I had today the oral bagrut exam!!

I had today the oral bagrut exam!!

It was great!! בהתחלה שאלו עלי מספר שאלות(מי אתה,משפחה,אחים,תוכניות לעתיד,רשיון נהיגה) ואז פתאום הבוחנת אמרה: Where did you learn to speak English so well? הייתי במבוכה מהמחמאה...ואז היא שאלה אם הייתי בחו"ל כמה שנים ואמרתי לה שלא נולדתי שם והייתי רק פעם אחת כמתנה לבר מצווה. בקיצור, ההערה הזו ממש גרמה לי להרגיש בקצה העולם...הייתי המום ובשוק. אבל זה כמובן החמיא לי והייתי מרוצה. ואז הרמתי כרטיסייה שהנושא היה שהבוחנת זכתה במיליון דולר. שאלתי אותה 5 שאלות: 1)Will you donate some money to charity? 2)How did you feel when you won the lottery? 3)will you share the money with your grand-children? 4)What are you going to do with the money? 5)When did you win the lottery? ואז לא היה לי כזה מה לשאול עוד...אז היא אמרה רק עוד שאלה אחת וזהו, ואז אתה משוחרר...שאלתי עוד משהו והיא לחצה לי יד ויצאתי בהרגשה אדירה ומצויינת! אני רוצה להודות לכל חברי הפורום ולמנהלי פורום אנגלית שעזרו לי להתכונן לקראת הבגרות הזו...ממש תודה. נתראה בבחינה בכתב באנגלית...מקווה לצאת בהרגשה לא פחות טובה ממה שיצאתי מהבחינה בעל פה. תודה שוה על העזרה למרות שלפעמים אני מציק...חחח

אנחנו פה בשביל לעזור

שמח שהלך לך טוב ובהצלחה בבגרות בכתב

למעלה