ב'סדר ../images/Emo52.gif{לשיפוטכם|בלונד+../images/Emo150.gif
הזכרת לי.......... אז מצאתי אצלי שמור במערכת עוD וואחד
פרטית ומתומצתת של אחת ענקית בעיניייי.....{ליהיא לפיד} ..."כפי שעשו לנו האמהות שלנו, כפי שעשו להם/ן האמהות שלהם/ן כפי שעמדנו אנחנו לא פם כשמבט שוצף כעס מכסה את פרצופנו....וצרחנו עכשיו ת-ב-ק-ש
**כך ניקראת ה
של ליהיא לפיד....** היות והקדוש ברוך הוא לא יכול לסחוב כל אחד מאיתנו באוזן לבקש
ויש ביננו שמחרימים מסורת, או כאלו שחס וכרפס לא חטאו
מכל הצעירות הכוסיות שאיחלתי להן סימני מתיחהוכל שאר הירקות שיצלקו ויעוותו את הרווח שבין המיכנס והפופיק החשוף.
לכל המשתילות על האומץ לעשות ציצי חדש וזקור ובתוך תוכי נשאתי תפילה שיום יבוא וכל העסק ייפול להן עד לבירכיים ואני אצא צ-ו-ד-ק-ת שלא עשיתי כמותן.
מהגוף שלי על כל העוגות שלא התאפקתי מלאכול, ההמבורגרים,השואארמה, הצ'יפס ובעיקר מבטיחה לך גוף יקר שלי, בשנה הבאה אני אפצה אותך בהרבה חסה.
מכל הנהגים, הפקחים והשוטרים שקיללתי, זה באמת היה מיותר, אבל תנסו אתם לעבוד, לעשות קניות, לקחת ולהחזיר ילדים מחוגים, להספיק להגיע למכון כושר ולא לעבור אפ'פם באדום או לחנות אופו אסור או לתת זכות קדימה למשאית הזבל בבוקר.....
מאלוהים, או מי שזה לא יהיה שאחראי לכל מה שקורה לי, שלא ידעתי לשמוח בחלקי הטוב, ורק רציתי עוד, זה הנחש שפיתה אותי וגם היתה ה(א)נחת סוף עונה. ו..
אחרונה וגדולה במיוחד....לך גבר גבר , על כל התלונות הפרצופים ההתפרצויות והשיחות על זוגיות עד לשעות הקטנות של הלילה, אני יודעת שלא הבנת וגם לא תבין, זה בסדר, הרי אני מנוגה ואתה ממאדים. זה עוד ארוך כומו הגלות....רק ששמור לי עד כאן