I give up.......
|

madam pompadour

New member
I give up........./images/Emo122.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

In light of the increasing demand for panties, I have decided to give this matter some more thought..... Here are some samples of a company manufacturing panties which range from sizes 42-54......
Your honest opinion, as always.....

מצטערת לומר

שלא אהבתי אותם הם מזכירים לי מכנסיים או חגורות בטל אוהבת תחתונים מסוג אחר אני הולכת לחפש תמונות

אגב מצאתי את התחתונים באתר של

ויקטוריה סיקרטס יש להם מידות גדולות אני לובשת תחתונים שלהם במידות M L כבר קרה שהתאים לי S אבל זה ממש נדיר שאגב מייצרים חלק מהתחתונים שלהם בארץ צילמתי משהו לא נראה לי שזה יצא כל כך מוצלח בדגטלית לא הלך בגלל הפלאש אז זו ממצלמת רשת אבל העיקר הכוונה שבת שלום

madam pompadour

New member
You took the words out of my mouth

It's really hard to find sexy panties as shown in your photos If you find a manufacturer that produces sich styles, please let me know

DREAM111

New member
אני אהבתי לאחרונה

גליתי את התחתון חגורה של FIX וללא היה כזה יקר הייתי קונה לי סטוקים כמובן. אני לובשת בעיקר תחתונים דומים למה שאודליה הביאה אבל מעדיפה את אלה שמחזיקים הכל כי לצערי מאז הקיצור קיבה הכל השתנה לי בבטן התחתונה. שני הזוגות יפים בעיני ונחמד שיש בהם גם קצת תחרה שנותנת לזה קצת יותר עדינות וסקסיות. יאללה מאדאם מתי את מכניסה את נושא התחתונים לעבודה

madam pompadour

New member
I have a question../images/Emo132.gif

Youe wrote "expensive" - how much "expensive" is "expensive"? Meaning: how much they require for each panties? Thanks. I began working on this subject

DREAM111

New member
מחירים של תחתוני FIX

יש להם שני סוגים שאני קונה אז האחד שהוא חגורה אבל לא חזקה במיוחד זה תחתון גבוה חלק עולה 45 ש"ח ולי יש הנחה של חברת מועדון אז זה 40 ש"ח. התחתון השני שהוא גם מאין חגורה יש עליו חלק שמחזיק יותר כאילו חוטיני על התחתון זה עולה 50 ש"ח ולי 45 ש"ח בגלל ההנחה. כאחת שרגילה לקנות תחתונים ב-17-25 ש"ח בדר"כ שינוי כזה הוא משמעותי ובעיקר בגלל שאני קונה בסטוקים. שאני קונה תחתונים אני קונה בעשרות עשרות. מקווה שעזרתי.

החורזת**

New member
אני לובשת בעיקר את התחתונים

של חברת סלוגי. מעדיפה את אלה מהכותנה, בצבעים שונים שלא יותר מדי גבוהים וגם את תחתוני המיקרופייבר שלהם אני אוהבת. מחירו של זוג תחתונים כ-38 ש"ח.

hagith1

New member
לא כל כך אהבתי.......

את התחתונים שהצגת פה, גל, כי הם גבוהים ועכשיו האופנה העליונה קצת יותר נמוכה, ז"א, המכנסיים עכשיו הם בגזרות נמוכות יותר, מה גם שזה לא ממש נוח לי. כבר פניתי פעם לבנות בפורום ושאלתי אם מישהי יודעת היכן ניתן להשיג גזרות צעירות יותר, משהו בסגנון התחתון הברזילאי שהוא לא ממש חוטיני, אבל הגזרה שלו מדליקה, שלא לדבר על הצבעים....מממ בכל אופן, אם היית יכולה להביא לנו דגמים של כותנה חלקה, בלי תחרות, משהו ליומיום אבל בגזרות הנמוכות יותר, יכול להיות גם מיקרופייבר. אלו דגמים שדי קשה למצוא בארץ במידות גדולות. סופ"ש נעים לכולן חגית

את האמת גל לא נראה לי שכדאי לך

להביא את הגזרות שמדברים עליהם כאן אני למרבה הפתעתי מצאתי את התחתונים האלה דווקא בקוסמוס שם הם נמכרים ב25 ש"ח ליחידה ויש עליהם מידי פעם מבצעים אני מידה S או M ואני ממש לא קטנה התחתונים נוחים מאוד ועמידים מאוד יש להם 3 דגמים חוטיני, מכנסונים והדוגמה שהבאתי יש גם גופיות מתאימות וזה מגיע בצבעים של כחול, בורדו, לבן, תכלת ושחור (נראה לי שזהו) זה סדרה מיוחדת נראה לי שהיא הותאמה לרשת שלדעתי היא מאוד מוצלחת וסתם לידע כדאי מידי פעם להציץ בחנויות הזולות שיש שם גם תחתונים ב-5 ש"ח אני כבר מצאתי שם תחתונים מעולות וסקסיות בהזדמנות אני אצלם כמובן שאני גם אוהבת מכנסונים שתמיד אפשר להשיג שם

madam pompadour

New member
Thanks for the info and a comment

I'm glad that you can find panties at your size and it semms to me that most panties at the sizes M/L fit you, but I wonder what happens to all those women (sizes 50/52/54....in trousers) ? I know, from my own experience, that it's very difficult to find comfortable panties at my size To spend 38-50 NIS for each panty seems a bit expensive

מסכימה איתך לחלוטין לגבי המחירים

הבעיה היחידה שהתרגלנו לזה וכאן הבעיה ואגב הגודל L אני לבשתי גם כשהייתי מידה 54 ככה שהכל תלוי באיזו גזרה מעדיפים

hagith1

New member
גל, לא אהבתי כל כך ....

את התחתונים שהצגת פה, כי הם גבוהים ועכשיו האופנה העליונה קצת יותר נמוכה, ז"א, המכנסיים עכשיו הם בגזרות נמוכות יותר, מה גם שזה לא ממש נוח לי. כבר פניתי פעם לבנות בפורום ושאלתי אם מישהי יודעת היכן ניתן להשיג גזרות צעירות יותר, משהו בסגנון התחתון הברזילאי שהוא לא ממש חוטיני, אבל הגזרה שלו מדליקה, שלא לדבר על הצבעים....מממ בכל אופן, אם היית יכולה להביא לנו דגמים של כותנה חלקה, בלי תחרות, משהו ליומיום אבל בגזרות הנמוכות יותר, יכול להיות גם מיקרופייבר. אלו דגמים שדי קשה למצוא בארץ במידות גדולות. סופ"ש נעים לכולן חגית

למעלה