i am back big time who is here nuuuuuuuuu Giyora?
S sweetiepie New member 5/8/02 #3 shulinka.... how is your new plase? ajusting? i love your name my mother in low is shu(for shulamit)
ש שולינקה 27 New member 5/8/02 #4 WELL מיי ניו פלייס,, איז ג´אסט דה ווי איי לייק,, מיי ניים??? או,, תנק יו,,, אגב,, למה באנגלית???
S sweetiepie New member 5/8/02 #5 lo yechola be´evrit ki.... mikledet rak be´anglit eifo at gara achshav? tel aviv?
ג גיוRא New member 5/8/02 #10 שולינקה,כשתגדלי ותהיי בת 29.. נגלה לך ,, שאין לה מקלדת... אבל הרמקולים שלה משמיעים עיברית... נכון מורתי האהובה?....
שולינקה,כשתגדלי ותהיי בת 29.. נגלה לך ,, שאין לה מקלדת... אבל הרמקולים שלה משמיעים עיברית... נכון מורתי האהובה?....
S sweetiepie New member 5/8/02 #12 ken hamudi - giora- u r allways right and ffffffffffffffuuuuuuuuuunny!!!
ג גיוRא New member 5/8/02 #30 סינדיייייייייייייייייייייייאבל... את מתה עליי... גם אני..... מת עליי..... וגם... עלייך... ענקית..{מאחורי האוזן העדינה שלך}
סינדיייייייייייייייייייייייאבל... את מתה עליי... גם אני..... מת עליי..... וגם... עלייך... ענקית..{מאחורי האוזן העדינה שלך}
S sweetiepie New member 5/8/02 #11 shuli what do u do foe living- beside help the people around here have abetter life?
ש שולינקה 27 New member 5/8/02 #18 סוויטי... עכשיו אני בחופשת לידה,, ובמצב רגיל,, סוכנת ביטוח,, תחום ביטוח חיים !
ש שולינקה 27 New member 5/8/02 #27 חחחחחחח,,,,,,שלולי??? יש לי שתי בנות מטריפות לגדולה קוראים מאי לקטנה קוראים רואי,, מרגישה מצויין ו.....מניקה !! מהיכן את??? מי את?
חחחחחחח,,,,,,שלולי??? יש לי שתי בנות מטריפות לגדולה קוראים מאי לקטנה קוראים רואי,, מרגישה מצויין ו.....מניקה !! מהיכן את??? מי את?
S sweetiepie New member 5/8/02 #31 שלולוי היקרה גרה ונשואה באושר בבירתנו! ת´חתנו באפריל עלינו מניו-יורק. איזה יפי ב גיל 28 להיות אמא to tow|.. גם אני רוצה... אגב אנוכי מרפאה בדיקור|זהירות
שלולוי היקרה גרה ונשואה באושר בבירתנו! ת´חתנו באפריל עלינו מניו-יורק. איזה יפי ב גיל 28 להיות אמא to tow|.. גם אני רוצה... אגב אנוכי מרפאה בדיקור|זהירות
ש שולינקה 27 New member 5/8/02 #32 יוווווווו,,,,,,,,מרפאה בדיקור??? YOU DONT SAY????? ישנם עוד תחומי עניין שלך ברפואה אלטרנטיבית? אני מעוניינת לעבור טיפול,, רוצה?
יוווווווו,,,,,,,,מרפאה בדיקור??? YOU DONT SAY????? ישנם עוד תחומי עניין שלך ברפואה אלטרנטיבית? אני מעוניינת לעבור טיפול,, רוצה?
S sweetiepie New member 5/8/02 #33 Dear Shula i do reflexology as well and clasic massages for women only u want to come to jerusalem