הנה:../images/Emo82.gif
אני אשתדל לא להמליץ על שירים שכבר כתבו כאן. Aerosmith-Dream On.יש להם עוד המון שירים טובים אבל לדעתי זה אחד השירים.קרייזי כבר חרוש תחת. A-ha-Stay On These Roads Summer Moved On Fionna Apple-Get Gone Enigma & Morcheeba-Fear And Love Gary Rafferty-Baker Street Blackfield-Pain Train-Drops Of Jupiter Soundgarden-Black Hole Sun U2-Staring At The Sun The Smiths-How Soon Is Now Oasis-Stand By Me Lifehouse-Sick Cycle Carousle James Dean Bradfield-Still A Long Way To Go[חרוש בגלגלצ אבל באמת אחד השירים היפים.מתאים לחורף]. Duran Duran-Ordinary World Come Undone Guns N' Roses-Estranged November Rain Rocket Queen Sweet Child O' Mine Robbie Williams-No Regrets[ירדן לא הפצצת מספיק
] Ghosts ויש עוד אבל לא עולה לי עכשיו לישראלי,יש לי המון
אביב גפן תבלע את הכדור
גנרל אלימות הכי קרוב לבד שומקום
עכשיו מעונן בהופעה חיה האם להיות בך מאוהב בגרסה האקוסטית בוקר טוב איראן התאבדות סוף העולם
עברי לידר מרי לנצח בלייב[כל הגרסאות בעצםD:] לאונרדו בוא בלייב יום טוב מלטף ומשקר מתחמם
משינה [פה אני נותנת את הכבוד למירי,הרבנית לענייני משינה.אני אמליץ על כמה שירים]. את באה לבקר ואנחנו שניים נגעה בשמיים
יוני בלוך אפשר העיקר הבריאות התקף לב קטן נעים בחוץ הרגלים רעים מי צריכה יותר
מוניקה סקס 180 סאן חוזה מספיק בנאדם איש קש
איפה הילד הביאו את הסתיו מישהו שומע אותי מה שעובר עליי נפלת חזק ויש עוד אבל נראה לי שזה מספיק.