I W L

Guy Schlesnar

New member
כפרות,לפני שאתה אומר פאק על משהו

כדאי שתכיר אותו קודם. ובגלל שאתה בטח לא מכיר ולא היית בהופעה,אז תסתום.

The Fman

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד על היוזמה! אני מאחל לך הכי הצלחה בעולם.

TheMightyYakir

New member
איפה אתה מתכוון

לאסוף מתאבקים? איפה אתה הולך לעשות את האימונים? איפה חושב להופיע? והשאלה הכי חשובה נדמה לי,למה אתה חושב שיש לך סיכוי(בלי עוקצניות) להצליח יותר מהם? אני אשמח אם תספר לי

ben masters

New member
מילה אחת

מילה אחת יש לי אליך. מקוריות! אל תדאג בקשר למתאבקים .. הכל בזמנו יבוא.. אולי גם אתה. בקשר למקום אימונים -גם גרי רוייף(בלי להיות ציני כמובן..) מתאמן על מזרונים כחולים של בית ספר...

TheMightyYakir

New member
אבל לו יש אולם

וכבר יש לך תכנונים למקום אימונים? באיזה עיר? מקום שאתה מתכנן לדבר עם המנהל שם שישכיר לך אותו?

TheMightyYakir

New member
מסיון קודם

אני יודע שקודם צריך לתכנן את הדברים הקטנים לפני שעושים דברים גדולים, אני לא בניתי אף פעם ליגת האבקות ואני לא מבין בזה ממש, אבל מה שאני כן יודע שהדברים הקטנים הם הכי חשובים, הכי טוב זה קודם להיות בטוח שיש לך לפחות 2 מתאבקים רציניים וטובים, שיש לך מקום להתאמן או מקומות שאתה חושב עליהם ברצינות.... ואז אחרי שאתה רואה שיש לך את זה אתה יכול לחשוב על דברים אחרים, כי אז הדברים האחרים הם שטויות כבר(חגורות, שירים סטוריליינים ודברים אחרים)

ddp bang

New member
עזוב אותך מהדברים הללו, מה לגבי

מאמן???? יש לך מאמן שיאמן את אותם מתאבקים??? צריך בנאדם מוסמך שלמד בבית ספר להיאבקות ויש לו את הידע לאמן אנשים... הרי אין לך מצב בארץ שיש לך בתי ספר למתאבקים ואתה יכול לקחת מתאבקים שגמרו את הבית ספר לארגון שלך.

SpinZ

New member
זה לא המצב של WCW/WWE

אם יש מלחמה אז אחד מהם ישתפר...

deathcaster

New member
תגובה

ללא כל קשר לזה שזה חכם או לא לפתוח ליגה נוספת , הלוגו יפה מאוד ! ברכות על ההשקעה !

kendog keds

New member
אז בעצם אתה אומר ככה:

אני פותח ליגת היאבקות חדשה. הנה מה שאני צריך (מהחשוב לחפיף):
הרבה כסף לכל הדברים הבאים...
מישהו שיודע היאבקות כדי שיאמן
מקום להתאמן בו שיסכים לקבל אותי ללא תעודת הסמכה להוראה גופנית כלשהי
זירה
מתאבקים/אנשים רציניים שרוצים להתאמן חזק וברצינות
אמצעי פרסום ויחצ"נות (פחות דחוף כי קודם לוקחים חצי שנה-שנה להתאמן. אם חשבת אחרת יצאת חובבן...
חגורות
לוגו עכשיו תבדוק מה יש לך מכל הרשימה. לפי מה שמבינים ממך, השניים הכי פחות חשובים. התוצאה- עוד כמה חודשים תהיו כמה ילדים שקופצים אחד על השני בהתלהבות ומשחקים בהיאבקות לעיני 10-30 אנשים שיבואו בפעם הראשונה, יצחקו ויותרו

למעלה