I seek you

I seek you

שרשרו לכאן את כל הדרכים בהן ניתן להשיג אתכם (שאתם מעוניינים לפרסם, כמובן): *ICQ, Messenger ושאר תוכנות המסרים המיידיים *כתובות אי מייל *כתובות מגורים (ורצוי לצרף גם מפה ומפתח
) ואם אתם רוצים - גם כמה מילים על עצמכם. מאוחר יותר ייפתח לוח ו/או השרשור יטולגן, לפי העדפתכם.

McBlack

New member
you sick me ../images/Emo3.gif

210142486 [email protected] כפר תבור.... מכורה למוזיקה <רוק, מטאל, פאוור, רוק ישראלי, פאנק> ולחיבוקים
... חיח והתחלתי ללמד את עצמי לנגן בגיטרה לפני יומיים והולך לי ממש טוב בינתיים (= אם זה משנה משו חחח

McBlack

New member
שמתי לב

שלא אמרת בכלל שאתה חדש... חשבתי שזה הלך לך לאיבוד אז, איך אומרים? תתחדש
&תהנה
וסתם שאלה... אתה חושב שפאוור מטאל זה קשוח וגברי או אמממ... לא?

kit k@t

New member
אני מוכנה לתת כתובת...

אם יהיה לי רק ספק קטן שמישהו יבוא :p משעמם לי אייסי 105313775 קאט

svety

New member
../images/Emo13.gif

אייסי 141444191 מסנג'ר [וגם אימייל] [email protected] פלאפון- רק במסרים. ותבקשו, אני צריכה שישעשעו אותי כשאני אחזור לצה"ל

kit k@t

New member
גם אני אתן טלפון...

אם מישהו רק יהיה שיכור מספיק בשביל להתקשר לארה"ב... קאט

Scarred

New member
אני גם ככה בקושי מתחבר אבל...

עדיין שיהיה 55902055 morbid salvation כתובת תל אביב מרכז (מספיק לבינתיים) P:

Chaotic Force

New member
שילי =)

164505911 [email protected] מסנג'ר והאימייל שלי. ואם מישו צריך ג'ימייל בכיף יש לי 49 הזמנות רק תביאו ת'מייל שלכם. הניק באיסי הוא קרמבו אבוד ובמסנג'ר הוא משתנה וכרגע הוא Armed Angel

slallum

New member
את מוסיפה לטאג ליינס כן?

אני יכול לעשות טבלה אם בא לכם.. לא משהו מעוצב כל כך, אבל שיהיה פשוט יותר =] ואם יש פה מישהו שיודע HTML בצורה נורמאלית הוא מוזמן לעשות את הטבלה במקומי ;] ICQ: 108366931 MSN: [email protected] ותגידו שאתם מפורום פאוור כשאתם מצטרפים אלי לאיי סי, אחרת רוב הסיכויים שאני לא אאשר..

למעלה