I L עם ישראל

I L עם ישראל

לא יודע אם שמתם לב, אבל בשיר כמה יוסי, קצת לפני הפזמון יש קטע חמוד כזה. מה פירוש הדבר?

../images/Emo9.gif אף פעם לא היה לי נעים לשאול

לא ממש הבנתי מה הם אומרים שם (מקהלת הילדים הזו - ברי מתחפש לגרויניך
...) בכל אופן הם אומרים משהו ואז עם ישראל... לא יודע מי מו מה...

RYaniv

New member
כבר שאלתי את זה פעם

ולא קיבלתי תשובה. למען האמת לא נראה לי ששיר הילדים הזה כולל את המילה "ישראל". מצד שני, אף פעם לא התאפיינתי בזיהוי מילים מזהיר.

RYaniv

New member
כבר שאלתי את זה פעם

ולא קיבלתי תשובה. למען האמת לא נראה לי ששיר הילדים הזה כולל את המילה "ישראל". מצד שני, אף פעם לא התאפיינתי בזיהוי מילים מזהיר.

ת'כלס יכול להיות מאוד שאתה צודק

הרי זה לא מופיע בשום מקום שבו המילים מופיעות
הכל זה רק השערות

RYaniv

New member
אגב, קצת אופטופיק

שמתי לב שאתמול בסביבות 22:30 והיום לפני חצי שעה שמו בגלגל"צ את "הניצוץ". האם זה בגלל האלבום החדש של שרון רוטר, או שהם פשוט החליטו שהוא מתאים ליום השואה ?

איזה מכעיס!

אני גם שמעתי את זה...אבל היום אחה"צ! אוף הם ממש מיחזרו כל היום שואה! אני שונאת את התחנה הזרת! וחוץ מזה לפני איזה חודשיים שמעתי את זה ברדיו ולא היה יום זיכרון........

Fugue

New member
חחחח..שלמה גרוניך ../images/Emo13.gif

גם אני פעם התלבתתי מה הם אומרים שם והגעתי למסקנה שאני ממש לא בטוח לגביה שהם אומרים: "חי חי עם ישראל"

CaerBannog

New member
לי זה תמיג היה נשמע כמו

"בשכונה הישנה, הופל'ה" או איזה משו תלוש בסגנון...

giba70

New member
מקהלת פרחי ארץ הקודש ../images/Emo104.gif

שימו לב, שוטטתי בפורום של האתר של ברי לפני כמה שבועות לאחר שאחת החברות אצלנו (נדמה לי שעשת הפלדה) הפנתה אותנו לשם ויצא לי לראות כמה שרשורים שבהם הוא כותב ועונה לאנשים שם. בין השאר שאלו אותו גם על הקטע הזה בכמה יוסי. הוא ענה שזו מקהלת ילדים שנקראת פרחי ארץ הקודש ולא זוכר אפילו מה הם בדיוק שרים. כך שאם ברי לא זוכר... נראה לי שאני לא יכול להוסיף קישור לדף המסוים הזה בפורום, כי יש כאן כתובת כללית של האתר שלו, אבל תנסו. בכל מקרה ההודעה היא מתאריך 26 במרץ 2003. תקראו בכלל מה שהוא כותב שם, בין השאר הוא עובד עם אריק איינשטיין על שירים חדשים שאריק כתב וברי הלחין.

למעלה