I W L

hirshfe

New member
חבל שאתה מתעקש על עוד ליגה

יש ליגה בארץ בקושי לה יש מקום לתחרות בטוח אין אם אתה רציני תבלע את אגו שלך ותצטרף לליגה שקיימת. הקמת ליגה חדשה רק תפגע בשתייכן (כל זאת אני מניח שאתה באמת יודע מה אתה עושה ויש לך יידע ולו קל בהאבקות) פרט לזה הלוגו ייפה

nadavr1

New member
אהם

לפי דעתי אין טעם להכין לוגו כשעוד אין לך לא זירה ולא מתאבקים (אלא אם כן אני טועה). בכל מקרה, אני מקבל בברכה כל תחרות, ואני בטוח שבעוד כמה שנים אכן תהיה תחרות. (אני לא אומר את זה בציניות, אני פשוט מדבר מניסיון ואני יודע שלוקח המון המון זמן להתבסס בתחום הזה).

ben masters

New member
א

תמיד יש טעם.גם עיצוב חגורות כבר ישנו.על הדברים הקשים יותר, כמו זירה עובדים...

nadavr1

New member
בן, אני נאלץ להסכים עם אלכס.

גם אני בתחילת דרכי לא ייחסתי הרבה חשיבות להכנה הפיזית והמנטלית הדרושה בשביל עבודה בזירה. כרגע עושה רושם שאתה מעוניין לפתוח מעין ארגון בקיארד, ואם כן אז אתה תמשוך קהל שונה ממה שה-IPWA מושכים, והארגון שלך תמיד יהיה קשור אסוציאטיבית לאלימות. בצורה כזאת יהיה לך יותר קשה להשיג מימון.

ben masters

New member
נדב

אני לא מזלזל לרגע בחשיבות הקרבות עצמם ולא בגרי כמאמן(או אחרים). אני רק חושב שהצד הבידורי לא קיים בIPWA ואפשר ליצור אותו. אתה חושב שלהכנס עם המוזיקה של האלק הוגאן זה טוב?

ddp bang

New member
בזה אני חייב להסכים, אבל...

אכן יש בעיה בכל הנוגע לבידור בIPWA, מכיוון שכל המתאבקים מחקים מתאבקים אחרים, ואין להם דמות משלהם, וגם מה שאמרת אח"כ על החגורות... אבל תבין לא כל אחד שרוצה יכול לפתוח ארגון, אתה צריך שהיה לך מאמן היאבקות מוסמך, אלא אם כן אתה רוצה לעשות באקיארד, שתקנו אותי אם אני טועה, אבל זה לא חוקי (לפחות בארה"ב)...

ben masters

New member
אחלה שם יש לך..

הכל נכון..מאמן מוסמך... וכו'... אנחנו לא בארה"ב. אני לא רוצה שיבואו אלי מתאבקים בשכר ויבואו להתאמן אצלי.כן אז זה לא חוקי. אני עושה את זה לעצמי ולצופים.אין כמו ההרגשה של לעמוד מול קהל,במיוחד כשאתה על הזירה..והם מריעים לך...אם הליגה תתפוס תאוצה נחשוב בקשר למאמנים תעודות וכו...

pufpuf

New member
אז אל תפרסם את זה כאן

כל עוד אין לך מאמן מוסמך, אל תפרסם יותר כאן את הליגה לא נעודד כאן באקיארד רסלינג

ddp bang

New member
אם אתה מתכוון לפתוח ארגון בקיארד

אז תסלח לי אתה לא שווה את ההתייחסות של אף אחד פה! בקיארד זה דבר מסוכן, ואנשים יפצעו (ולא, לא אולי יפצעו, אלא יפצעו), ברגע שהם לא יודעים איך לבצע מהלכים בלי לפגוע ביריב, ואין מי שילמד אותם איך להתאבק ועל מה כל העסק מבוסס.

אני חייב לומר משהו...

דבר ראשון בידור אכן יש בIPWA, תגיד לי אתה מתי שאתה רואה את גרי מוכר את הדמות שלו זה לא נקרא בידור? מתי שדורון עושה שיעור מתמטיקה לשופט או לאחד מ"תלמידיו" זה לא נקרא בידור? דבר שני, על מה אתה מדבר? מחקים מתאבקים אחרים? גרי ואלן יש בהם את ההשפעה של המתאבקים האהובים עליהם(הוגן-מייקלס) אך זה לא אומר שהם מחקים אותם דבר בדבר; תתפלא אך יש אנשים עם דמויות משל עצמם דוגמא: נדב, דורון, יבגני. ובלי ספק עם בנאדם רוצה לפתוח אירגון האבקות מאנשים משלו אותו בנאדם יהיה חייב להביא בנאדם עם נסיון בספורט זה, אלא עם כן מדובר בבנאדם שפשוט רוצה לפתוח אירגון האבקות ולהביא מתאבקים שכבר יש להם ניסיון מהארץ(הכוונה לIPWA) ומחו"ל.

אני מאשים את WWE

בכך שיש אוהדי היאבקות, שהשואו שמסביב, העטיפה הנוצצת, יותר חשובים להם מהרסלינג עצמו, מהקרבות. ולהזכירך, ל-WWE היו המון PPV-ים מאוד יפים מבחינת העיצוב, כגון טאבו טיוזדיי. אך מכיוון שאיכות הקרבות בהם הייתה לא משהו, הצופים לא אהבו את אותו ה-PPV.

ben masters

New member
מאשים?

אתה יכול להאשים.. אבל תסכים איתי שהשוני בין PRIDE K1 וכו' לבין ה WWEולבין IPWA הוא ב-ENTERTAINENT..לא מדובר רק על העיצוב..השקעת מחשבה מינימלית לא היתה נותנת לי להשתמש בחגורת האליפות של הWWF אפילו שהיא יפה ומקצועית..דוגמא מיני רבות בקשר לIPWA

nadavr1

New member
לגבי השם

רק תוודא שהוא לא תפוס כבר או משהו, כי אחרת אתה יכול להסתבך בתביעה משפטית שחבל על הזמן.

פייי ה"ארגון" שלי ושל החברים שלי

שולט!!!!! בן אני מוכן להתאבק בארגון שלך!!!! פאק IPWA כן אמרתי את זה!!!!

ben masters

New member
RELAX

אחי.. אין צורך להשמיץ... אני מכבד את הIPWA הם ותיקים ובעלי נסיון. אנ רק חושב שהליגה שלי תהיה טובה יותר..

למעלה