I QUIT

maccabihaifaa

New member
I QUIT

טוב ניסיתי "מאגיה" ו"כישוף" והטלות ותרגילים מפה עד להודעה חדשה במשך חושיים וחצי, כל זה ממש לא נראה לי עד עכשיו אני מרגיש כאילךו סתם ביזבזתי את הזמן פשוט פטתיי שאם זה לא נכון אנשים מבזבזים על זה זמן ועוד מאמינים לזה מישהו יכול פעם אחת ולתמיד לא להתחמק מהשאלה הבאה:"יש לכם הוכחה שזה נכון?!" ? \=

gray peopel

New member
חודשיים וחצי זה כלום.......

להעמיד כדור אנרגיה כדי שתוכל להרגיש את האנרגיה כמו שצריך... וקצת ויזואליזציה..... ואולי הקצה של מדיטציה כמו שמדיטציה צריכה להיות..... וגם זה אם עבדתה ממש קשה בכל וכל יום.... לי אישית אין הוכחה בשבילך ואני עוד יכול להגיד שאני בערך מחפש אחת בשבילי... תקח קצת זמן לעצמך ותחשוב אם אתה באמת רוצה להמשיך מיזה וגם אם בסוף תחליט שזה לא נכון בשבילך...(בשבילך!) אז לא בזבזתה את הזמן למדתה קצת על עוד דברים לא הזיק......

don't quit

קודם כל חודש וחצי זה כלום, העולם הזה (של כישוף) צורך הרבה אימון והתמדה ולמידה רמ\צינית. שנית לא כל אחד יכול לגעת בקסם.

shataltal

New member
כן

יש לי הוכחה. מסופק? לא? למה? אי אפשר להעביר הוכחות... ואני יכול להגיד מליון פעם שיש לי אתה הרי לא תאמין לי. להראות לך - הרי אין מצב שאני אתן לאף אדם לשבת לידי בזמן הטכסים שלי ואני לא מאמין שיש מאג שכן... בשורה התחתונה מאגיה היא דבר מאוד אישי. הטלות, תרגילים.... עזוב אותך, הבעייה היא שקפצת ישר אל מעל לפופיק כמו שהרבה מהמתחילים עושים ובדיוק הסיבה שמתייאשים. אם אתה מצפה להטלה אסטרלית תוך חודשיים - באמת עדיף שתפרוש. אם לא - עבוד במשך חודשיים נוספים, כל יום על הטכס הפנטגרם הנמוך, סימן אדמה-גירוש, מטרת פורקן - להיות מאג טוב יותר (בצורה שאתה מגדיר את זה). הנה. נקודת ציון. צא לאינטרנט וחפש מה זה טכס הפנטגרם הנמוך (Lesser Banishing Ritual of the Pentagram או LBRP באנגלית), איך עושים אותו בסימן אדמה-גירוש ומהי הנקודת פורקן. מאגיה היא לימוד. תתחיל ללמוד.

suki da yo

New member
פשוט פתטי שאתה מתעסק חודשיים וחצי

משהו שהוא כל כך תלוי באמונה, כשאתה בכלל לא מאמין, ורק רוצתה שנספק לך הוכחות. שלא להזכיר, כמו שכבר אמרו, שחודשיים וחצי זה ממש לא הרבה, בין אם אתה לא עושה הרבה, או קורע את התחת כל יום. לקח לי יותר משנה להבין מה הכיוון שלי ואיך אני רוצה לגשת לנושא, ורק עכשיו, אחרי שנתיים וקצת, אני מתחילה באמת לראות מה אני עושה.

למעלה