I'll be wearing your tattoo

I'll be wearing your tattoo

המ, בעקבות שיחת מסנג'ר עם אורין, העלינו את השאלה הבאה: הייתם מקעקעים על עצמכם טורי? או תמונה שלה, או סוג של Album Art, משפט משיר? אם כן, ספרו לנו על הרעיון (ואל תגנבו אחד לשני
) מה אתם חושבים בכלל על לקעקע משהו כזה על עצמכם? על מה זה מעיד בעיניכם? ומה צריכה בכלל להיות ה-סו קולד- מערכת יחסים עם טורי בשבילט לחרוט אותה על עורכם לנצח נצחים (Big love for ever and ever)? -לתשומת לך הגולשת רעוּת: תהיה שאלה גם בשבת.

legs

New member
תשובתי..

יש לי קעקוע של שורה משיר של אני דיפרנקו על הכתף אז אני בשמחה הייתי מקעקעת משפט משיר של טורי אם הייתי מוצאת משהו שמתאים לי.. ראיתי בעבר כמה קעקועים של טורי ברשת,ואם אני לא טועה רואים אפילו באחד הקליפים מעריץ שמשוויץ בקעקוע טורי שלו.. מה שבטוח זה שאם הייתי בM&G הייתי מבקשת ממנה לחתום עלי ומקעקעת את החתימה שלה..

legs

New member
כתוב..

Somedays the line I walk Turns out to be straight Other days the line tends to deviate המשפט הזה מתקשר לי לדואליות,אם זה במיניות,או לגבי טוב או רע,בכלליות זה מתקשר לי להכל.. וגם אני דיפרנקו פשוט אדירה..

black crow

New member
אויש נראה לי שהתאהבתי בך

כמה שנים אני מחפשת מישהו שיכול להכיר לי את המלאכית הזו דיפרנקו, יש לי רק אלבום אחד שלה ואני מטורפת עליה! אחלה קעקוע, אני אוהבת את המלל שלה, היא חריפה ומאוד אמיתית - כזו משתדלת לא לגלוש למטאפורות ואמירות מטורפות. אז נעים מאוד להכיר, חוף

legs

New member
נעים מאוד מאוד להכיר!

יש לי לפחות 4 דיסקים שלה,אין מה לעשות היא הוציאה בערך 20 דיסקים וקשה לעקוב היא מדהימה.. היא וטורי זה פשוט שלמות... אם תרצי לקשקש.. מסנג'ר: [email protected]

legs

New member
חחחחח

עכשיו נזכרתי שדיברנו כבר בצ'אט..את חופית,אני מירב..זה היה מזמן.. אני אבוא בהזדמנות..

noosh

New member
אני לא בקטע של קעקועים

ואם יש משהו שאני אי פעם אקעקע עליי (ואני לא, אבל תיאורטית אם כן), זה את הנוף הכי יפה ועצוב בעולם. אבל נגיד שכן וזה, בשביל לענות על השאלה - אני משערת שתמונה שלה לא, זה קצת.. מוזר מדי. אם כבר אז איזה ציור שהיא ציירה, כמו ספייס דוג
. ואם שורה שלה, אז אני חושבת שזה היה too many stars and not enough sky, אולי היתי מוסיפה כמה כוכבים קטנים. אבל אני לא יודעת והאמת שקשה לי לחשוב על זה כי זה מוזר לי מדי. יש עוד הרבה משפטים טובים שהיו יכולים להתאים (I'm liquid running, למשל), אבל שוב - זה יותר מדי מוזר. מה המשמעות של זה? לחיות עם זה לעד, וזה גם עובדה וגם סוג-של משמעות. וזה די הרבה בעיניי, יותר מדי אפילו, ולכן אני לא כלכך אוהבת קעקועים, ולכן הדבר היחיד שעוד יש סיכוי שאני אקעקע עליי זה משהו שאני בטוחה ב-99% שתמיד תמיד יהיה חלק ממני (למרות שתכל'ס אני קצת בטוחה שגם טורי תמיד תהיה חלק ממני במובן מסוים, אבל אני לא יודעת מה בדיוק כי זה כלכך גמיש ומשתנה, הדברים שמתחברים אליהם אצלה, מה שהיא נותנת לי בכל פעם מחדש והזויות החדשות שאני מגלה אותה בהן). המשפט הזה צף למעלה בתקופות שונות, אני באמת מחוברת אליו מאוד חזק, אבל אני עדיין לא מרגישה שזה תמידי מספיק באותו כיוון בשביל להיות מקועקע (ואולי זה גם לפעמים זה קשה מדי להכיר בחיבור כזה, וקעקוע הוא תזכורת שלא תמיד צריך. וזה גם כאילו במובן מסויים, לא נותן מקום להשתנות או להתפתח מזה).

behappy

New member
כן..

אבל קעקוע הוא גם מזכרת, כמו צלקת, מימים שפעם זה היה חשוב לך. נכון שזה די שיט אם פתאום משפט מסוים שקעקעת הופך להיות משהו שאת לא ממש מאמינה בו או חיה לפיו או משהו בסגנון, אבל אם זה משפט שאת מאוד מחוברת אליו בתקופה מסוימת, וקעקעת אותו ואחרי כמה שנים זה כבר לא ה-אישיו, זו פשוט.. תזכורת ל- מה היה אז. פעם הייתי ממש חוקרת איך צלקות מכל מני תקופות שהיו בגוף שלי נרפאו ואיך חלק מהן נשאר ו, טוב. אני צריכה לחזור לעבוד וכאלה. בעיי!

noosh

New member
trying to decipher

what's written in braille upon my skin... יש בזה משהו, אבל תזכורות זה לפעמים משהו שלא צריך שיצוף למעלה. לא יודעת, אני פשוט לא אוהבת קעקועים, זה מרגיש לי, אישית, משהו שצריך להיות לחלוטין אני ולחלוטין חלק ממני, בשבילי זה משהו שחי איתי כל החיים ואני לא בטוחה שזה מתאים לי.

מבינה אותך. ממש. אבל מצחיק עם הצלקות

יש לי אפילו כמה שמחות כאלה כמו מבישול עם שותפה שלי מאז או הפעם ההיא בבריכה בדנמרק בהרים או לא יודעת גם פחות שמחות הרבה פחות אבל זה באמת כמו מזכרות מוזרות ועדיין הקטע עם הקעקועים קשה להיות בטוחים עד הסוף ולכן אני עם נועה אני חושבת

black crow

New member
לירון, סוףסוף

הודעה שלך עם תוכן!!!! אני כל הזמן מחפשת בנרות הודעות שלך שיש להן תוכן ולא רק כותרת ומתאכזבת כל פעם מחדש.... אז אני יודעת שאת רוצה להרשים בסטטיסטיקות...חחח...אבל בחייאת דברי איתי נשיקות חוף

כן.אבל מזכרת לא חייבת להיות בצורה הזו ..

לדעתי .. יש כ"כ הרבה דברים בשביל לסמן תקופות,חיבורים,דברים שפעם היו לך במרכז החיים ,מאשר קעקוע . קעקוע זה הכי פחות מומלץ לדעתי , כי למה שתרצי מזכרת שתהיה עלייך מעבר-בהווה-לעתיד למשהו שאת כבר לא כ"כ חלק ממנו ..? תכתבי על דף, תמסגרי, תתלי ,תשמרי בכספת הכי שמורה שיש .. חח כדי שתישאר לך המזכרת הזאת , אבל לא עלייך ..

behappy

New member
די בגלל הסיבות שרומן כתב

ותכלס, מי ישמע כמה קעקועים יש עליי
עוד לא מצאתי משהו שאני ממש רוצה לקעקע.

rfranko

New member
וואוו, אני ממש לא יודעת../images/Emo18.gif התחבטות

אני כבר שנים מתה לאיזה קעקוע אבל עדין לא מצאתי את האחד שאני מוכנה להשאר איתו לכל החיים ובקשר לקעקוע טורי... מצד אחד זה סופר מגניב ומצד שני אני לא סגורה שאני מוכנה להתחיבות כזו [אולי אם היא תעשה קעקוע של משפט שלי...] דווקא היה לי חלום לפני כמה ימים שעשיתי קעקוע של COZ' על גב כף היד אולי דווקא שורה של טורי זה רעיון טוב אבל אז אני אתלבט מיליון זמן על איזו שורה ועוד מיליון זמן על הפונט... זה דווקא די מגניב לעשות את זה אמכי אני חושבת שבתוך תוכי אני לא אעשה קעקוע לא של טורי ולא בכלל

ממש,אבל ממש לא ..

חוץ מזה שאני דתייה,וזה איסור מהתורה .. אני לא ממש מזדהה עם הדרך של לקעקע על עצמך משהו כדי לסמל את האהבה שלך ל ----- גם בגלל שאני חושבת שהאדם הוא יצור שכל הזמן משתנה,מתפתח ורוב הסיכויים שמתישהו הקעקוע כבר לא יהיה רלוונטי .. וחוץ מזה שממש לא בא לי להיות אמא/סבתא עם קעקוע שהוא איזה זכר מג'וק שהיה לי בראש בגיל 16 , וגם אם זה לא סתם איזה ג'וק , זה לא משהו שאני ארצה שיעשו הילדים שלי(ומי יודע מה הם ירצו שיהיה על החזה/יד/רגל שלהם) , ואם הם רואים את המודל לחיקוי שלהם עושה את זה ,את הבנאדם שהם הכי מקשיבים לו ולומדים ממנו .. למה שהם יחשבו שיש בזה משהו רע ? ואז אני ארגיש שכל האשמה עלי .. כי באמת שאין לדעת מה הם יקעקעו על עצמם , יכול להיות שאני הייתי מתונה יחסית,והם לקחו את זה ממש קיצוני .. קיצר,וואו,חפרתי . מה שאני מנסה להגיד,זה שיש כ"כ הרבה דרכים להפגין כל מיני דברים החוצה .. ואני לא בעד קעקועים

../images/Emo6.gif

עכשיו הייתי קצת לבד ושמעתי חלק מהאודיו דוקומנטרי ששלומצ קנה לי, ומעבר לעובדה שזה ממש ממש מעניין אפילו שטורי מדברת לאט ובחפירתיות, יש שם קטע ששואלים אותה מה היא חושבת על המעריצים שעושים מלא קעקועים שלה והיא ממש מתחמקת ואומרת דברים משעשעים כאלה, אבל לא באמת עונה לשאלה. זה היה קצת משעשע
. ותשובתי: המ, אני חושבת שבשביל לעשות קעקוע של משהו כזה צריך שהוא יסמל חלק די נכבד מהחיים שלך ומשהו שתרצה ללכת איתו כל הזמן נו מאטר וואט. שזה פשוט יהיה חלק, משהו בין כה וכה כתוב על העור שלך. אני לא רואה את עצמי מקעקעת טורי, כלומר משפט או פנים כי זה מבחינתי זה מתקשר להערצה ולפנאטיות שאני לא רוצה לקחת בה חלק, ואני גם לא מרגישה שאני מעריצה את טורי, אלא יותר מעריכה (על כל אספקטיה השונים של המילה ושל הטורי), ואני יכולה להעריך אותה גם בלי הפנים שלה על הגב שלי או משהו כזה. אני כן רואה את עצמי מקעקעת משהו שמתקשר אליה, או להרגשה שהיא והשירים מביאים איתה. משהו שהוא יותר בגדר סימבולי לחיים שלי ולא טורי נטו. כזה שאפשר לפרש להרבה יותר מובנים. כמובן שזה צריך להיות משהו שבאמת יהיה בתוכי וארגיש שהוא חלק בלתי נפרד ממי שאני [כמובן שיכול להיות כזה דבר שלא יהיה קשור לטורוש בכלל (הרי הבטחתי לשלומי שאקעקע את שמו)] וכשיהיה כזה נחשוב על הקונספט
.

למעלה