I would like to thank the forum's

I would like to thank the forum's

members. שלום לחברי הפורום. לפני העלאת החיבור אני מבקש להודות לכם על עזרתכם הרבה שכמובן תורמת לי המון להבנת השפה האנגלית ולהשתפרות הרמה שלי. אני ממש מודה לכל מי שבודק לי שגיאות בחיבורים ולאלה שעונים לי על שאלות נוספות. אז שוב...מכל הלב...ממש תודה על התמיכה הרחבה! נושא החיבור הוא: Suppose you wanted to travel and that you had an unlimited budget for your trip. Describe the place you would go to and how you would get there. Explain why you chose this particular place and what your expectations are. :Here it is If I had an unlimited budget for my trip, I would go to Alaska. I would rent a private plane to get there. I chose this particular place because it offers me an adventure experience and unique landscape. My expectations include exhilarating activities and experiences. First, Alaska offers absolutely grand backpacking and mountaineering adventure. Exploring and hiking numerous peaks offers great panoramic photo opportunities, and the surrounding topography offers a superb view of the area. In addition, Alaska's spectacular scenery and wildlife make it pride of this erotic territory. Observing the wildlife is an exciting and stunning experience. Wildlife includes black and grizzly bears, coyotes, wolves and eagles. Furthermore, camping in total comfort on the wilderness lakeshore and enjoy delicious meal after a long walk up the mountains are perfect ideas to finish the day. In conclusion, I'm sure I would fall in love with Alaska. I assume that I won't wish to leave Alaska after a stupendous trip like this.

יש לי רעיון בקשר לאגף המאמרים!!!

אולי יהיה אפשר להעלות את החיבורים שילדים מכינים וכך זה יוכל לעזור לאחרים? אני,מצידי, מרשה לפרסם את החיבורים שלי בפורום! מה דעת המנהלים?? רעיון טוב? ואל תשכחו לבדוק לי את החיבור שמצורף בסמוך להודעה זו. תודה.

p i n g o

New member
כמה תיקונים...

האנגלית שלך מצוינת, אתה יכול לדעתי להגיש את זה ככה
. בכל זאת, כמה דברים שתפסו את תשומת לבי (לא יודע אם הם נחשבים כ"טעויות"):
instead of "adventure experience" consider "adventurous experiences". instead of "grand" consider "great". instead of "to finish the day" consider "to end the day".​
הביטוי "photo opportunities" גם לא נראה לי הכי מתאים, אבל אני לא ממש בטוח במה אפשר להחליף אותו.... בטח יש כאן אנשים שיוכלו לעשות את זה יותר טוב ממני

מספר דברים קטנים נוספים

נראה לי שאומרים private jet ולא plane, בגלל שהכוונה היא לא מטוס נוסעים רגיל אלא למטוס סילון קטן.
אתה משתמש יותר מדי במילים זהות- experience, offer וכו'. תקול לשים מילים חלופיות בעלות משמעות זהה.
erotic territory? אני מפספס פה משהו?
תיקונים למשפט הבא- camping in total comfort on the wilderness lakeshore and enjoy delicious meal after a long walk up the mountains are perfect ideas to finish the day: *on a lakeshore in the wilderness *enjoying a delicious meal *is a perfect idea, כי מדובר על דבר אחד למעשה. *end במקום finish
אתה משתמש בהרבה מילים ארוכות וקשות שלא משתמשים בהם ביום-יום. שימוש בהם לא יקנה לך דבר, ולדעתי כדאי לך "לפשט" את החיבור קצת...

מה אני יכול לכתוב במקום offer?

התכוונתי למטוס פרטי שאני שוכר בכדי להגיע לאלסקה...מה הבעיה עם private plane? איזה מילים ארוכות וקשות?? יש לך רעיונות לפישוט? בכללי זה לא חיבור טוב?

החיבור בסדר גמור

בקשר למילים ארוכות, קשות ובעיקר ראוותניות...ובכן בקריאה שניה לא בדיוק יש כאלה, אולי אחת או שתיים, אז זה בסדר... בכל מקרה, מטוס פרטי שאתה שוכר הוא מטוס קטן, מין ג'מבו ולא בואינג, נכון? אז זה jet. במקום offer אתה יכול להשתמש למשל במילה grant במקרים מסוימים ובנוסף אתה יכול לנסח את המשפטים בצורה שונה כך שלא תצטרך לשתמש ב-offer, לדוגמא: במקום , Alaska offers absolutely grand backpacking and mountaineering adventure תוכל לכתוב: the mountains of Alaska turn mountaineering and backpacking to an unforgettable advanture. מבין? כי שימוש במילים זהות רבות בטקסט פוגע באיכותו, לדעתי.

p i n g o

New member
יכול להיות שאתה משתמש בתזאורוס של

Word? זאת שיטה טובה, אבל אל תשתמש במילים שלא היית משתמש בהן במבחן... המורה תשים לב לזה ותתחיל להאשים אותך שאתה מעתיק חיבורים מספרים ומהאינטרנט... לי זה קרה פעם עם חיבור שכתבתי לגמרי בעצמי על חתיכת נייר מהמחברת לפני השיעור, אז לך תדע מה יש להן בראש

p i n g o

New member
מילים שהיו עולות לך בראש

שאמצע כתיבת החיבור במבחן באנגלית. רק אתה יכול לדעת מה אוצר המילים שלך

כל שלישי וחמישי נותנים לנו חיבור...

לעשות...כבר עשיתי מתחילת השנה בסביבות 10-15 חיבורים. ולא התחלנו את זה ממש מתחילת השנה...לפני חודשיים שלושה בערך. יש לי בקשה...אולי תעלו את כל החיבורים שלי לתוך המאמרים?? תודה.

Peace 0n Earth

New member
מסכנים...

אתם מתמודדים על תפקיד נשיא ארצות הברית שם או מה?..כולה בגרות..

למעלה