I'll be wearing your tattoo

~~~

האמת שאני רוצה לעשות קעקוע, אבל לא יודעת אם זה יהיה טורי. לא הייתי מקעקעת על עצמי תמונה שלה, או משהו שישירות מזכיר אותה [או כל בנאדם אחר לצורך העניין], כי רגשות לבני אדם משתנים ואני לא יכולה לדעת מה יהיה, מה גם שזה קצת 'הערצתי' מדי לקעקע תמונה של טורי, מבחינתי. מצד שני, שורה משיר או משהו, הייתי מקעקעת. אם זו שורה שהייתי מתחברת אליה באופן אישי, ולא אוהבת בגלל שטורי כתבה אותה וכאלה, הייתי רוצה לקעקע על עצמי, כמו שכבר אמרו פה, כדי לזכור איזשהי תקופה בעבר, אפילו אם המשפט כבר לא רלוונטי... עדיין יש נקודת התחברות אליו כי פעם הוא היה חלק ממך. מצד שני, באופן אישי, אני לא בטוחה שאני אמצא משפטורי שאני ארצה לקעקע, כי יש הרבה דברים שאהבתי, אבל לא משהו ספציפי שממש תפס אותי [לפחות בינתיים, ואני מכירה ממש קצת יחסית.].

חחחחחחחחחחחחחחחחח

כתבתי פעמיים "מצד שני" עמה

legs

New member
גם אני רציתי לקעקע את זה..

בספירלה בכתף השנייה..

FooK MI

New member
היה אחד יותר דומה, בלבלתי בין הסקרין שוטס;[

טוב, תראו את הקליפ של ווינטר ותמצאו לבד;[

לא ולא ולאאאאאאאא

אני גם די נגד קעקועים (על עצמי, על אחרים לא אכפת לי). אבל את טורי? ליקוויד ראנינג זה בדיוק ההפך מקעקוע. ובכלל, אני עם ג'וני, שירים הם כמו קעקועים. הם נכנסים מתחת לעור באמת, אין שום צורך לכתוב אותם בדיו אמיתית. נ.ב. אני כותבת ומציירת על עצמי הרבה ציטוטי טורי, אבל בעטים ולא במחטים (לא עד כדי כך משעמם לי בביתספר
).

noosh

New member
לא חשבתי לקעקע כלום שלה

זה לא משהו שאני מרגישה שמתאים לי. וכמו שאורין אמרה- יש דברים שלא צריך לקעקע כדי שהם יהיו מתחת לעור.

shiray

New member
ג'ק ג'ונסון זה טריגר בפני עצמו

השיר שלו שאני אוטומטית נזכרת בו זה קוקון...

למעלה