I could foll in love

אני פההההההההההההההההה

ואתמוללללללללל פגשתייייייי את יהודההההההההה לוייייייייייייייייייי!!! ואתמול גם הייתה יומולדת ללילי כפרה עליה הילדה היפה שלי בת שנההההההההההההההההההההההההההה OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG בואנה הזמן טסססססססססססססס ואמרתי ליהודב בהצלחה לפני שהוא קפץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ!! גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לא יעזור כלוםםםםםםםםםםםםםםם הוא הבן אדם הכי מדהים שישששששששששששששששששש!! אם אתם רוצים ת'סיפור המלא תגידו חיחי ייאייייייייייייייי אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאב יההההההההההההההה וBTW זה fall

Lopezit

New member
סליחהההההההה?!?!?!?!

איפה לעזאזל פגשת את יהודה לויייייייי?!?!?!?!?!!?!?

בספורטקקקקקקקקקקקקק

לפני שהוא קפץץץץץץץץץ מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!

Lopezit

New member
מהההההההההההההההההה

איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךך

יאפפפפ יאפפפפפ הסיפור המלאאאאאא

*גזור הדבק מפורום ווסטלייף חחחחחח סורי אם זה קצת גולש לנושאים אחרים אין לי כוח לקרוא ולערוך חחח* אז אחרי שהתוכניות שלי די נדפקו בגלל אחותי ובגלל שאמא הגיע מאוחר אני ואבא יצאנו על האופנוע לפארק באיזה 10 ומשו *ובשעה כזאת ובמזג אויר כזה אופנוע זה לאאאאאאאאאא חוויה* אנחנו מגיעים רואים מבנה ענקקקקקקקק וערימות של כיסאות ומסודרים בפנים אולי איזה 30 כיסאות ויש מסך ענק יענו מי שבא לראות והם מזה תיכננו את זה ענק וציפו להרבה אנשים ואני ואבא שלי היינו שם לבדדדדדדדדדדדדד והסתובבנו שמה וראינו את יהודה הולך כזה הלוך חזור מתוח כזהההה אמאלהההההה הוא כזה מאמייייייייייייי וראינו שאנחנו שמה לבד אז ביקשנו מהשומרים להיכנס להגיד ליהודה בהצלחה בקפיצה והכל הם עושים לנו כזה: יש בחורה עם מעיל לבן וטלטלים *או תלתלים?? W! חחח* קוראים לה לילך היא מההפקה קודם היא הכניסה כמה חפשו אותה היא תכניס גם אותכם וכל הפארק מלא בוץץץץץץץץץץץץ!! יאקקקקקקקקקקק הסקצ'רס הלבנות כבר חומות והג'ינס החדש כבר לא נראה חדש בעעעעעעעע ואנחנו הולכים בבוץ ובשיא הקוררררררררררררררררר לא יודעת אםן רעדתי מקור או מהתרגשות חחחחחחחחחחחחח חיפשנו את לילך לא מצאנו עמדנו ליד השערים חיכינו שהיא תגיע ואז היא עוברת והיא בטלפון אז לא היה נעים להפריע לה והיא כזה יש לה קול כזה של אנשי הפקה עסוקים כאלה חחח והיא מספרת כזה למישו בפלא': צלצלתי ליהודה בבוקר שאלתי אותו אתה יודע שהיום השלישי בפברואר?? אתה יודע מה יש היום?? והיא כזה עושה: הוא שיקשק מפחדדדדדד חחחחחחחחחחח כפרה עליוווווווו הייתי מתה לראות את זהההההההה ואני כזה: פאקקקקקק פספסנו אותה... ואז מי יוצא משמה? יהודה לויייייייי!! גאד הוא יפההההההההההההההההה!! והוא היה עפ עוד מישי מההפקה והם דיברו כזה והייתי המומה מדי כדי לדבר איתווווווווווווווו קיצר הספקתי כבר לעשות שיחות טלפון סטייל: OMGGGGGGGGGG אני ראיתי את יהודה לוי OMGGGGG הוא מושלםםםםםםםםםםםםםםם בלה בלה בלה בלה הזמן עובר בינתיים נעמדה לידנו אחת שאמרה שהיא לא יודעת בכלל מי זה יהודה לוי *חחחחחח עלק* והייתה לה כלבה מזה מותקקקקקקקק ונעמדו עוד 2 בחורים *אח"כ הסתבר שהם חברים של יהודהההה* וראינו בינתיים סתם מישו קופץ כדי לבדוק ת'מתקן חחחחחחחחח ואז מי חוזר לשמה כדי להתכונן לקפיצה?? יהודהההההההההההההההההההההה!!! והוא כזה עוד פעם הלך עם מישו ואני כזה מסמנת לו עם היד ואז אני כזה: היי והוא מסתכל עלייייייייי והעיניים שלוווווווו גאדדדד העיניים שלווווו אין הוא מדהיםםםםםםםםםם העיניים שלו ואני נמסהההההההההה לא יעזור כלום זה תמיד ככהההההההה ואז אני כזה: בהצלחהההההההההההההההההה והוא כזה: תודה נשמהההההה והוא מושיט ת'יד, ואני כזה נתתי לו יד והיה כ"כ קררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!! הידיים שלי היו קפואות כמו שהם לא היו בחיים!!! OMGGGGGGGGG נראה לי אשכרה הקפאתי את יהודה לויייייייי!! מסכןןןןןןןןןן!! אבא שלי נקרע מצחוק חחחחחח ואז יהודה דיבר עם ה2 ההם וככה נודע לנו שהם חברים שלו חחחחחחחח איזה חמוד הואאאא איך הוא צחקקקקקקק ואז עברנו לאיפה שהכיסאות הגיעו בלחץ עוד 10 אנשים חחחחחחחח וראינו אותו קופץץץץ לא יודעת אם שידרו את זה אבל הוא הגיע למעלה ואז הוא כזה: אמממממ... קופא לי פה ה... אממממ... אני לא רוצה להגיד מההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועעעעעעע כפרה עליוווווו חחחחחחחחחחחח ואז הוא קפץץץץץץץץץ והוא כזה: שמעעעעעע ישראללללללללללללללללללל *את זה בטח ראיתם בטלויזיה* ואנחנו רואים אותו גם מקרוב יחסית וגם דרך המסךךךךךךךךך וגאדדדדדדדדדדדדדדדדד הוא מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יותא ממדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם אמאלההההההה בא לי עוד פעםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

גאדדדדד זה ארוךךךךךך חחחח

אמאלה רציני אני יכולה לסכם את כל המפשים איתו יצא לי ספר חחחחח

Lopezit

New member
פחחחחחחחחחחח

נראה לך שאני הולכת לקרוא את כל זה חחחחחחחחחחח

יאפפפפפ

חחחחחחחחחח לא שאני הייתי קוראת כ"כ הרבה חחחחחחחחחחחחח אבל זה מענייןןןןן זה על יהודה לוייייי חיחי

OMG OMG קראוווווווו OT BTW

קראו את זההההההההההההההההההההההההה כתבה ממש ממש חשובההההההההההההההההההההההה בואנה הייתי מכורה לזהההההההההה חחחחחחחחחחח!! אבל אנשים אשכרה התאבדו כי מת להם הטמגוצ'י?? אני בשוק!!!!!!! קראו קראוווווווווווווו הלוואי שיגיע לפהההההההההה אני רוצה כזהההההההה הוא אכל, שתה, ישן, חי ולעתים גם מת מהזנחה. הוא שיגע ילדים ומבוגרים ברחבי העולם בשנות התשעים. ואז, אחרי כמה חודשים של היסטריה, כמעט ולא נשארו אנשים שזכרו בכלל מהו הטמגוצ'י. בחודש הבא תצא למדפים הגירסה המשודרגת של הטמגוצ'י. זוכרים את הטמגוצ'י? גם אם שכחתם את חיית המחמד האלקטרונית הקטנה, נראה שבקרוב תיאלצו לעשות איתה היכרות מחודשת: אותה הגברת בשינוי אדרת. חברת בנדאי, שעומדת מאחורי הצעצוע החביב, הודיעה כי תשיק בעוד כחודש גרסה חדשה שלו, בוגרת יותר. בזכות קרן אינפרא אדומה הוא יוכל לצאת לדייטים לוהטים עם טמגוצ'יות, להתחתן, ואם ירצה השם הוירטואלי - גם להוליד ילדים. את ההיכרות הראשונה עם הביצה הקטנה עשה העולם לפני 8 שנים, ובסופו של דבר היא הגיעה לידיהם של כ-40 מיליון בני אדם. בניגוד לאלה שזוכרים את הטמגוצ'י כתחביב נחמד, היו לא מעט הורים שבעבורם הפך העסק לסיוט של ממש. בארה"ב וביפן התאבדו כמה ילדים בעקבות מותו של יקירם הוירטואלי. אלא שלדברי הד"ר יהודה שחם, מומחה לפיתוח משאבי התמודדות, מדובר במקרים זניחים. "הוא מאפשר לגלות אחריות, ומצד שני הוא לא באמת בעל חיים שיכול ללכת לעולמו, כמו כלב חי. הוא גם לא מלכלך כמו כלב חי". אם אתם מעוניינים להיות בין הראשונים שישמעו את הצפצופים של הטמגוצ'י, טיסה ליפן תעלה לכם כ-5,000 שקלים, ובעבור 19 דולרים תזכו בטמגוצ'י של שנות האלפיים.

I'm ur tamagouchiiiiiiii

*או איך שלא כותבים* so happy that u luv meeeeeeeeee and we should b 2gether 4everrrrrr everrrrr everrrrrrrrrrrrrrrrrr אמאלההההההה נראה לי אני חוזרת אחורה לכיתה ב חחחחחחחחחחחחחחחח וכן כן כן שלדוד שלך יהיה את זהההההההההההההההההה אני רוצה טמגוצ'ייייייייייייי

קבלייייייייי קבלייייייייייייי:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וווווווואאאאאאאאיייייייייייייייי איזה ישן זהההההההההההההההההההה Tamagotchi. So happy that you love me, and we should be together forever and forever. Cause, I'm your Tamagotchi. I need you to protect me. So that in the night I can feel alright. I'm your Tamagotchi. So happy that you love me, and we should be together forever and forever. Cause, I'm your Tamagotchi. I need you to protect me. So that in the night I can feel alright. I see you as my new Mom and Daddy. If you will feed me and nurse me I'm happy. The two of us will take care of each other. All that I do, I will do for you. I'm your Tamagotchi. So happy that you love me, and we should be together forever and forever. Cause, I'm your Tamagotchi. I need you to protect me. So that in the night I can feel alright. Oh ee Oh ee Yum Bum, Oh yum Bum Oh ee Oh ee Yum Bum, Oh yum Bum Oh ee Oh ee Yum Bum, Oh yum Bum Oh ee Oh ee Yum Bum, Oh Yum.... All I need is a sister and brother. Cause I'm alone in my world; There's no other. Then we, the three of us would be together. And all that we do, we will do for you. I'm your Tamagotchi. So happy that you love me, and we should be together forever and forever. Cause, I'm your Tamagotchi. I need you to protect me. So that in the night I can feel alright. Oh ee Oh ee Yum Bum, Oh yum Bum Oh ee Oh ee Yum Bum, Oh yum Bum Oh ee Oh ee Yum Bum, Oh yum Bum Oh ee Oh ee Yum Bum, Oh Yum.... I'm your Tamagotchi. Hee, hee, hee! I'm Tama! Hey, I'm Gotchi! Hey do you want to play? No! I'm Hungry! I'm your Tamagotchi. Did it taste good? Yeah! But I gotta Go, Gotta go! I'm your Tamagotchi. So happy that you love me, and we should be together forever and forever. Cause, I'm your Tamagotchi. I need you to protect me. So that in the night I can feel alright. Oh ee Oh ee Yum Bum, Oh yum Bum Oh ee Oh ee Yum Bum, Oh yum Bum Oh ee Oh ee Yum Bum, Oh yum Bum Oh ee Oh ee Yum Bum, Oh Yum.... I'm your Tamagotchi. So happy that you love me, and we should be together forever and forever. Cause, I'm your Tamagotchi. I need you to protect me. So that in the night I can feel alright.

למעלה