... I WILL GET NEW LEASE ON LIFE

... I WILL GET NEW LEASE ON LIFE

והחגיגה מתחילה גם פורים בקרוב הטלפון שר לי שיר..ובצד השני מזכירה. רציתי לומר לך שכל הבדיקות חזרו. מחר לכי לעשות שוב בדיקות דם. לא לאכול כלום. אוקי. יום שני מותק..משתילים לך PORT מתחת לעור..זה החבר החדש שלך.זה הבן זוג שילווה אותך לכל מקום..זה צינור החיים שלך..שאליו יזרום הרעל היומיומי שלך..ישר לוריד הגדול..ישר מעל השד..שלא יהיה לך שום מצב שתשכחי שהוא קיים. אה כן..הניתוח בשעה 1 בצוהריים..גם אז אסור לך לאכול לפני...יעני מרעיבים אותי..בטעות אני עוד עלולה להוריד כמה קילוגרמים.. ויא וואראדי..אתמול ...דווקא אתמול אחרי המון המון שנים אכלתיצלחת של מאלאבי עם סירופ ושקדים,...טוב נו מי חשב שבערב יגידו..היידה..החגיגה מתחילה. הרופאים עד לפני דקה..יום שישי בצוהריים..לא התקשרו..אז לא ישנתי טוב.. עכשיו הוא התקשר. אין ברירה ..זה ניתוח קטן. שמים לך חבר. ונתחיל. שתי אופציות. אחת..להשתתף כשפן נסיונות בתרופה חדשה שמונעת הקאות. והשניה רק את החומר הרגיל , שהוא די אגריסיבי גם ככה. חשבתי לרגע..אוקי מתחילה החגיגה..וזה סך הכל עיניין של כמה חודשים. והחדשה הכי הכי הכי הכי טובה: אין לי גרורות בשום מקום..רק גידול בן זונה שצריך להקטין..ולהוציא-איך אומרים..להתסכל על חצי הכוס המלאה,ולחייך..אז מיכלי עכשיו מחייכת... I WILL GET NEW LEASE ON LIFE

את...

כותבת הכל...בפתיחות ובכנות. אז אהייה כנה איתך גם...התהפכה לי הבטן מלקרוא,מהשתתפות כמובן. מעבר לתפילה בלב עבורך...לבריאות...אין לי הרבה מה לדיג.

אני יכולה להכין לך../images/Emo5.gif

ויתחיל לי הבאלאגאן בעוד 10 ימים...תוכלי להשתתף איתי...אכין לך דלי.

../images/Emo5.gifרק תהיי שם בשבילי

תכיני...תכיני...

אם זה רק יעזור... מוכנה להקיא איתך ביחד
את ואני באותו דלי?

../images/Emo5.gifרק תהיי שם בשבילי

יערית

New member
גם זו גישה

להביט לפחד בעיניים ולצחוק בפניו.שמחה עבורך שאין גרורות והדברים יסתדרו לטובה אחרי הטיפולים,בינתיים ככה מרחוק,כל תמיכה שתירצי תבקשי בלי להניד עפעף. שבת מקסימה שתהיה לך

מפחדת זה לא מילה

משקשקת..מהכימו..לא מהניתוח הקטן הזה. זה רק שמים לי משו..ישר בסטלה..מרחפים..ויוצאים.. אבל הכימו...ואללה זה משו..שאני רק חושבת עליו..ובא לי להקיא.. תודה יערית..סוף השבוע הזה..הולך להיות מקסים. תאמיני לי ממש טוב לי היכן אני נמצאת..רק הבן זונה הקטן הזה מפריע..והקרצייה הזו..בסוף תלך..אין לי שום ספק.

../images/Emo39.gif

כשאין לי מילים.. וכל מה שאכתוב לא יעביר תחושה על מה שעובר עלייך .. ועל מה שעובר על מי שקורא אותך כבר הרבה זמן ומכיר לא מעט ממך.. אז משתמשת ב..
אופטימי כזה..

אוהבת את האופטימיות שלך

ורציתי לומר לך משו: זוכרת את הספינינג? הצתרפתי ..ושעליתי על האופניים בחושך..שם באולם..חשבתי עלייך.. ואמרתי לעצמי שזה שאם את יכולת..גם אני יכולה. ושום כימו בן זונה לא יעצור אותי. אז התחלתי לפני שבוע...מה את אומרת על זה?

מה אומרת אני..

בשבילי.. הספינינג היה מקום..פראי שואג שטוף זיעה ומהול בריחה.. היה מקום שבו הכאתי והקאתי עד שהתרוקנתי..ובאותה מידה טיפטפתי כמויות אדירות של אנדרנאלין.. מקום.. שבו רציתי לבדוק את הכוחות שלי..את יכולת העמידה..את הדמיון שנוסע ואני איתו למרות שהאופניים עצמם נשארות עומדות.. רציתי לדעת.. עד כמה יכולה לקחת את עצמי רחוק.. ושאגתי וצרחתי ודמינתי והרחתי והזעתי.. שום בן זונה..לא יצליח לשרוד במקום כזה.. לא מזמן חזרתי משעה וחצי של הליכה.. ונזכרתי בך.. ניסתי להעביר לך תחושה של..מרבדים פתוחים עולמות ירוקים...קולות של ילדים.. ו..טפטוף של רגעים..

תודה דגנית

עוד שעה הולכת לספניניג בתקווה שאחזק לי את הגוף חושבת שזה בריא גם לנפש. אקח את עצמי הכי הכי רחוק שיכולה.

d a n i e l s 5

New member
הסיומת שלך....

גרמה לי לחייך...... אכן חדשה הכי הכי הכי הכי טובה :) מקווה שהימים הקרובים יהיו קלים . את תנצחי אותו את ה"בן זונה" אני מאמינה בך ! שבת שלום .

הגעגוע

מה שבאמת הפריע לי זה גם שהילדים היו אמורים לבקר אותי כל הפסח. שנה מאז שראיתי אותם ..כמעט שנה. עכשיו אין סיכוי. אין סיכוי עד שאני גומרת את המלחמה הפרטית שלי. וכל זמן שאני בקרב..הם לא יהיו כאן.אז כרגע מתגעגעת מאוד. ויקח לי זמן עד ששוב ניתראה. הם כמובן יודעים..אבל לא חושבת שמבינים... כן. החדשה שיש לי רק גידול..ושום כלום אחר..מבחינת סרטן..זה חדשה טובה..בוודאי טובה. זה הרע במיעוטו.. אז יציק לי קצת..אבל בסוףףףףףףףףףףףףףףףף..מיכלי תראה לו מה זה.

מרגיש לי צורך לחבק...

רציתי להגיב לכתוב את אשר בליבי כבר כמה פעמים ומצאתי את עצמי גם בנסיון במסר אישי כותבת ומוחקת לא מצאתי דרך ומילים להביע את אשר בליבי גם עכשיו מתקשה מקוה שלא אמחק האירוע שהיום את מתמודדת איתו זה עוד נסיון לחשל אותך ואת תוכיחי ליקום ששום דבר לא ישבור אותך ותשארי חזקה מהרוח, גדולה מהחיים, והסרטן יהיה קטן עליך, עליו תתגברי בהרף עין. ברוח שבה את מביעה את שיתופך שמרי עליה מכל משמר וזכרי אותה ואת הקלילות שבו גם ברגעים קשים כי לכל מסע, אירוע, יש את התהליך שלו ואת תעברי אותו עם אתגר לא לתת למצב לוותר על הרוח והקלילות שבה את כותבת היום ואני מאמינה בך ובכוחך אומנם זו חתימתך " אם אין אני לי-אז מי לי?" אך זכרי שישנם כאן חברים שיהיו עבורך ויחזקו אותך בכל אט ואני בניהם
חיזקי ואימצי

תודה../images/Emo57.gif

כמה שאת צודקת אילנה, ותודה מקרב לב. יודעת שהיו לנו עימותים אבל חושבת שיש בעימותים האלו המון נשמה... בכל אופן, מה רציתי לומר לך.. אילנה כולם אומרים לי את חזקה. אבל אני לא מרגישה ככה. אני במצב רוח טוב..ורק מקווה..שאחרי הכימו..אפילו שיהיה אולי כמה ימים עם הכרית על הראש..ובלי שערות..[אני על לייזר לא משלמת..זה בטוח] שאוכל לקום ולהסתכל במראה. למה ניראה לי..זה יהיה הכי מפחיד.. קרחת..קשה לי לדמיין אותה.

וזו הצעתי....

נכון שקרחת ונשיות לא הולכים ביחד ואבי היה אומר "ששער האישה הוא הכתר שלה" אך זכרי שזה זמני ושער גדל ואורך ויחד עם זה זכרי כשתעמדי מול המראה המאמתת לעלות את היופי הפנימי שלך ולהביט בקסם הפנימי שלך ועל היחודיות שבך אין לי ספק שהם לא יבגדו בך והם יעודדו ויחזקו אותך מעבר לכך שאנו כאן נהיה עבורך בכל רגע נתון כולי תקווה שהתהליך יהיה קצר ומהיר ותחזרי לעצמך וליופך והכל יהיה מאחוריך

../images/Emo6.gifרחלי

רחלי מה בזכות המלאבי? המלאבי הזה..זה...זה..היה אורגזמה דיסרט..עם הרבה קולות ושיהוקים..והרבה הרבה הממממממממממממ גרוני.. תאמיני לי..זה היה יותר מה..
שהיה..אין אין על המלאבי..עכשיו נחכה עוד 20 שנה...אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה