I want to tell you a story ../images/Emo65.gif
About a little man If I can. תמיד היה את השיר ההוא, שהייתם משוכנעים שנועד עבור אחד מחברי הפורום. תמיד היה את השיר ההוא, שרציתם להקדיש לאחר מחברי הפורום. תמיד היה את השיר ההוא, שהייתם מקדישים לאחר מחברי הפורום (אבל ניב' פאשיסט). המוזיקה במידה מסויימת, מהווה עבורנו תחליף לחיים, או פסקול במקרה הטוב. זה בדיוק העניין הגדול, זה בכלל לא קל לכתוב מה אתם מרגישים. כבר אין לכם מה לומר, כי הכל נאמר - וכל מה שנותר זה להקדיש את השיר. (אינטרנט - אנשים מפגרים שמזיינים לאנשים מפגרים אחרים את השכל בפורומים.) זאת אחריות גדולה, כמו בשיגרה של לגור בעיר ולשתות קפה בכוס מעוצבת, לעבור לכפר אומנים בגליל, לדגל ילד ולפסל פאלוסים בחול. אז איזה שיר הייתם רוצים להקדיש לי או לכל חבר אחר מהפורום, למען העדר הספק (אבל אני אופטימית, ומכינה את עצמי לגרוע מכל)
I've got a bike You can ride it if you like It's got a basket A bell that rings And things to make it look good I'd give it to you if I could But I borrowed it כי הוא רוצה שהשיר יהיה בחתונה שלו. You're the kind of girl that fits in with my world I'll give you anything Everything if you want things כי הוא מאוד אוהב אותי, למרות שהוא לא מפסיק להכחיש זאת. I've got a cloak It's a bit of a joke There's a tear up the front It's red and black I've had it for months If you think it could look good Then I guess it should אז למרות שהוא לא מפסיק לצחוק על זה שקניתי דיסק של בארט, הוא יקבל אותם לאחר שאמות מהרעלת שניצל טופו. I know a mouse And he hasn't got a house I don't know why I call him Gerald He's getting rather old But he's a good mouse כי הוא מסכים איתי שצביקה הוא תותח-על. I know a room full of musical tunes. אני החלט מקווה, רית'ם. אני מקדישה את השיר Bike לעומר יקירי. משום שהוא האדם הראשום שהכרתי בפורום, והוא מצחיק ואוהב אותי, ומוכן למדי לקבל את זה שאני קוראת לו נקבהפחדןומפגר, מכיוון שהוא לא מוכן לפרוץ איתי לחנות, אבל אני לא קרימנלית בפוטנציה, סתם צמאה. כי אני אוהבת אותו, למרות הכל, אחרי הכל. (ולמען העדר הספק, זה יכול להיות גם שיר שנאה ומשטמה, הכל הולך.. אני לא מפלה בין דת, גזע ומין, אני שונאת את כולם.)
About a little man If I can. תמיד היה את השיר ההוא, שהייתם משוכנעים שנועד עבור אחד מחברי הפורום. תמיד היה את השיר ההוא, שרציתם להקדיש לאחר מחברי הפורום. תמיד היה את השיר ההוא, שהייתם מקדישים לאחר מחברי הפורום (אבל ניב' פאשיסט). המוזיקה במידה מסויימת, מהווה עבורנו תחליף לחיים, או פסקול במקרה הטוב. זה בדיוק העניין הגדול, זה בכלל לא קל לכתוב מה אתם מרגישים. כבר אין לכם מה לומר, כי הכל נאמר - וכל מה שנותר זה להקדיש את השיר. (אינטרנט - אנשים מפגרים שמזיינים לאנשים מפגרים אחרים את השכל בפורומים.) זאת אחריות גדולה, כמו בשיגרה של לגור בעיר ולשתות קפה בכוס מעוצבת, לעבור לכפר אומנים בגליל, לדגל ילד ולפסל פאלוסים בחול. אז איזה שיר הייתם רוצים להקדיש לי או לכל חבר אחר מהפורום, למען העדר הספק (אבל אני אופטימית, ומכינה את עצמי לגרוע מכל)