i just call to say

מצוטטת

New member
i just call to say ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכל מי שהער
צום קל לכל מי שצם
כפרת עוונות למי שצריך
לכל וממי שמוכן
ו
לכל מי שזקוק

magic40

New member
בוקר טוב-../images/Emo79.gif

עמוק בליבך עיגולים של שמחה ואור גנוז בנשמת אפך עמוק בלב עיגולים של כאב אתה שונא, אתה אוהב יהללו...... יהללוך מלאכים ולא תאבד דרכך בזוהר ובחשיכה יהללו...... יהללוך מלאכים שמחות קטנות יאירו כניצנוץ הכוכבים|כוכב|

בוקר אור....{פעם שניה}

ככה על הבוקר???????? עמיר בנעיון ????????? יש לי לב חלש....:( "התגלות הנפש רגיעה של הגוף עיניים כבויות ולח מיותם ואתה תמיד נשאר נעלם אף אחד לא רואה מסתפקים בניחוש רוצים אלייך לחדור מבעד לזגוגית האור.. נשאר דבר אחד רק לגלות... " עכשיו תלמדו אותי לשים כחול...

ורד 3

New member
And I just want

To say בוקר טוב ( למרות שהעירו אותי סתם מוקדם...)
גמר חתימה טובה לכל אחד ואחת
צום קל כמובן ( למי שצם ) שתהא זו שנה מבורכת טובה ומאושרת
ורק בשורות טובות ... וסליחה....... חשוב לומר את המילה סליחה ..לבקש ולקבל את הסליחה ממבקש הסליחה. וגם אם קשה לסלוח ....הקטרזיס שמרגישים אחרי המילה סליחה שווה אלף סליחות. והחשוב הוא לדעת לומר סליחה 365 יום בשנה ולא רק ביום כיפור... SORRY SEEMS TO BE THE HARDEST WORD (כפי ששר אלטון ג'ון ) להגיד סליחה מעיד על אנושיות ..הבנה ותודעה..גם אם זה קשה במחשבה... אחרי שזה יוצא ..התחושה טובה . במילה סליחה יש הרבה יופי (דעתי ) רק במידה והיא נאמרת בלב שלם ..ולא כדי לסמן
אז אל תחששו להגיד ....פשוט סליחה

../images/Emo42.gifבוקר../images/Emo35.gif לא כבר צהריים בערך

כאילו כזה....... מי שהמציא את השעון חורף/קיץ
לעולם....זה לא מסתדר לי ואת לא אמרת שהצום צריך להיות קשה
מה את משנה את המילים דקה לפני כיפור אהההה אהההה
יש לי את זה רשום

א ש לי

New member
ילדת האור

רציתי לשלוח לך מסר אישי ברכה חמה עם עוד הרבה אור ולשאול לשלומך,הילדים ואחותך. מיסרי את אהבתי. וסילחו לי פה כולם על תיבת מסרים ש"התקלקלה" והפרעתי לרגע קטן. ד"ש בעיר הכי יפה שאותה כבר עזבתי מזמן:)

הילדים אחותי ואנוכי בסדר גמור

מקווה שגם אצלכם הכל טוב
חתימה טובה ושנה טובה
והעיר היפה................עדיין יפה
למרות הכל סוכות מתקרב אתם מוזמנים לפסטיבל המחולות

מצוטטת

New member
ב'סדר ../images/Emo52.gif{לשיפוטכם|בלונד+../images/Emo150.gif

הזכרת לי.......... אז מצאתי אצלי שמור במערכת עוD וואחד
פרטית ומתומצתת של אחת ענקית בעיניייי.....{ליהיא לפיד} ..."כפי שעשו לנו האמהות שלנו, כפי שעשו להם/ן האמהות שלהם/ן כפי שעמדנו אנחנו לא פם כשמבט שוצף כעס מכסה את פרצופנו....וצרחנו עכשיו ת-ב-ק-ש
**כך ניקראת ה
של ליהיא לפיד....** היות והקדוש ברוך הוא לא יכול לסחוב כל אחד מאיתנו באוזן לבקש
ויש ביננו שמחרימים מסורת, או כאלו שחס וכרפס לא חטאו
מכל הצעירות הכוסיות שאיחלתי להן סימני מתיחהוכל שאר הירקות שיצלקו ויעוותו את הרווח שבין המיכנס והפופיק החשוף.
לכל המשתילות על האומץ לעשות ציצי חדש וזקור ובתוך תוכי נשאתי תפילה שיום יבוא וכל העסק ייפול להן עד לבירכיים ואני אצא צ-ו-ד-ק-ת שלא עשיתי כמותן.
מהגוף שלי על כל העוגות שלא התאפקתי מלאכול, ההמבורגרים,השואארמה, הצ'יפס ובעיקר מבטיחה לך גוף יקר שלי, בשנה הבאה אני אפצה אותך בהרבה חסה.
מכל הנהגים, הפקחים והשוטרים שקיללתי, זה באמת היה מיותר, אבל תנסו אתם לעבוד, לעשות קניות, לקחת ולהחזיר ילדים מחוגים, להספיק להגיע למכון כושר ולא לעבור אפ'פם באדום או לחנות אופו אסור או לתת זכות קדימה למשאית הזבל בבוקר.....
מאלוהים, או מי שזה לא יהיה שאחראי לכל מה שקורה לי, שלא ידעתי לשמוח בחלקי הטוב, ורק רציתי עוד, זה הנחש שפיתה אותי וגם היתה ה(א)נחת סוף עונה. ו..
אחרונה וגדולה במיוחד....לך גבר גבר , על כל התלונות הפרצופים ההתפרצויות והשיחות על זוגיות עד לשעות הקטנות של הלילה, אני יודעת שלא הבנת וגם לא תבין, זה בסדר, הרי אני מנוגה ואתה ממאדים. זה עוד ארוך כומו הגלות....רק ששמור לי עד כאן

קטי30

New member
../images/Emo142.gifבוקר אור../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo142.gif

לכולם/ן

naama78

New member
בוקר ארוך../images/Emo20.gif

בוקר טוב צום קל למי... גם למי שלא, שיעבור בניחותא.. גמר חתימה טובה

יערית

New member
../images/Emo42.gif

"אם יש בי מיתרים הם מתנגנים בשקט".... הולכת לבקר אותו ,כמו תמיד עם חששות גדולות ופחד מההתקלות עם המציאות.
צום קל לכל הצמים וגמר חתימה טובה! ולמי שלא צם,תעשו חיים בחדרי חדרים:)) צריך להספיק לבשל למפסקת:)))

אווווווו...בוקר זך לך ../images/Emo9.gif

וזו סליחתי
עכשיו...בזמן שאת צופה... שימי
לבלונדה...תארי לך אותה עם קוצונים אדומים... וזו השחרחורת...המבטים שלה
והבדלי המטרז' ביניהן...הא,הא?
נכון שהיית גם את זקוקה?

לכל אנשי הפורום גמר חתימה טובה

כל מי שהחליט שהוא צם כל מי שהולך לבית הכנסת לכל אנשי הפורום גמר חתימה טובה ושנה טובה.

למעלה