I are cute kitten!

CameronLine

New member
I are cute kitten!

סכמממ"שששש!!!!! וויייהייייי D: כי אם לא אני אז מי? השבוע היה: חביב למדי קרה לי משהו טוב: עשיתי סיידליפ, וצבעתי שוב את השיער קרה לי משהו רע: הייתי חולה :{ קניתי: סיידליפ D: וחולצה שכתוב עליה "Everybody need something to believe in. I believe I'll have another beer!" הייתי ב: אממ....בית בעיקר? ביליתי עם: שני די הרבה, וגם לירני. קראתי: הכזירו לךי את ששאו"ק שלי, וסיימתי אותו D: עכשיו צריך להמשיך לכרך ב' צפיתי ב: ששאו"ק, גלי ודוקטור הו D: שיר שנתקע לי בראש: Fatum Aeternum - "Me" עשיתי משהו משמעותי: סיידליפ!!!!! גרם לי גאווה: ספרתי עם חברה אקראית כמה להט"בים יש לנו בבצפר שאנחנו מודעים אליהם, והגענו למסקנה שלפחות 10 כל השבוע חכיתי ל: פרקים חדשים. עוד עוד עוד O.O השבוע אני מצפה ל: שבוע דיי נחמד :] בסופשבוע אני: למדתי :} רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: I are cute kitten!

terrapin

New member
אמנם כבר התחיל השבוע

אבל הפורומת. וצריך להחיות אותו. אגב, קמרון, יהיה יותר קל לענות אם תפרסם גם את השאלון ריק ולא רק עם התשובות שלך. למחוק את תשובותיך כל פעם זה מעצבן. השבוע היה: עסוק מאוד יחסית לעצמי קרה לי משהו טוב: עבדתי הרבה, והייתי באירוע חברתי במשך שעות רבות - דבר שאני ממש לא נוטה לעשות. קרה לי משהו רע: דיכאון אתמול במשך רוב היום, תגובה אלרגית לאירוע החברתי ככל הנראה. קניתי: נסיעות באוטובוס? חוץ מזה לא זכור לי משהו מיוחד. הייתי ב: משרד, ויום ההולדת של עידו (אותו אירוע) בנמל ת"א. ביליתי עם: חבריי לעבודה, עידו וחבריו. קראתי: Anansi Boys/Neil Gaiman צפיתי ב: The Big Bang Theory וטלוויזיה רנדומלית. שיר שנתקע לי בראש: האינטרנציונל עשיתי משהו משמעותי: כאמור, הסתובבתי עם חברים... וכאמור זה לא בא לי בקלות. גרם לי גאווה: שיחה על נטיות ביומולדת, "אני פנסקסואלית" "את נמשכת למחבתות?" כי זה היה מצחיק. כל השבוע חכיתי ל: סוף השבוע העצום שיש לי (לא עובדת שישי-שבת-ראשון-שני-שלישי! זה אומר שני ימי עבודה השבוע!) השבוע אני מצפה ל: הולכת לפגוש את האחים הקטנים שלי, את הכי קטן לא פגשתי כבר איזה חודשיים ואני בדיכאון מזה המון זמן. בסופשבוע אני: כאמור, הייתי ביומולדת ואז בדיכאון. וואו, אני חוזרת על עצמי. רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: לירן שלומפרוביץ' מזמבר ת'אקדמיה

Kutaly

New member
אפשר לקרוא לזה סכמש כשזה פעם בשבועיים?! ../images/Emo12.gif

השבוע היה: מעייף קרה לי משהו טוב: התחלתי ללכת! קרה לי משהו רע: הייתי חולה (כן, גם אני...) קניתי: לא קניתי עדיין, אבל אני מחפש אקדח מים (אני די בררן בקטע הזה) הייתי ב: יומולדת לאחיינית שלי ביליתי עם: חברים קראתי: בעיקר התעדכנתי בבלוגים של חברים ושות צפיתי ב: השלמתי פרקים מד"ר הו, ראיתי את נאום המלך וכמובן וויפאאוט!!! עשיתי משהו משמעותי: הלכתי, מה צריך יותר משמעותי מזה? כל השבוע חכיתי ל: וויפאאוט! התחילו להקרין את זה אתמול... היה מאכזב :( אבל חכו לתוכנית ה-7 השבוע אני מצפה ל: אממ... צריך להיזכר מה יש השבוע. אני כבר לא מאופס. בסופשבוע אני: משלים שעות שינה

CameronLine

New member
איפה פעם בשבועיים?!

אני פותח אחד כל יום ראשון >< ואם אני שוכח אז גם אתם יכולים XP

למעלה