I W L

מה יש לכם אתם???

הבן אדם מנסה לפתוח ארגון היאבקות מה רע בזה??? מה צריכים להיות תקועים בIPWA???? יקח לו זמן... אתם מגוננים על IPWA כאילו אתם מפחדים שהארגון שלו יצליח יותר כאילו IPWA הוא שלכם!!!! אין לי מושג מה כתבתי עכשיו...

kendog keds

New member
אני אגיד לך מה רע בזה

שהוא ימצא את עצמו מול אמא של ילד בן 13 שניסה להתאמן אצלו, ניסו לעשות לו פאוורבומב והוא נפל על הצוואר ושותק לצמיתות, וינסה להסביר לה למה הוא קרא לכל הילדים האלה להתאמן שם בלי שום גורם מוסמך חוקי. זה לא קלפים, זו פעילות פיזית מסוכנת, שעיקר הלימוד בה הוא איך לשמור אחד על השני. מי שלא התאמן בבי"ס אמיתי להיאבקות לא יידע להעביר את זה, וכך אנשים נפצעים. לזה לא יתנו גב כאן בפורום

לא נראה לי שהוא יתן לילד בן 13

להתאבק. בן אתה באמת צריך לשים הגבלת גיל (מגיל עשרים ואחת או משהו כזה).

ddp bang

New member
הגיל הוא לא הבעיה היחידה פה

הבעיה שהם לא יודעים להתאבק!

ddp bang

New member
דווקא אני ההפך

אין בעיה שיפתח ארגון, רק שהארגון יהיה מקצועי עם מאמן מוסמך, כי שוב, בארץ אין מצב כזה שיש לך בתי ספר להיאבקות ואתה יכול לקחת מתאבקים שסיימו אותם להתאבק אצלך, אתה צריך שיהיה מישהו שילמד את אותם אנשים להתאבק, וזה הדבר הכי חשוב... ומה שקורה פה זה שהוא רוצה לקחת כמה אנשים ולתת להם לתאבק מבלי שעברו אימוני רסלינג, והם גם לא יודעים כיצד יש לבצע מהלכים נכון בלי לפגוע ביריב... הוא אמר שאולי, אם העסק יתפוס, אז הוא יחשוב על מאמנים ותעודות...

SpinZ

New member
בהצלחה לך.

לפי תגובותיך, זה לא יהיה אירגון מוסמך, אבל זה לא בדיוק יהיה בק יארד, כי המושג "בק יארד" הוא לרוב להארדקור וכ'ו, זה בסה"כ אירגון לא מוסמך, בהצלחה לך, גם אני פתחתי פעם "ליגה" אך לא סגרתי אותה, ולא המשכתי, היא פשוט עדיין שם אבל לא פעילה, בהצלחה לך

אלכס, סתום ת'פה

אתה נראה יותר ויותר מגוחך עם כל הודעה שלך. את הביקורת שלך תבסס על מה שאתה יודע. היית אי-פעם במופע? השתתפת באימונים? אני בספק. מהנסיון האישי שלי אני יכול לספר לך, שגרי הצליח ללמד בחור כחוש ובלתי-ספורטיבי כמוני לעשות בודיסלאם. ובפעם הבאה - אל תערבב גראס ואינטרנט.

טוב ליאור האולטימטיבי

אני לא אגרר לריב איתך...כי באתי לפורום הזה בשביל להשתתף בדיוני השיחה המעמיקים שלכם ולא בשביל לריב...וכ'ו וככ'ו

Guy Schlesnar

New member
אז בגלל שאתה בא לדבר בצורה יפה

אתה כותב שהארגון שלך שולט,פאק IPWA וכ'ו?

ddp bang

New member
אממ, בוא נגיד ככה, עדיף משום מאמן

למרות שאין לי מושג אם גרי מאמן טוב או לא... אבל מה שבטוח זה שהוא עדיף משום מאמן... תבין שבשביל לעסוק ברסלינג חייבים מאמן, שילמד אותך כיצד להתאבק, ולא משנה אם הוא טוב או לא חייבים מאמן בשביל לא להפצע ולפצוע!

FLAME ME!!!!

אני מתאבק כבר די הרבה זמן ולא נפצעתי... יאללה פליים מי!!!! אמרתי שאני מתאבק!! קפצו עליי!!!!

מישהו פעם אמר

"ריבים זה למתרוממים". ובלי שום פליים - מצטער, אבל אתה לא מתאבק. היאבקות זה לא רק ספוטים.

../images/Emo99.gifהיל היט

כמו שאמרת מאיפה אתה יודע שאני לא מתאבק ראית אותי מתאבק? לא ראית... ראית מונסולט עלוב אחד... ואני לא רב... תראה את התגובה שלך..."סתום את הפה" "אל תערבב גראס עם אינטרנט" והתגובה שלי "גראס? אני סטרייט אדג'!!!!!" כמו שאתה רואה אני לא מחפש לריב...רק לעצבן קצת... :|

למעלה