Ich frage, ist das du, mein schnell freunde?

probably

New member
Ich frage, ist das du, mein schnell freunde?

איזו מן רוח דיכאון וכאב חולפת עליי ימים אלו. כאילו איזשהו אדם ערטיאלי ניצח אותי במלחמה שלי מול העולם, של להיות אני לשרוד ולהצליח מתוך אלפיים אנשים. אוף, זאת תקופה מייאשת. כאילו מישהו ניצח אותנו, ההומואים, במאבק מימים ימימה. מי ניצח אותנו באמת? ומאיפה מגיע כל הכח שלנו להתמודד? אפילו שאני אומר זאת בלב שלם- שאני לא סובל בערך חצי מהקהילה האמביווילנטית הזאת פחות או יותר. ו-95% מהאנשים בעולם הזה. כי אני סוציומט. או שלפחות אוכל להגיד שאני אינדיווידואליסט. ואינני יודע באמת, אך נחת עליי גל עצום של ייאוש, כעס וכאב. אפילו שיש לי מישהו חדש כזה בערך. לפעמים יש לי הרגשה שאני אזרח סוג ז'. כאילו שאני קמביל קצת לעובד זר. רק בצורה מחפירה אף יותר, שאני לא באמת רצוי בשום מקום, רק מעצם העובדה שאי אפש רלהדביק עליי תווית של נורמטיבי. אין אתם מרגישים כך לפעמים? הייתי שמח לפתוח דיון על ייאוש, כאב ואף חוסר ידיעה בריא ולא בריא. :(. יום נעים.

שעטנז

New member
אה?...

נשבע לך, אני לא מבין אותך... לא נראה לי שבמדינה הזו באמת אפשר להגיע למצב כזה של ייאוש והרגשה של דחייה כמו שאתה מתאר. עזוב את הכנסת וכל הצעות חוק הזויות למניהן. בתכלס, כאנשים, אלא אם כן אתה גר במאה שערים, מי בא ובאמת חוסם אותנו... גורם לנו להרגיש שאנחנו אנשים סוג זי"ן? איפה גורמים לך להרגיש לא רצוי... ועכשיו ברצינות, אני מדבר על היום יום... לא מדבר על חרדים/ערסים/וואטהאביו. אני לא שומע אנשים ברחוב שמשפילים הומואים או חפצים בחיסולנו. חחח לאיודע איפה אתה גר, אבל אני בטוח שהמצב לא כזה גרוע. אולי זה משהו אחר? בכל מקרה, ספר על החדששש! =]

probably

New member
לירן!

מקסים שכמוך. P: זה בכלל לא קשור ליום-יום. זה יותר קשור להרגשה כללית ולהתייחסות להומואים מבחינה חוקית ויחס חברתי חלקי. אתה יודע שאני גר בת"א! אין חדש באמת. אולי יש לי מישהו. לא בטוח, בערך. דברים מתפתחים. אני אעדכן אותך שמן! אניווי, החל להתחבר למסנג'ר או שאני אכה אותך. שלום, שלום.

GrimBoy

New member
גיל ההתבגרות..

הוא כולו "הרגשה בעלת משמעות" אחת גדולה. מי שחכם יודע לזכור שגם עם כל ההצפות האלה, זה עדיין גיל ההתבגרות וזה עדיין עובר. This isn't about books, it's about reality.

probably

New member
אתה יודע,

להרגשה זו יש בסיס עם איך שהרבה אנשים במדינה זו מתייחסים להומואים. איך שאין מפלגות שמתייחסות אלינו בכלל, כאילו היינו נעלמים. עם כמות חוסר זכויותינו במדינה על אף פי שלא עשינו דלום חוץ מלאהוב בצורה קצת אחרת. אז אל תזיין לי את השכל. אתה תסתכל על המציאות. אל תגיד לי שזה גיל ההתבגרות ושזה סתם חוסר פרופורציות.

GrimBoy

New member
בוא תנסה להיזכר שנייה מי פתח את השירשור הזה.

הרבה אנשים מתייחסים להומואים לא יפה... הרבה אנשים צוחקים על שמנים.. רוסים.. פרסים, אשכנזים.. ובעצם לא משנה מה אתה ומאיפה.. תמיד אפשר לצחוק עליך בגלל משהו... תמיד אפשר לשפוט אותך או לראות אותך בזווית עקומה בגלל נתון מסויים שאתה מביא עם עצמך לחברה ... אתה רוצה להיות שווה או שאתה רוצה להיות נכה? למה ש-"יתייחסו אליך" ? מה קרה אין לך מספיק אופי כדי להתייחס לעצמך? בנתיים מה שאתה עושה זה לבוא לפה ולהגיד לנו "אני לא יכול" ובגלל זה אתם חרא ולי יש לגיטימציה לקרוא ל-95 אחוז ממכם "אמביוולנטים". לא לא לא... תהיה בטוח שאת הזכות לקרוא לעצמך אינדיווידואליסט עוד לא הרווחת. אתה לא זוכה לבוא לפה מ-"מרום" גילך וניסיונך בסגנון הדרמטי שאפיין את דוסון קריק ולהבתכיין שאף אחד לא מתייחס או זוכר אותך ולטעון שאני זה שמזיין את השכל. אני להבדיל ממך נמצא אחרי הגיל הזה שבו כולם השחקנים המשניים בסרט שנכתב עלי ("סוציופט"ואני יכול להגיד לך שככל שתדגול בלהפנים שכדי שתוכל להבחין בדברים הטובים תצטרך לעבור גם את הדברים הרעים, ככה יהיה לך יותר נוח במקום שבו אתה נמצא.

probably

New member
אני אסתפק בלומר ש...

אל תחליט אילו זכויות יש לי. ועצם השפיטה שלך בכזו קלות דעת רק מוכיחה שאין לך מושג ירוק על מה אתה מדבר. כנראה שאתה גם לא חצי בוגר ממה שאני וממה שהייתי עוד מגיל צעיר. אתה לא יודע מה עברתי ומה אני חווה בחיי. תהנה מהמחשבה שאתה יותר טוב מכולם. ושאתה פשוט עברת המון, ויותר נכון, שעם גישה כזו, גם אף אחד לא ירצה ליצור איתך קשר. ואני לא כועס או מעוצבן בגללך, כי מבחינתי זה אתה שפשוט מדלג אנשים ושופט אנשים בצורה כ"כ מטופשת, תהנה מהחיים שלך. זה כ"כ פתטי, ההתנהגות שלך, ואת האמת שדי לא מעניין אותי מאין היא נובעת, זה פשוט טימטום בעיני. אבל אתה זה שמפסיד ככה שממש לא אכפת לי. יום נעים.

GrimBoy

New member
אתה כמו תקליט שבור.

נשמע בדיוק כמו שנשמעת בפעם שעברה שהעובדות הוצבו לפנייך ולא היית מוכן לקבל אותן. עוד פעם עם החוויות שעברת בחיים שבקושי היו לך, עוד פעם עם הזכויות שבגיל שלוש נדמה לך שאתה בכלל אמור להתעסק בהן. עוד פעם עם להאשים את כולם בכל מה שבעצם לא בסדר בך... אני שופט אותך כי עם כל השטויות שאתה פולט פה אין בי ולו טיפה של צורך לשמוע עוד ממה שאתה חש שעושה אותך כל כך שונה מכולנו. אתה ילד, ילד קטן שעדיין לא התבגר ונדמה לו שיכולת הניסוח היפה שלו עושה אותו יוצא דופן מכל ילד בגילו שבעצם עוד לא ניגב את החלב מהשפתיים ונדמה לו שהוא חי בבועה שחורה. ואני להבדיל ממך אמנע מלהמשיך עם כינויים כמו "פתטי" ו-"טימטום"... בעיקר כי אני לא יודע איך הצלחת להכניס לעצמך לראש שאתה ברמה או בעמדה לדבר למישהו רחוק כמה שנים טובות מהגיל שלך עם מילים כאלה. רצוי שתחשוב פעמיים לפני שאתה מגיב לי עם עוד מהמילים האלה, זה מעבר לגובה או לגיל שלך. אנ'לא חבר שלך והמילים שלי כאן הן המקסימום שאתה אי פעם תקבל ממה שיש לי להציע. תחזור לבית ספר או מש'ו...

גם גולש

New member
מאד קל...

מאד קל לפטור צרות או הרגשות של אחרים באיזה משפט על גיל, על נסיון,על חוכמה (או חוסר שלה) או כל מיני דברים בסגנון. אישית, נראה לי שעדיף לתת לאנשים שמולי את הקרדיט שיש להם גם קצת שכל, והם לפחות קצת מבקרים את עצמם לפני שהם כותבים, ואולי אפילו שיש איזשהו גרעין של אמת בדברים שהם כותבים (או לפחות, שכך זה נראה להם) ולכך להתייחס. אם זה הייתי אני, שהיית מגיב לו ככה, הייתי מאד נעלב שאתה פוסל את דבריי באופן מוחלט ומקיף, בשל דבר בעצמי שאינני יכל לשנות, במקום להתייחס לדברים באופן ענייני.

GrimBoy

New member
גם גולש ...

בכל שלב בחיים שלך מישהו ידביק לך מדבקה על המצח וימתג אותך לפי קריטריון שלילי או חיובי שאתה מביא איתך. זאת המדבקה שאני בחרתי להדביק לאדון היקר שפתח את השירשור (ולא בפעם הראשונה) העוסק כמו תמיד בכמה החיים שלו חרא. כמו בפעם הקודמת גם הפעם הוא בעקיפין מצליח להאשים את כולם חוץ מאת עצמו. אתה צריך לקחת בחשבון שזה שהגבתי לו ורשמתי "גיל ההתבגרות?" הייתה איזשהי נקישת אצבע אל מול הנער ה-"בהלם" על מנת להזכיר לו שוב, בפעם הלא ראשונה, שהוא קצת ממהר להיכנס לנושאים שעדיין לא ממש נוגעים אליו, הוא קצת לחוץ מדי, לוקח קשה מדי, קצת יותר מדי מהכל... עוד כמה שנים במבט אחורה הוא יתהה למה הוא לא בילה את זמנו עם שקית שוקו ביד מדבר על נושאים קצת פחות עמוקים ונהנה מההתבגרות שלו במקום להתייחס אליה כאל מחלת הסרטן. זה לא שהוא באמת יכול להבין על מה אני מדבר, ילדה בת 9 לא יכולה להבין את המשמעות של מבוכת הציצים והחזייה עד שהיא לא גידלה קלמנטינות בעצמה... מבחינה מנטאלית.. שם בדיוק הוא נמצא עכשיו... את תגובותיי הענייניות הוא אומנם קיבל כבר פעם אבל הוא קיבל גם בשירשור הזה. עדיין וגם אחרי שהבהרתי את עמדתי, נראה לי שהכי חכם היה להסתפק בכותרת המאוד משמעותית והחכמה של "גיל ההתבגרות". (שבשביל העניין? גם אליו הוא ממהר להגיע...)

../images/Emo88.gifהנושאים שעדיין לא קשורים אליו

מאד קשורים אליו מבחינתו ולמרות שהוא בן 15 הוא מאד מאד מאד בוגר לגילו, וכנראה שהרכבת הקדימה בתחנה והוא נאלץ להתמודד איתם עכשיו. ולפעמים לא ממהרים להגיע לגיל ההתבגרות אלא עוברים כל כך הרבה חרא בחיים שמבגרים אותך בעל כורך(ככה כותבים?) ופתאום אתה מתעורר ומוצא את עצמך בתוך זה. ואני אומר את זה בלי להתייחס לתוכן הדברים שבפתיחת השרשור!

קאליברי

New member
מה עם קצת אופטימיות?

אתה עוד נורא צעיר יקרו לך עוד כ"כ הרבה דברים טובים אני מאמין.

probably

New member
לא שהבנתי

את הקשר בין ההודעה לבין מה שכתבתי. אבל יום נעים בכל זאת.

probably

New member
זאת מחמאה? ../images/Emo9.gif

אני מקווה. תודה. אגב, אתה תמיד מוזמן להוסיף אותי במסנג': [email protected] ויום נעים.

למעלה