I´M NEW

like daa

New member
I´M NEW ../images/Emo171.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif../images/Emo70.gif

טוב, אני בעצם נמצאת פה הרבה, אך לא מגיבה על הודעות... סורי... פשוט אין לי ממש תגובות...
אבל היום יש לי משהו לומר, סתם ככה: טוב, בעונה הזו הפכה הסדרה ליותר מן טלנובלה...
רגע!! לא להרוג אותי
אבל!!!! הפרק האחרון היה מאוד נחמד !
בעיקרון הסדרה חמודה
ומה הקטע של הפרומו של הפרק הבא

omris

New member
סתם רוצים להעלות את המתח אבל אני

חייב לציין שעליי זה לא עבד :) במיוחד לא אחרי שאני כבר יודע מה יהיה . WELCOME ABOARD

LillipooT

New member
Welcome ../images/Emo65.gif

למה טלנובלה? ממ.. אני חושבת שדווקא העונה ממש טובה. סוף סוף עשבו את הקטע של דוסון-ג´ואי ולשניהם יש בני זוג אחרים. ג´ואי יצאה מכל הקטע של ללמוד ללמוד ללמוד (בערך) יש תוספות חדשות *צ´רלי* *אודרי* ... ממ.. בעד איזה זוג את ? - אם ראית היו לנו כבר כמה דיונים (סוערים) על זה
ובקשר לפרומו..אני, כשראיתי את הפרק, לא היה לי מושג מה הולך לקרות.. ונורא נהנתי. אני מציעה לכם לא לקרא ספוילרים..אבל אם אתם ממש רוצים..

like daa

New member
אוי, טוב שהזכרת ../images/Emo166.gif

יש לי שני דברים לומר: 1) תודה רבה לכל הנחמדים והנחמדות אשר ברכו אותי
2) שכחתי לומר ש... הלוואי ואודרי ופייסי יהיו ביחד! הם חמודים ביחד...

Piper

New member
I love u !!!!!!!! ../images/Emo42.gif

סוף-סוף!!! מישהו חושב כמוני!!!!! אודרי ופייסי לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוו..ברוכה הבאה! תכירי-מישמש
ו..ליליפוט...איפה שבי?

like daa

New member
חי חי ... ../images/Emo9.gif

הם באמת חמודים ביחד
ואודרי באמת תוספת מרעננת לסידרה

like daa

New member
אוי, שכחתי לשאול... ../images/Emo62.gif

מה הקטע של כל המליון
צפרדעים
וה
חלזונות
או שבלולים (איך שלא תקראו להם), שיש פה?... אני כזה מסתכלת על הפורום והוא כולו מלא צפרדעים וחלזונות...
כאילו זה פורום בע"ח או משהו... חי..

Piper

New member
like daa... ../images/Emo42.gif

סליחה? פורום מלא בצפרדעים ושבלולים?? ואיפה מישמש?? השמש שלי?? הוא לא קיים??...לא יפה..העלבת אותו..והשמשות והחיות פה אלו אייקונים מאומצים..אם את רוצה תאמצי לך גם אחד..

like daa

New member
ל../images/Emo42.gif ../images/Emo70.gif

ממש סליחה, פשוט כאשר שלחתי את ההודעה נזכרתי ששכחתי לכתוב גם את מישמש, ואז רציתי להוסיף עוד הודעה, ואז קלטתי ש... זה יהיה 3 הודעות רצופות שאני כתבתי לעצמי...
ולא ממש רציתי לזבל לכם את הפורום ולהראות כמו אהבלה...
אז
, מישמש
ואל תדאגה, אני זוכרת אותך

למעלה