קסדה כדי לגלוש בהם.וזה לא דבר רע לדעתי. הפארקים של האופניים כבר מזמן מחייבים קסדות, וזה עובד יופי.אני שוקל לגלוש עם הקסדת פרירייד שלי, לפחות בפארק ובמקפצות. פשוט עוד קסדה זה עוד הוצאה, וגם די נגמר לי המקום בבית מכל הקסדות....

למעלה