I MISS IDOL !!!

Juliann

New member
קודם כל:

[ואל תדאג ירון אני מבטיחה שזאת ההודעה האחרונה שאני כותבת בנושא, אתה מוזמן למחוק את הטופיק אם אתה רוצה]. 1. אני לא רואה איך "בדרן" זה כינוי מעליב, וזה הרבה פחות גרוע מדברים שאתה אמרת לי, אז תן לי להמליץ לך להתמתן. 2. פחזנייה לא קשור למשקל הא? אז למה זה קשור? 3. קראתי את כל ההודעות שלך, ולא נטפלתי לפרטים קטנים, הגבתי על מה שכתבת, אתה מוזמן לקרוא שנית... 4. אם אנחנו "לא לרמה שלך" אף אחד לא מכריח אותך לענות לנו ובזה סיימתי. צ'או.

yes REAL

New member
פחזנייה = כינוי חיבה לנשים צעירות

בג'ורג'יה, שהיא גם מדינת האפרסקים. אולי הייתי צריך לקרוא לה אפרסקית? בכל מקרה, לא השתמשתי בכינוי בחיבה כלפיה (היא לא מעניינת אותי וחיי לא סובבים סביבה).

Boran

New member
הודעות נוספות יימחקו

אתם מוזמנים להמשיך בפרטי. ויקי- אמנם אתה בין המבוגרים, הבוגרים, וללא ספק המקצועיים בפורום, אבל בבקשה אל תשכח שרוב הפורום הוא נערים/ות, ועדיין, מה לעשות, טינאייג'רים, שלפעמים מעריצים בצורה גורפת מישהו/מישהם. אתה נכנס פה ל"אוהדי הפועל בני זונות", וממש לא צריך, בבקשה תבין שאתה בוגר, אבל חלקנו עדיין לא (וזו לא אמורה להיות העלבה). אז בבקשה תיעזר ביותר סבלנות ומתינות, בגלל שההודעות שלך מאוד מאוד עצבניות, ואני מודה שאני תומך ביפית בקטע שאחרי ההודעה הראשונה שלך בת'רד היה קשה מאוד להישאר על פסים ענייניים ולא לרדת לריב קטנוני. (ואני לא רוצה שתבין לא נכון- יש הרבה כבוד, ואני מאוד מרוצה מהישארותך בפורום. רק שבחלק לא קטן מהודעותיך ישנה בעיה קלה של חוסר בסבלנות כלפי החלק היותר צעיר של הפורום).

למעלה