Ich frage, ist das du, mein schnell freunde?

שוצאן

New member
ממ....

בוא נעבור את גיל ההתבגרות ביחד

white star

New member
../images/Emo54.gif אני רוצה להגיד משו ../images/Emo18.gif

עד עכשיו לא הגבתי לשירשור משום שאני לא אוהב שמדברים באופן נורא כללי. כן, גם גיל הכותב משחק תפקיד שעם כל הכבוד, זה להתעסק עם הרבה דברים מעל הראש שלך. להגיד שאתה לא סובל 95% מהאנשים לא יגרום לאנשים יותר להיפתח אליך, בטח שלתקוף גם לא יעזור. אני מבקש בהמשך השירשור לשמור על תרבות דיון, תודה

אני חושב שזה הגיוני

שאתה לא מחבב כמעט אף אחד.. אני חושב שגם אני לא חיבבתי אף אחד כמעט כשהייתי בחטיבה (אני מניח שאתה בחטיבה.. וגם אם לא זה בערך הגיל..) ולא חיבבתי את עצמי.. זה הגיל הזה שאנשים מתנהגים בצורה מגעילה ולא ברור למה.. רוב האנשים האלה הופכים בדרך כלל להיות די נחמדים כשהם גדלים אם זה מעודד אותך :) אבל עכשיו זה התקופה ה"מדהימה" הזאת שבה אתה אמור לנסות להיות מקובל, או לשחק עם חברים במחשב, או להיגרר אחרי חבורת מעשנים ולרסס גרפיטי איפושהו כאילו זה נורא מגניב או סתם לקרוא ספרים.. אני לא חושב שאף אחד נהנה יותר מדי בגיל הזה, במיוחד אם הוא לא גר באיזה כפר פסטורלי.. ואתה עוד גר בתלאביב.. אבל מצד שני.. זה שאתה מודה שאתה סוציומט זה אולי התקדמות אבל זה לא דבר טוב כלכך כי ככה יש מצב שאתה מרחיק ממך אנשים, במקום שאולי תהיה לך הזדמנות כן למצוא איזה חבר או שניים שתרגיש קצת יותר קרוב אליהם.. נראה לי שאתה ממקד את תשומת הלב שלך בהרבה דברים שליליים שאתה רואה סביבך ואולי גם בעצמך, ככה שאולי יעזור לך אם תמצא משהו שתוכל לעשות שירגיש לך טוב איתו.. למשל אם מציק לך המצב של הגייז אז למה שלא תלך למפגשים של איגי? אם אתה מרגיש שהעולם לא נחמד אז אולי תנסה לעשות שינוי קטן ותתנדב איפושהו? אתה לא חייב מן הסתם.. אבל אולי זה יעשה לך טוב אם תמצא משהו כזה.. או איזשהי תעסוקה שתתעל את הדברים האלה לכיוון "חיובי" יותר.. ואולי גם פגישה עם היועצת לא תזיק (אני מקווה שהיא יותר נחמדה מהיועצת שהייתה בתיכון שלי שהייתה די מציקה ותמיד לבשה רק ירוק.. סליחה, יציאה לא קשורה..) נראה לי גם שכדאי לך לחשוב על העובדה שאתה מחבר בין המצב הרע של ההומואים למצב הרע שלך.. זה טוב שאתה מתייחס למה שמסביב והכל, אבל אולי גם קל לך יותר לדבר על הדברים האלה מאשר על מה שבאמת מציק לך בחיים..

../images/Emo88.gifכל מה שאתה עובר

בבסיסו הוא בגלל שאתה פשוט מאד בוגר לגילך, וכל הסביבה שמקיפה אותך לא ממש מבינה ורואה את הדברים כמו שאתה רואה. אז אל תשנא אנשים בגלל זה, פשוט תשתמש בבגרות שלך להבין שזה ייקח זמן עד שזה יתאזן, ואז יהיה לך יותר מעניין

probably

New member
אבל זה מעצבן.

וזה נורא מתיש להרגיש צורך להוכיח את עצמי כל הזמן שלא יחשבו שאני טיפש כל הזמן. אם יש משהו שאני הכי שונא בעולם זה שמזלזלים בי. יום נעים.

למעלה