HP songs competition

Roonil Wazlib

New member
רק החלק השני

אבל אני כותבת שירים קצרים בלי מוזיקה אנא המצא פזמון< ארבע שורות> על כל אח מהדמויות / ההתרחשויות הבאות: *הנשיקה הראשונה של הארי: כשבן ובת בחדר לבד, טבעי שיקרה משהו מיוחד. ולכן זה קרה, ולא נתפלא, שלאט לאט פיו אל פיה עולה. יושבים הם בחדר עם פרחי אהבה, כ"כ קרוב אליו, היא ישבה ובלי להרגיש, כמו מכה, אך רכה, הגיע, ממש משמים, הנשיקה. כך זה קרה, בליל קריסמס מושלג, ולמרות שגילו לא היה כלל מופלג, הוא הרגיש, לרגע, שבאותו יום עבר, ברגע אחד, את כל מה שאפשר. *פילץ' וגברת נוריס: בין כל מסדרונות הטירה הם נעים, בכל רחש וכל המולה הם באים, הוא והיא מיד יחפשו, אולי את מקור הרעש יתפשו. אדם וחתולה, חתולה ואדם, אך עד שהגיעו הכל כבר נדם, "אמרת שהם פה, ולכן נתפסם" כך לוחש הוא לחתולה, האדם. ואם נתפסו, וגם אם לא, יחששו התלמידים ללכת מולו, ואם הם יראו אותה כעוברי אורך, ידעו הם מיד שכדאי לברוח. *הפרופסור בינס פעם אחת, לפני המון שנים חי מורה שראשו בעננים. היה שוכך לקחת הכל, ולהמשיך לחיות כך ממש לא יכול. ואז, יום אחד, גשום ולח, הוא ישן לו על הספה, ממש כך, וכשקם הוא בבוקר ללמד, הוא שכח, שהשאיר את גופו שם-מול האח. ומאז המורה, עכשיו רוח רפאים, ממשיך ללמד עוד ועוד תלמידים, כל בוקר הוא קם, וכל ערב נרדם, לא יודע שגופו עבר מן העולם. *התאבנות של הרמיוני<מהספר השני> את תלמידי בית הספר תקף הנחש, "קולות בקירות" הארי לחש, והרמיוני יושבת תמיד בסיפריה, היא חייבת לעזור- בזה אין לה בחירה. וכשסוף-סוף הצליחה ומצאה תשובה, היא הרגישה פתאום ממש חשובה, אך כשבמראה הסתכלה מעבר לפינה, ראתה אותו לשניה, לפני שהתאבנה, עכשיו צריך הארי למצוא את הפתקה, שעלה כתובה התשובה המתוקה, וללכת להביס את הנחש, שמתוך הצנרת שבקירות, לו לחש. *דמבלדור ו*סנייפ-בהודעה הבאה כי זה ספוילר. *וולדמורט "את הילד, השאירו לי" הוא אמר, כי להרוג את הארי בליבו גמר. כי הארי, הכבר-לא-ממש-ילד אוטוטו, הוא היחיד שיכול לנצח אותו. כל פעם הצליח הארי לברוח, וזה גרם לוולדי שלנו לרתוח, מנחש ענק, מקוסם, מקללה, מוולדמורט עצמו ועוזרתו בלה. אך וולדי שלנו לא יוותר, לא ישאיר את ההרג לאף אחד אחר. את הארי, גיבורינו, יהרוג, הוא רוצה, ולכל התנגדות, סיבה טובה הוא מוצא.

Roonil Wazlib

New member
והשניים הנוספים שהם ../images/Emo58.gif

*דמבלדור*הערת המחברת: זהירות, זה ממש עצוב, זה צימרר אפילו אותי...*: אדם כה אציל, והחכם שבחכמים, כה עצוב וחבל שעזבינו לעולמים, כשנרצח ע"י הבוגד הנורא, שיהרג אם יחזור אלינו חזרה. הו דמבלדור, אהוב כולם, תמים ומאמין, שכל אחד ממש רוצה להיות לך ליד ימין. עליו סמכת, ובו תמכת, לכל אורך השנים, מי יתן ויבוא הסוף על כל אותם הבוגדנים. כולם בוכים בכל מקום-כל פינה וכל רמזור, כותבים הם גם רעיונות שמהמתים אולי תחזור. ורק אתה, אי-שם רחוק, יודע ת'אמת, שזה נכון, אין מה לעשות, אתה עכשיו כבר מת.
*סנייפ: "נחש בוגדני" כולם עליך אומרים, אבל הם לא חוקרים, ולא מבררים. אולי בעצם אתה לצידם, רק אתה יודע, בכל העולם. אחרי שהרגת אותו-החכם, וברחת איתו-השנוא על כולם, חושד בך כל מסדר עוף החול, ולהראות את צדוקתך אינך יכול [כן, אני תומכת בסנייפ הוא טוב] "סנייפ הוא רע","סנייפ הוא טוב", "זה הכל בתוכנית" לוחש, יוסי לרן, ורן לרונית. אך אין מה לעשות, גם עם היה לי צבא, אגלה את האמת רק בספר הבא.

Roonil Wazlib

New member
אם כבר, אז כבר

שיר על הארי פוטר. ראיתי שזה יוצא ארוך, אז אני לא יכולה לעשות שיר על כל ספר. זה הארי פוטר ואבן החכמים, חלק 1. אלה בערך ה-3 או 4 פרקים הראשונים (עד שהאגריד מגיע). אם תהבו את זה אני אכתוב את החלקים הבאים, אז תכתבו מה דעתכם על זה... חלק 1 לפני כמה שנים נולד ילד קטן, חמוד ונחמד. אך כשהיה בן שנה, קרה דבר, שמראה כמה הגורל יכול להיות אכזר. הקוסם הנורא ממנו כולם מפחדים, הגיע אליהם, במלוא רועו המדהים. זה-שאין-לנקוב-בשמו הוא- ולא אף שליח במקומו. רצח את הוריו של הילד, בלי הניד עפעף, וכשפנה אל הילד, כיוון ותקף, חזרה הקללה ישר בפניו, וכך הילד ניצל ונלקח לדודיו. דודיו היו אנשים איומים, היו הם מוגלים -לא קוסמים, ולא סיפרו לו את האמת על הוריו, "הם מתו בתאונת דרכים" כל חייו הוא חשב. ואז יום אחד הגיע מכתב, להארי שלנו, (שהוא הכוכב). אך דודו הנורא את המכתב לקח, גם אחרי נסיון גניבה לא מוצלח. אך עוד מכתבים, אותו הדבר, הגיעו להארי, גם לא דרך דוור: דרך הארובה ובתוך הביצים, עוד רגע והיו גם צומחים על עצים. אז כל המשפחה את הבית עזבה, ועברה לגור בבקתה עזובה, על אי בודד בלב ים סוער, אבל באמצע הלילה הוא עליהם הסתער. הוא היה ענק, כמעט כמו כוכב, ונתן להארי ביד ת'מכתב. ואז, כשממש בכבדות הוא נושם הוא אמר: "הארי, אתה קוסם"

Roonil Wazlib

New member
טוב, חלק 2

חלק 2 לקח אותו האגריד לקנות קדרה ושרביט, והארי מסביב כמוקסם מביט. גובלינים, שדים ואנשי זאב, ואם נופלים, זה לא תמיד כואב. לרציף 9 ושלושה רבעים נכנס דרך מחסום, ופגש משפחה עם שיער אדום. נסע עם רון עד לטירה שם דבר מדהים קרה: הארי למד לעשות קסמים, עם ילדים מכל העמים. בהאלואין נכנס לבית הספר טרול, והביס אותו הארי-הכל יכול. והארי משחק משחק כדור באוויר, משחק כיף גם לזקן וגם לצעיר, שבו תופסים וזורקים המון כדורים, זהארי מוצלח בתורשה מההורים. הרמיוני נעשתה חברתם הטובה, ולכל שיעורים מצאה היא תשובה, גילו השלושה על אבן מוצלחת, ורצו לאכול את כל הצלחת. לכן הם חצו כלב ענק, ומצמח רון כמעט נחנק, שח-מט, תעופה, והמון שיקויים, ובסופו של דבר גם טרול הרים. ואז פגש הארי באדון האפל, ובעודו מפחד וכאב נופל, הצליח להשיג את האבן הנדרשת, כשכל הטירה מלמעלה חוששת. ומנהל בית הספר, דמבלדור שמו, הציל את הארי בסכנה לדמו, וכל הקוסמים להארי מודים, והוא המקובל בין התלמידים. זה יכול להיות סוף מושלם, אבל יש חופשות אצל כולם. ובסוף השנה השלישיה מדדים שניים להורים ואחד לדודים.

אני ינסה..

*הנשיקה הראשונה של הארי- he was a potter boy she said i am cedrik's girl he wasnt good enough for prom (?)now under the mistleto shes crying her eyes off and thats when our potter take his chance... * על בגמן (פשוט עלה לי לראש חח) הוא פשוט מהמר לא פחות ולא יותר הוא בורח מחוק כאילו הוא אחוז אמוק הוא פשוט מהמר המשרד אחריו רודף הגובלינים עצבנים והוא חושש על החיים. טוב אין לי מוזה עכשיו
אני ימשיך אם יהיו לי רעיונות יותר טובים :)

mjlk

New member
שלי - תורידו ותשמעו!../images/Emo8.gif../images/Emo118.gif

*הארי world without love the lion sleeps tonight *הרמיוני the typewriter *רון rockin' robin time of your life - green day *פרד וג'ורג' blam it on the boogie - של michael jackson living la vida loca של ריקי מרטין *סיריוס בלק think - של aretha frankin <תתארו את בלק רוקד לצלילי השיר עם הארי
> smoke on the water - של deep purple they don't care about us - michael jackson help! - beatles *דמבלדור capullito de aleli don't worry be happy *מאד איי מודי long train running somebody watching me *המוות של סיריוס honesty - של billy joel we've had enough - michael jackson don't walk away - michael jackson *המוות של סדריק the lost children - michael jackson *ג'יימס פוטר streerwalker - michael jackson she drives me wild - michael jackson *האגריד just a gigolo *סנייפ threatened - michael jackson *מקגונוגל cold as ice - foreigner *דראקו מאלפוי michael jackson - 2 bad *לוציוס מאלפוי michael jackson - 2000 watts *וולדמורט abra abra cadabra is it scary? - michael jackson *פיטר פטיגרו ------------------------------ *הנשף בספר הרביעי i'll meet you at midnight של smokie *פלר דלאקור i am a woman in love - של barbara streisand *סדריק דיגורי ------------------------------ *ויקטור קרום bug's life *לי ג'ורדן september - של earth wind and fire *קראב וגויל ------------------------------

אענה לחלק השני בינתיים

שיר על הדובשניירה יש לקרוא בקצב של תותים "שוקולדים טה טה טה טה שוקולדים טה טה טה בואי נקנה לך שוקולדים! במקום עוד סוכריות בטעם דםםםם טו טו טו שוקולדים טה טה טה טה שוקולדים טה טה טה בואי נקנה לך שוקולדים! במקום עוד סוכריות בטעם דםםםם"

למעלה