,If I lay here

בדיוק מילואימניק נתן לי

לשמוע את ג'ק ג'ונסון וחשבתי להוריד אותו ושכחתי איך קראו לו P:. תודה.

ממממור

New member
../images/Emo204.gif קווין../images/Emo70.gif

התאהבתי באוסף שלהם לאחרונה אז... Another One Bites the Dust ו...Don't Stop Me Now וגם Crazy Little Thing Called Love בכלל כל השירים שלהם... יש עוד הרבה אבל אני אסתפק בזה להלילה

אני יכולה רק להמליץ על RHCP../images/Emo54.gif

ואמממ... אני ממש אוהבת בתקופה האחרונה את "ספרי" של סינרגיה ואת |about to crash" של דרים תיאטר

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifיש לי שיר אחד

חדש של ג'סטין מהדיסק החדש [שיגיע רק עוד שבוע לארץ!
מגעילים] קוראים לו Losing my way על איש אחד שהתמכר לסמים
I Use To Be The Man In My Home Town Until I Started To Lose My Way It All Goes Back When I Dropped Out Of School Having Fun I Was Living The Life But Now I Have A Problem With That Little White Rock See I Cant Put Down The Pipe​
והפזמון מאוד דיבר אלי [לא בקטע חס ושלום של סמים, אבל בכללי-]
Can Anybody Out There Hear Me? 'cause I Cant Seem To Hear Myself Can Anybody Out There See Me? 'cause I Cant Seem To See Myself There's Gotta Be A Heaven Somewhere Can Ya Save Me From This Hell? Can Anybody Out There Feel Me 'cause I Cant Seem To Feel Myself Losin' My Way​
כי אני אישית, ובטח לא מעט פה יזדהו-מרגישה די אבודה בתקופה האחרונה... יאללה שה5 שבועות שנשארו יעברו כבר! שבת שלום

DreamS_HunteR

New member
אוקי זה בכלל לא השורה..../images/Emo121.gif

I’m bringing sexy back לא יודע למה חשבתי שהוא רוצה להביא לה סקסיבאק..

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifאני אוהבת את ההמשך:

I'm bringing sexy back Them other fuckers don't know how to act Come let me make up for the things you lack Cause your burning up I gotta get it fast
ובאמת הצחיק אותי שרשמת "I'll bring you sexyback"

shiran™

New member
השיר הזה... מורן יודעת כמה התמכרתי

אליו. וכל פעם שהדלקתי טיוי באילת ראיתי אותו איזה כיף
והכי כיף היה לשמוע אותו בשיעור נהיגה השבוע בכביש מהיר! למרות שלא שמעו טוב והמורה דיבר היה שווה!

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifעשיתי לי עכשיו דיסק לאוטו

ושמתי את sexyback ממש על פול ווליום כמו הערסים וזה והרגשתי הכי ערסית שיש וזה היה כיף

jenngirl

New member
הנה:../images/Emo82.gif

אני אשתדל לא להמליץ על שירים שכבר כתבו כאן. Aerosmith-Dream On.יש להם עוד המון שירים טובים אבל לדעתי זה אחד השירים.קרייזי כבר חרוש תחת. A-ha-Stay On These Roads Summer Moved On Fionna Apple-Get Gone Enigma & Morcheeba-Fear And Love Gary Rafferty-Baker Street Blackfield-Pain Train-Drops Of Jupiter Soundgarden-Black Hole Sun U2-Staring At The Sun The Smiths-How Soon Is Now Oasis-Stand By Me Lifehouse-Sick Cycle Carousle James Dean Bradfield-Still A Long Way To Go[חרוש בגלגלצ אבל באמת אחד השירים היפים.מתאים לחורף]. Duran Duran-Ordinary World Come Undone Guns N' Roses-Estranged November Rain Rocket Queen Sweet Child O' Mine Robbie Williams-No Regrets[ירדן לא הפצצת מספיק
] Ghosts ויש עוד אבל לא עולה לי עכשיו לישראלי,יש לי המון אביב גפן תבלע את הכדור
גנרל אלימות הכי קרוב לבד שומקום
עכשיו מעונן בהופעה חיה האם להיות בך מאוהב בגרסה האקוסטית בוקר טוב איראן התאבדות סוף העולם עברי לידר מרי לנצח בלייב[כל הגרסאות בעצםD:] לאונרדו בוא בלייב יום טוב מלטף ומשקר מתחמם משינה [פה אני נותנת את הכבוד למירי,הרבנית לענייני משינה.אני אמליץ על כמה שירים]. את באה לבקר ואנחנו שניים נגעה בשמיים יוני בלוך אפשר העיקר הבריאות התקף לב קטן נעים בחוץ הרגלים רעים מי צריכה יותר מוניקה סקס 180 סאן חוזה מספיק בנאדם איש קש איפה הילד הביאו את הסתיו מישהו שומע אותי מה שעובר עליי נפלת חזק ויש עוד אבל נראה לי שזה מספיק. :p

למעלה