יופי, כי אין לי כח :S
B Blade Of Fire New member 18/2/05 #22 יו סיק מי? אתה גורם לי לחלות?../images/Emo3.gif כן.. אני יודע.... לא מצחיק.. 115663022 זה אייסי [email protected] זה המסנג'ר..
יו סיק מי? אתה גורם לי לחלות?../images/Emo3.gif כן.. אני יודע.... לא מצחיק.. 115663022 זה אייסי [email protected] זה המסנג'ר..
L Lady of Gondolin New member 19/2/05 #32 ובקובץ HTML: אם יש פרטים ששכחתי, פרטים שאתם שכחתם, דברים להוסיף, דברים להוריד - שרשרו לכאן או שלחו מסר, כדי שאוכל ליצור את הגרסה הסופית ולטגלן.
ובקובץ HTML: אם יש פרטים ששכחתי, פרטים שאתם שכחתם, דברים להוסיף, דברים להוריד - שרשרו לכאן או שלחו מסר, כדי שאוכל ליצור את הגרסה הסופית ולטגלן.
M McBlack New member 26/2/05 #37 רק כרגע שמתי לב שקראת לי דנה קוראים לי מאיה......פחיח... dana? as letter to...? SABABA
L Lady of Gondolin New member 19/2/05 #34 ושלי: ICQ מספר 176545852 מסנג'ר אין, ואינני מתכוונת לגדל כזה בזמן הקרוב או בכל זמן שהוא המייל [email protected] אלה, כמו גם תיבת המסרים, לשירותכם תמיד
ושלי: ICQ מספר 176545852 מסנג'ר אין, ואינני מתכוונת לגדל כזה בזמן הקרוב או בכל זמן שהוא המייל [email protected] אלה, כמו גם תיבת המסרים, לשירותכם תמיד
U Ultra Spidey New member 19/2/05 #35 שלי ICQ: 169600921 Messenger: [email protected] eMail: [email protected]
L Lady of Gondolin New member 6/3/05 #38 רשימת קשר מעודכנת מי שמעוניין להוסיף את עצמו לרשימה, מוזמן לשלוח לי מסר עם הפרטים. (וכן, אני יודעת שה-Status Indicator של המסנג'ר לא עובד - יתוקן בהקדם.)
רשימת קשר מעודכנת מי שמעוניין להוסיף את עצמו לרשימה, מוזמן לשלוח לי מסר עם הפרטים. (וכן, אני יודעת שה-Status Indicator של המסנג'ר לא עובד - יתוקן בהקדם.)