I NEED HELP!

I NEED HELP!

נפרדתי מחבר שלי... היה לנו ממש טוב ביחד הייתה בינינו כימיה מדהימה אבל זה לא הסתדר. כל הזמן היו לנו וויכוחים על כל מיני דברים.. ועכשיו מצד אחד אני רוצה להכיר מישהו חדש כדי לשכוח אותו אבל מצד שני אני מפחדת להיפגע שוב. אני לא יודעת מה לעשות.. מה אתם אומרים? יש לי גם עוד בעיה שאני נמצאת הרבה בנסיעות ואני מכירה המון בנים בדרך, באוטובוסים, בתחנה ובכל מיני מקומות אבל אני מדברת איתם קצת ואז כשהם מבקשים את המספר טלפון שלי אני לא יודעת אם לתת להם או לא כי אם אני לא נדלקת על מישהו מהר מאוד השיחות בינינו מהר מאוד לא מעניינות אותי כי אני לא מרגישה אליו משהו. וכל - הזמן אני אומרת אז אם לא נהיה חברים אולי נהיה ידידים אבל זה אף פעם לא מצליח לי. אוף! זה ממש מדכא.

אני יודעת אבל..

זה הקטע שאני כן פוגשת מלא אנשים והם מבקשים ממני את המס' טלפון. לפעמים אני כן נותנת להם אם הם נראים לי חמודים אבל מהר מאוד נמאס לי מהשיחות האלה! הייתי רוצה אהבה מהאלה שהיית איתם כל החיים ואז פתאום התאהבת בהם. מישהו מהחבר'ה לא אחד שפגשתי ברחוב לשנייה. אבל זה בלתי אפשרי..!

enjoi butterfly

New member
../images/Emo4.gif

sh53

New member
אולי את צריכה הפסקה מקשרים?

אולי הוא עדיין לא יצא לך ממש מהלב? כשתרצי להתחיל קשר עם מישהו ותהיי מוכנה לזה, במידה והוא יבקש ממך את הפלאפון שלך, את לא צריכה לפחד או לחשוש. ככה מכירים אנשים, ככה כולם עושים, ככה מתחילים קשר וזה נורמלי וטבעי. אולי בגלל שהוא עדיין לא יצא לך מהלב, את לא מרגישה שלמה עם זה לתת את מספר הפלאפון שלך לאחרים.

cami y luly

New member
תגובה

גם לי זה קרה, לדעתי את צריכה פשוט להיות הרבה עם חברות טובות שלך הרבה זמן עד שתשכחי אותו.. אל חפשי מישהו אחר!!! הוא יבוא מתי שיבוא אבל אל תחפשי כי אז את רק תתגעגעי יותר לאקס... בהצלחה..

נינושש

New member
אממ תיראי..

שתיהיה מוכנה לקשר חדש א תידעי את זה.. ואין כל פסול בלתת לאנשים נחמדים את הטלפון שלך.. זה לא מחייב לכלום... אתם יכולים סתם להיות ידידים ולדבר או שלא לדבר... תמיד את יכולה לנתק קשר אם זה לאר מתאים לך..! שהבחור הנכון יגיע זה יצליח לך.. זה גבר שקורה לבד... בהצלחה מתוקה...

תודה מותק!

בהצלחה בניקיונות.. כמו כל דבר רע גם זה ייגמר בקרוב.. חג שמח!

קחי ת'זמן שלך

אל תמהרי להתחיל קשר חדש... ואני מקווה שהקשר הבא שלך יהיה יותר מוצלח ושלא מתפגעי ממנו... נראה לי שכאי לך להיתמקד יותר בידידים שלך..ואפילו אולי אחד מהידידי נפש הטובים שלך יהפוך לבן זוגך זה מה שבעצם את רוצה.. אחד מהחבר'ה שאת מכירה..... המון בהצלחה מתוקה!!

doro21

New member
אל תשתגעי את...

את תכירי את הבן אדם ש"מתאים" לך עם הזמן תני לזמן לרוץ יכול להיות שהבן אדם הזה יגיע עוד מעט ואת לא חייבת להתפס עליו מידי שיהיה לך בהצלחה

למעלה