I GOT JIGGY WIT IT !

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
I GOT JIGGY WIT IT !

תגידו אחאים , יש סיבה מיוחדת שסיינפלד עשה איזה הומאז´ לויל סמית´ או שזה סתם בלי קשר? הפרק שג´רי לא אחראי על המוזיקה במסיבה של מהשמו שזה אגב נראה טיפה מוזר
כי ג´רי לא נראה לי שומע אי פעם מוזיקה. אגב אם כבר הוזכר פה שחברים העתיקו מסיינפלד פאקמן פרוגר אז בפרק הזה של המסיבה יש מעיל פרווה אם אתם זוכרים (ואתם זוכרים) וגם היה פרק בחברים שפיבי יורשת מעיל פרווה ונותנת לג´ואי היה גם פרק שג´ואי לוקח תיק / PURSE שכזה מזכיר לי את ה ITS NOT A PURSE, ITS EUROPEAN! של סיינפלד ויש עוד קטעים כאלה שאיני זוכר כעת, אבל כל הזמן הייתי נזכר האחד בשני. אני גם נהנה מדי פעם לראות שחקן שהיה בסיינפלד וגם בחברים
כמו הקרמר בסדרה "ג´רי" שהיה השכן הזקן בתחילת חברים. או אבא של פיבי הלא הוא מנהל NBC אבא לבת 15 עם מחשוף מרשים ITS LIKE LOOKIGN AT THE SUN - U DONT STARE AT IT , U TAKE A GLANCE AND מסיט מבט בלה לא זוכר :(

hospital_food

New member
מ...

חברים לא רק העתיקה סיפורים מסיינפלד חברים העתיקה את כל הקונספט מסיינפלד. תגיד IC4 מה אתה מעדיף יותר חברים או סיינפלד? עם כל הכבוד לחברים לדעתי היא עוד קומדיה רגילה, יש עכשיו ויהיו בעתיד עוד מיליון כמותה. סתם 5 חברים שיושבים בדירה שלהם ומרוב שעמום מזדיינים אחד עם השני. רייצ´ל ורוס רייצ´ל וגואי מוניקה וצ´נדלר. ואם רוס לא היה אח של מוניקה הייתי צריך להוסיף עוד זוג כך לדוגמה את הפרק בסיינפלד שסוזן מלקקת תמעטפות ונהרגת, למרות שהיא היית דמות מרכזית יחסית בעונה שלמה, אף אחד שם לא הזיל דמעה ואפילו לא היה את הצליל הזה של הקהל המוקלט: אווווווווווו. להפך, זה היה לדעתי הרגע הכי מצחיק בסדרה. אם ב"חברים" זה היה קורה כולם היו רגישים כאלה ובוכים ונזכרים בימים יפים יותר. סיינפד כתובה בצורה מבריקה, בעזרת דמיון עשיר, מיוחד ומופרך, בעוד חברים כתובה בצורה רדודה, שיטחית, מתבקשת וללא טיפת דמיון.(im8)

IC4

New member
אייסי כמובן מעדיף סיינפלד

אגב אל תאשים את חברים בדברים שבסיינפלד לא עושים.... זה תכנית אחרת , מדי פעם בא להם לעשות קטע מרגש שכזה כמו רוס ורייצ´ל רבים ובוכים... פעם שניה שזה קרה היה קטע מהאהובים עליי ביותר (כשהם בחדר של מוניקה): condoms? u dont know how long we´re gonna stay here. we might even need to repopulate the earth and condoms are the way to do that.. אני מעדיף את סיינפלד יותר, אני לא חושב שיש טעם לרדת על חברים, זו סדרה שונה ומצחיקה באופן שלה כמו שריימונד זה סדרה שונה ויש שם הרבה קטעים שהם רק מתעצבנים אחד על השני ולא שהקהל מתפקע מצחוק כל שניה וחצי אבל אחרי כמה זמן מתרגלים ונהנים מזה
מה שמטריד בחברים זה שזה נראה כאילו ליוצרים בשלב מסוים כבר לא איכפת מהסדרה וממש לא איכפת להם מה יקרה בה אגב, איני צופה של הסדרה אבל הגעתי למסקנה ש וויל וגרייס זה סדרה ממש חמודה! רעיון עיקרי שלה טוב

למעלה