וואלה נכון איפה היא באמת.. ו.. רגע סופי אור... מהר תמחק את הכל ותשאיר רק ת'תמונות...
™ ™baMba New member 24/4/03 #41 וואלה נכון../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif איפה היא באמת..../images/Emo35.gif ו.. רגע סופי אור... מהר תמחק את הכל ותשאיר רק ת'תמונות...
וואלה נכון../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif איפה היא באמת..../images/Emo35.gif ו.. רגע סופי אור... מהר תמחק את הכל ותשאיר רק ת'תמונות...
D Dream within a Dream New member 24/4/03 #42 ../images/Emo41.gifלמה למחוק../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif
D Dream within a Dream New member 24/4/03 #44 ../images/Emo41.gifבדיוק מה שרציתי../images/Emo6.gif../images/Emo123.gif
™ ™baMba New member 24/4/03 #45 אור...רשעעע../images/Emo70.gif *לוקחת אקדח* לא אני לא מתאבדת, לא הפעם... *יורה באור* כן, כן, באור... פרנקלין סמממל מין אין לכם מנהל פורומ יותר... יאי *בורחת* ^_^
אור...רשעעע../images/Emo70.gif *לוקחת אקדח* לא אני לא מתאבדת, לא הפעם... *יורה באור* כן, כן, באור... פרנקלין סמממל מין אין לכם מנהל פורומ יותר... יאי *בורחת* ^_^
D Dream within a Dream New member 24/4/03 #47 ../images/Emo41.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
S slave4brit New member 24/4/03 #48 אני../images/Emo35.gifאלמן../images/Emo35.gif פרנקלין באמת סמל מין.. וגם ארתור...חחח.. ו..מי שרוצה אני שאלח לך את השיר של אתרור ואוטובוס הקסמים באייסי יותר מאוחר אני אשים תמונות של אוטובוס הקסמים
אני../images/Emo35.gifאלמן../images/Emo35.gif פרנקלין באמת סמל מין.. וגם ארתור...חחח.. ו..מי שרוצה אני שאלח לך את השיר של אתרור ואוטובוס הקסמים באייסי יותר מאוחר אני אשים תמונות של אוטובוס הקסמים
T TetiBETTY New member 25/4/03 #49 את רואה ליהי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה עשה הניצו"ש שלך לחברים כאן עכשיו יהיה לסופי חומר רציני לעונה השניה.... לא טוב,לא טוב..... תרשי לי....רק הפעם........ אז זהו....שלא
את רואה ליהי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה עשה הניצו"ש שלך לחברים כאן עכשיו יהיה לסופי חומר רציני לעונה השניה.... לא טוב,לא טוב..... תרשי לי....רק הפעם........ אז זהו....שלא
D Dream within a Dream New member 25/4/03 #50 ../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif