i wish i cold fly

זה לא נכון.

זה לא שאם אני אמות משהו ישתנה. אני לא רוצה שהם יזכרו אותי. אני רוצה שכל השינויים שעשיתי בהם, כן ישארו. אבל בלי קשר אליי.

אבלאבל אז זה מאבד מהמשמעות שלך

כבנאדם. למה שעשית בעולם הזה, השנינויים העשית, מה שגרמת לאנשים לעשות. הכי נחמד למות בידיעה, שאת שלך עשית בעולם הזה. שכולם יזכרו מה שעשית. לא שיזכרו בלי קשר אלייך. גם אם תרצי את זה כ"כ זה לא יעזור לך. אנשים מסרבים לשכוח.

Mashina Girl

New member
../images/Emo28.gif

לא הייתה לי בקשה/משאלה. כי אף אחד לא היה יכול להגשים לי את זה. אבל הייתי עושה דברים שבחיים לא הרשתי לעצמי לעשות. וזה מתחיל מהתנהגות, לא לדפוק חשבון, ועד ללהגיד לכל האנשים שהיה/יש להם חלק חשוב בחיים מה אני חושבת עליהם באמת. לחבק המון. אני חושבת שאני גם אוכל כמו שלא אכלתי בחיים שלי, כי לא יהיה אכפת לי. וזהו.

נעמה ע.

New member
זה קשה.

אבל אני חושבת שהמשאלה שלי, אם אדע שאני עומדת למות, תהיה שהוא יצליח להתאושש מהצער, וימשיך בחיים, ויתחתן מחדש.

גומפ גומפ

הייתי מבקשת לראות אותו פעם נוספת. רק חבל שזה בלתי אפשרי, his alredy dead אעאעאעאע נתקע הפרק של בנות מקלאוד.

אוח הרבה... ../images/Emo113.gif

|כוכב| קודם.. שכולם יהיו בריאים בעזרת השם
|כוכב| שאני יגמור בהצלחה בלימודים וגם אתם
|כוכב| שיהיה לכולם אושרררררררר ושיהיה שלום

נעמה ע.

New member
אם תמותי, מה תעזור לך

הצלחה בלימודים? (או- איך תצליחי בלימודים אם תמותי?)

השאלה הייתה- אם נותר לך זמן קצר

לחיות, מה תהיה המשאלה שלך. לכן אם תמותי, איך באמת תצליחי בלימודים.

../images/Emo6.gif ../images/Emo122.gif איזה סתומהההההה אני

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמממ עפ אני ימות........... אאמממ שיקברו אותי ליד קברו של בנחה חחח מאיפו לי ?!??!?!

רייל

New member
המפ,

שיזכרו אותי ולא ישכחו. זיכרון רע או זיכרון טוב, לא איכפת לי. רק שלא ישכחו אותי ושהייתי קיימת.

0Magic0

New member
ממ...

נראה לי שהייתי מבקשת שייתנו לאכול הר של ממתקים וכל מה שאני רוצה
(כמה דבילי וגיל 4 זה, אה?
) ועכשיו ברצינות, הייתי רוצה לדבר בכנות עם כולם ולהגיד להם מה שאני באמת חושבת (חברות, כיתה וכו') וגם לבלות הרבה עם המשפחה

Mooa-Numi

New member
אני מה זה לא רוצה להכנס למצב כזה.

זה מפחיד אותי. אבל הייתי רוצה לטייל בכל העולם (לא רוצה ימים ספורים
) או לכתוב ספר. או לפרסם ספר. ולצבוע משהו, נגיד עם פועלי בניין, תמיד רציתי לעשות את זה. ולהגיד לאנשים מה שאני חושבת עליהם, אבל באמת באמת (והם יקשיבו לי כי אני סופנית משהו), ולהיות בים יותר מ24 שעות, ולנגן על גיטרה חשמלית, ולהופיע מול קהל, ולהגיד לו שאני רוצה אותו, ולצאת לטיול בצפון, בצימר (דיייי
), ועזבו, אין לי כוח לזה.

למעלה