... I WILL GET NEW LEASE ON LIFE

בזכותך מיכלי

גיליתי על עצמי משו, (חייבת להודות) שממש אבל ממש קשה לי עם מילים לנוכח הפתיחות הזו שלך את תנצחי אותו ת'בנזונה! מRאה

מצוטטת

New member
../images/Emo57.gif

שיעבור בקלות ורק טוב ובריאות לך....שמעת???? קטנות המילים שלי להביע מרחוק בכלאופן, קוראת וממשיכה לעקוב....שומעת נכון???? אה ועוד מילה.... ממני בהכי אישי.... את אחול מניוקי אישה אמיצה
המוןנים
לך שם....ממני!

../images/Emo140.gif

היי מצ'ו..בלי הצחוקים שלך לא הייתי עוברת את היום..את יודעת את זה נכון? בכלל בלי אקסי ועוד כמה שמעלים חיוך על הבוקר לפני הקפה..מי בכלל היה יוצא עם חיוך מרוח על הפנים. אך האמת..שיש לי כאן מלא מחבקים ובסה"כ ממש נהנית לי רק זה מעין אבן נגף לזמן קצר. אמיצה? לא חושבת..חושבת שכל אחד מאיתנו כאן. אל אחד ואחת כאן..שיעמוד מול מצב שאין ברירה..להיות חייל במלחמת החיים..יקום ויעשה מה שצריך.אין אחד כאן שיגיד שהוא מרים ידיים..אנחנו קצת יותר קשוחים מזה... הניתוח יום שני 1 בצוהריים. ואללה..מרעיבים אותי מיום ראשון בערב..לא יפה.

קטי30

New member
מיכלי יקרתי ../images/Emo24.gif

את גדולה , את גדולה, את גדולה (עכשיו תכפילי) מאחלת לך לעבור את הכל הכי מהר שאפשר
הכוח שיש לך היכולת שלך והגישה שלך גורמים לי להעריץ את האשיות שלך את השפייות והנכונות שלך וזה עוד מבלי לדבר על ההומור שלך. קליברית שתהיה לך שבת נפלא

שלום מיכל

לפי מה שאת מספרת, אלו חדשות מאוד טובות. מתוך הכרות מקרוב של אנשים שטופלו בטיפולים כימיים עוד מהזמן בו הוא היה עדיין טיפול נסיוני, כיום הטיפול הכימי כבר לא כל כך אגרסיבי ובהרבה מיקרים אפילו לא גורם להקאות, אלא רק לבחילות. מקרי ההצלחה של הטיפול הם הרבה יותר גדולים והרבה פחות טראומטיים לגוף. אפילו מכירה בחורה שהצליחה ללדת אחרי טיפול כימי. כך שאני מאחלת לך שגם אצלך זה יעבור בקלות יחסית, רק טוב ובהצלחה.

../images/Emo140.gif

בשורות טובות תמיד טוב לשמוע. מהפה שלך לאלוהים. בנתיים לוקחת אלטרנטיבי כדי לחזק את הגוף הולכת למכון כושר עושה מה שצריך כדי לא להיות חלשה. וחוץ מזה צוחקת הרבה. זה מה שיש. וזה מה שאני יכולה לעשות. מאמינה שאם חושבים חיובי..הגוף מגיב לזה. תודה על המילים.

תראי..

אחרי שיבעטו את "הבן זונה" משם....יבין שעשה טעות שהעז בכלל... שמחתי לקרוא שאין גרורות... ממשיכה להחזיק לך אצבעות

גם אני שמחתי לשמחתי

ועכשיו שראיתי את חצי הכוס המלאה אומרת לעצמי כוססססססססססססססססאמו..כולה עד 8 חודשים. ואני כמו חדשה.

רגע רגע

הדתיים אוהבים אותי? ואללה משמרת הצניעות היתה תולה אותי... תודה על האיחול...

my sunshine

New member
../images/Emo24.gif

הרבה בריאות מיכלי... שמחה שאין גרורות . המשיכי להסתכל על חצי הכוס המלאה.. מחזיקה לך אצבעות מרחוק. GO FOR IT BABY

naama78

New member
החלמה מהירה

תחייכי... ייצא הבן זונה ואת תנצחי. איך אפשר שלא....

למעלה