גיורא,, אתה תמיד נוהג לדחוף את האף הגדול,, לכל חור?????
ג גיוRא New member 5/8/02 #39 הייתי נכון..... ועכשיו אני חיי... היה צליל.________ קרה משו מאמי..? אגב,,, כל מה שבאמת הייתי מת,,, יש לי... עוד תיוכחי...
הייתי נכון..... ועכשיו אני חיי... היה צליל.________ קרה משו מאמי..? אגב,,, כל מה שבאמת הייתי מת,,, יש לי... עוד תיוכחי...
W Windbluesea New member 5/8/02 #20 חומד..... תני לי כתובת ואני שולח לך מקלדת בעיברית.... על חשבוני.......
ג גיוRא New member 5/8/02 #13 הייתי,,בגןןן........ שיחקתי בחול,, בביהס,,למדתי הכל,,{כמעט} בצבא ביכלל ש´תגעתי..{קפצתי ממטוסים} אחר כך היא נתנה לי 3 פעמים... והם מה זה חמודים..{הילדים} עכשיו מפרנס אותם.. או ככה לפחות הבוס חושב... חחחחחחחחחחח מ´זתומרת איפה הייתי?,, העיקר שאני איתך PO לא????????
הייתי,,בגןןן........ שיחקתי בחול,, בביהס,,למדתי הכל,,{כמעט} בצבא ביכלל ש´תגעתי..{קפצתי ממטוסים} אחר כך היא נתנה לי 3 פעמים... והם מה זה חמודים..{הילדים} עכשיו מפרנס אותם.. או ככה לפחות הבוס חושב... חחחחחחחחחחח מ´זתומרת איפה הייתי?,, העיקר שאני איתך PO לא????????
S sweetiepie New member 5/8/02 #14 toda such pitty i cant response in hwbre- u r the best dad in the world
ג גיוRא New member 5/8/02 #23 uteirs?..בשיעור הזה הייתי בים.. מה זה? מורתי... חוצמיזה תסתכלי ברשימת תלמידים.. ני´כולה 43... הקטנ´שלכיתה...
uteirs?..בשיעור הזה הייתי בים.. מה זה? מורתי... חוצמיזה תסתכלי ברשימת תלמידים.. ני´כולה 43... הקטנ´שלכיתה...
S sweetiepie New member 5/8/02 #25 giorgiiiii ooops it is the organ that is warm and dark and wet... just women have it and the babies grow inside it sweeeetttttttttie
giorgiiiii ooops it is the organ that is warm and dark and wet... just women have it and the babies grow inside it sweeeetttttttttie
ג גיוRא New member 5/8/02 #26 בסדר בסדר סוויטי,, אז,,,, אין לנו ת´בית חלומות הזה של העוברים.. אבל אל תשכחי מי הכניס אותם לשם,,,,