I want to tell you a story

The Raver1

New member
קצת באיחור

כי היא כבר הלכה... ביטול אינטרנט מטומטם :) אז פשוט תחליפו את הנ' במ' רוני את אומרת שהכל נגמר ואת מצטערת אין לך מה לומר לפני שאת עוזבת נשמטת מידי קלף נואש אזרוק לך רוני אל תלכי רוני, אל תלכי השמש לא תזרח עלי כשאת לא לידי רוני אל תלכי אני פשוט רוצה אותך, איתי
ולסיום הקדשה לבוגי שמצצטת פה באפי בלי שאף אחד שם לב Don't blame it on sunshine Don't blame it on moonlight Don't blame it on good times Blame it on the boogie טוב אני חולה אל תתייחסו מה שאני כותב בשבוע הקרוב:) ביי ביי

The Raver1

New member
וכל שאר חברי הפורום קבלו הקדשה בלי

שיר :) תמשיכו להיות כמו שאתם, אנשים טובים, עם טעם טוב במוזיקה אבל תעזבו כבר את מונטי פייתון...

noosh

New member
זה לא נחמד מצידך

לפתוח את ההודעה הזאת מאוחר כ"כ כשאין לי זמן לחשוב על העניינים אבל רעיון נפלא, תודה רבה על היוזמה
(וכמובן שיש אלפי שירים שהייתי מקדישה לכל אחד ואחד כאן בפורום... אוהבת את כולכם
)

LadyG

New member
וההקדשה הראשונה שלי

היא כמובן לאיש שגרם לי להתאהב בפורום ולהשאר בו והכל בזכות חידון הרוק מס' 3. פעם קראו לו גרימבל ואח"כ השתנה השם למשהו שטרם עיכלתי אותו. מכיוון שכבר מזמן עברנו לשמות אמיתיים בניגוד לכל מיני ניקים מתחלפים ומכיוון שדילן הוא אמן המילים ותמיד אומר זאת טוב מכולם, אז לך מוקדש השיר הבא: The guilty undertaker sighs The lonesome organ grinder cries The silver saxophones say I should refuse you The cracked bells and washed-out horns Blow into my face with scorn The guilty undertaker sighs, The lonesome organ grinder cries, The silver saxophones say I should refuse you. The cracked bells and washed-out horns Blow into my face with scorn, But it's not that way, I wasn't born to lose you. I want you, I want you, I want you so bad, Honey, I want you. The drunken politician leaps Upon the street where mothers weep And the saviors who are fast asleep They wait for you And I wait for them to interrupt Me drinkin' from my broken cup And ask me to Open up the gate for you But it's not that way I wasn't born to lose you

LadyG

New member
ועכשיו לאיך הקדשה היתה צריכה

להראות באמת ולפני שגרימבל מקבל התקף לב: ההקדשה היא כמובן לאיש שגרם לי להתאהב בפורום ולהשאר בו והכל בזכות חידון הרוק מס' 3. פעם קראו לו גרימבל ואח"כ השתנה השם למשהו שטרם עיכלתי אותו. מכיוון שכבר מזמן עברנו לשמות אמיתיים בניגוד לכל מיני ניקים מתחלפים ומכיוון שדילן הוא אמן המילים ותמיד אומר זאת טוב מכולם, אז לך מוקדש השיר הבא The guilty undertaker sighs The lonesome organ grinder cries The silver saxophones say I should refuse you The cracked bells and washed-out horns Blow into my face with scorn But it's not that way I wasn't born to lose you The drunken politician leaps Upon the street where mothers weep And the saviors who are fast asleep They wait for you And I wait for them to interrupt Me drinkin' from my broken cup And ask me to Open up the gate for you

Abbe Faria

New member
הלב עדיין מתפקד

למרות שההודעה המקורית היתה יותר קרובה לעשות את זה מ22 שנים של אכילה בלתי מבוקרת... עשית לי את השבוע נורית! (נ.ב. אמרת לי שכשאני ארגיש מובך להגיד לך... אז עדיין לא...)

melancholy man

New member
SHE´S A RAINBOW

Have you ever loved a woman so much you tremble in pain? אתם כולכם מכירים אותה ולמרות שהיא אמרה לי היום שהיא לא מתנגדת שאכתוב מי היא, אני לא. ומי שלא מכיר אותה ולא מכיר אותי באמת, לא יודע כמה צבעים היא הכניסה לחיי: Have you seen her all in gold Like a queen in days of old She shoots colors all around Like a sunset going down Have you seen the lady fairer רציתי להקדיש לה שיר, כזה שיסביר לכם כמה היא מדהימה ונפלאה, ואולי יסביר סוף סוף גם לה: We go a party And everyone turns to see This beautiful lady That’s walking around with me And then she asks me Do you feel alright And I say yes, I feel wonderful tonight אבל עכשיו אחרי כמעט שנתיים, אחרי שכל מה שאי פעם כתבתי בפורום היה מוקדש לה, ואחרי שהגענו למצב שבו נגמר הכיף, כי זה כל כך קשה: It´s getting to the point Where I´m no fun anymore I am sorry Sometimes it hurts so badly I must cry out loud I am lonely I am yours, you are mine You are what you are And you make it hard- כנראה שעכשיו, הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לשאול: Got to find me a way To take me back to yesterday. How can I ever hope to forget you? Won´t you show me a place Where I can hide my lonely face? I know you´re going to break my heart if I let you. Why does love got to be so sad? Why does love got to be so sad? Why does love got to be so sad? Why does love got to be so sad? באמת למה? אז אחרי הכל ובכל זאת השיר שאקדיש לה הוא זה: So if you're travelin' in the north country fair, Where the winds hit heavy on the borderline, Remember me to one who lives there. She once was a true love of mine.

hells bells

New member
אח שלי,התרגשתי!

מכיוון שלא חשפת את שמה של היפהפייה ,הרשה לי לנחש שגם אתה נפגעת באותם חיצים מורעלים של ארוס הארור אותם חיצים שפגעו בליבו של הגמד! למיטב ידיעתי יש אחד שאהבתו לגבירה עזה משל שניכם גם יחד! האיש טורף גונדי מקצועי (לא מזכיר שמות). אני מציע דו קרב סטייל הטוב הרע והמכוער,גימל שווה את זה!!!

hells bells

New member
גמדאות! אני אחפור......

אבל אתה תסתכל היטב ימינה ושמאלה! מימינך הטוב ומשמאלך הרע!!! ואני חופר וחופר וחופר............

Abbe Faria

New member
איך אמר שייקספיר

(או אלון מזרחי) עדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה...

ThE RhythM

New member
../images/Emo20.gif

השיר הבא היה צריך להיות רומנטי ומרגש ומוקדש לבוגי אהובתי הנצחית...אח אבוי! היא התאהבה בילדון אחר
לא נותר לי מה לעשות אלא להקדיש לה שיר אחרון... : Anna, you come and ask me girl To set you free, girl You say he loves you more than me So I will set you free Go with him, go with him Anna, girl, before you go now I want you to know now That I still love you so But if he loves you more, go with him All of my life I've been searching for a girl To love me like I love you oh, now But every girl I've ever had breaks my heart and leaves me sad, what am I, What am I suppose to do oh, oh, oh .... Anna, just one more thing, girl You give back your ring to me And I will set you free, go with him
(אוהב אותך מותק
)

Boo9ie

New member
.Hey punk

אתה אוהב את זה, כמעט וביחס הפוך למה שאני אוהבת אותך (גרימבל, תמיד טענתי שזה אחד האהובים עליך). תהנה. הפרחים לבוגית. מעולם לא היה אדם כה מתאים, להקדיש לו שיר מיוחד זה. הולם אותך להפליא, מותק.

Boo9ie

New member
ג-ר-י-מ-ב-ל! לכאן קודם../images/Emo70.gif

ושנית, רציתי להקדיש לך שיר אהוב עליך מאוד. The EnD. Snow Goose by Camel.

Abbe Faria

New member
אני אהיה פה הראשון

שמקדיש שיר לא למישהי מהמין היפה (או להיפך): We roll tonight [We're on tonight] To the guitar bite Yeah, yeah, oh Stand up and be counted For what you are about to receive We are the dealers We'll give you everything you need Hail hail to the good times 'Cause rock has got the right of way We ain't no legend, ain't no cause We're just livin' for today For those about to rock, we salute you For those about to rock, we salute you כי מה לעשות, אלזי בלזי, אתה הופך את הפורום הזה להרבה הרבה יותר מעניין... כי אתה בערך היחיד פה שקשור לפורום הזה לא רק מבחינת שמיעה, אלא גם מבחינת ביצועים (והיחיד שגם מראה כישרון בנושא)... כי אתה מגדל אחלה דור המשך! כי אני באמת באמת מצדיע לך!

ThE RhythM

New member
ויש עוד

הפעם זה ממני ומבוגי יחדיו (למרות שלכאורה זה נראה רק ממני), לילדה שכלואה ללא הWWW על עוול שלא בכפה. החלטנו להקדיש לה ולבני משפחתה הפוחזים שמונעים ממנה את הגישה אלינו שיר של אהובה פרנצ'סקו (כן, שוב שינינו טיפה מילים) ואנחנו מקווים שהם לא יקחו את זה קשה מדי. תחזרי מהר! (ואם לא, תחיי על הדברים הקטנים, תוחלת החיים של כולם קטנה משלך.) My
Wants to kill Your Mama You know your mama and your brother Sayin I’m no good for you They call me dirty from the alley Til I don’t know what to do I get so tired of sneakin around Just to get to your back door I crawled past the garbage And your mama jumps out screamin’ Dont come back no more! (I can't take it!) My guitar wants to kill your mama My guitar wants to kill your mama My guitar wants to burn your brother I get real mean, baby, like no other! Later I tried to call you Your mama told me you werent there (you just weren’t there) She told me don’t bother to call again Unless I cut off all my hair (השורה הנ"ל בהקדשה מיוחדת מעומר) I get so tired of sneakin’ around Just to get to your back door I crawled past the garbage And your mama jumped out screamin’ Dont come back no more! אוהבים אותך מאוד, רומי אנהועומר.

melancholy man

New member
חברה בקשה

כבר כתבתי את זה פעם ואני אכתוב שוב כי אני מפחד שהשרשור ימחק. אסור להעתיק מילים של שירים במלואם, מותר להעתיק את המילים אם יש איזושהי פעולה של ניתוח או אם מעתיקים חלקי שירים (בית אחד או בית ופזמון לכל היותר), יצא שרשור מקסים, חבל שהוא ימחק, אני ממש משתדל להתאפק ולגלות יותר אורך רוח מבדרך כלל, אבל האחריות כאן היא שלי וגם בעצם העברות שנעשות (בכך שהודעות לא נמחקות) הן שלי, אז בבקשה, שימו לב.

לאחת שעושה את העולם יותר שמח!

רומ'קה אהובתי, את תמיד גורמת לי לחייך, גם השיר הזה... את הופכת את העולם למקום שכיף להיות בו והשיר הבא מוקדש לך: העולם שמח - כוורת ילדה היו ימים טובים מאלה החדשות היו קטנות והיום הם גדלו וזה לא פלא את בעיניינים ואין לך לאן לפנות יד ביד הולכים בטיילת משנים נושא חשוב יותר להיות שפוי {הערת המקדישה: שפיות היא עיניין יחסי} ולא לדעת מה קורה אי אי אי העולם שמח העולם זורח העולם שוכח אי אי אי העולם שמח בתקווה שלא תשתני מאיה

למעלה