HP songs competition

mjlk

New member
HP songs competition../images/Emo65.gif../images/Emo118.gif

תענו
איזה שיר מזכיר לך את....: *הארי *הרמיוני *רון *פרד וג'ורג' *סיריוס בלק *דמבלדור *מאד איי מודי *המוות של סיריוס *המוות של סדריק *ג'יימס פוטר *האגריד *סנייפ *מקגונוגל *דראקו מאלפוי *לוציוס מאלפוי *וולדמורט *פיטר פטיגרו *הנשף בספר הרביעי *פלר דלאקור *סדריק דיגורי *ויקטור קרום *לי ג'ורדן *קראב וגויל אנא המצא פזמון< ארבע שורות> על כל אח מהדמויות / ההתרחשויות הבאות: *הנשיקה הראשונה של הארי *פילץ' וגברת נוריס *הפרופסור בינס *התאבנות של הרמיוני<מהספר השני> *דמבלדור *סנייפ *וולדמורט תהנו

mjlk

New member
../images/Emo118.gif בנתיים אני...

בנתיים אני אתחיל לענות על החלק השני: אנא המצא פזמון< ארבע שורות> על כל אח מהדמויות / ההתרחשויות הבאות: *הנשיקה הראשונה של הארי למי שמכיר זה במוזיקה של השיר "המגפיים של ברוך" - של דני סנדרסון<"כי נעליים, קונים מהר וגרביים לא חסר...."> "הוא נשאר איתה לבד מבוהל ומפוחד תחת צמח אהבה הם התנשקו בהתחלה היא קצת בכתה אחר כך היא הודתה באהבה שלה אליו כי הוא גיבור אבל עם צ'ו, זה, נגמר מהר ועם צ'ו, זה לא יותר מנשיקה אחת קטנה תחת עץ האהבה ופגישה אי שם בפונדק נטוש *פילץ' וגברת נוריס על פי שיר הפתיחה של "שאלתיאל קוואק" "אני תמיד צווח כשפרד וג'ורג' בפתח עומדים ומפוצצים פצצות סירחון לי בפנים. אבל עם גברת נוריס אין סיבה לדאוג, לי כי היא מספר אחת בהסגרת פשיעה לה ללללה לה לה ללללה לה לה ללללה לה אני תמיד שמחה כן כי פילץ' תמיד איתי, כן צוות לעיניין תמיד מספר אחת לה ללללה לה לה ללללה לה לה ללללה לה" *הפרופסור בינסלפי "אהבה קטנה" שירי מימיון "אני יושב כאן עכשיו תתחילו לשתוק אתם לומדים כאן איתי ברע ובטוב כי לא יזיז לי דבר גם עד מחר לא איכפת לי אם אתה לא מאושר אז זה כך אני, כן פרופסור בינס נואם שעות על שעות בלי להרגיש אתם יודעים אני מת וזאת עובדה אז כדאי שתגישו מחר עבודה אז מה יהיה איתכם עם המשחק שלכם למה אתם נרדמים לי בשיעור? זה ממש אבסורד אבל לא איכפת לי כי אני כבר מת לא איכפת לי כי אני כבר מת או או או או או או או כן אני כבר מת *התאבנות של הרמיוני<מהספר השני> לפי "נפרדנו כך" "היית קפואה ללא תנודה לא היה לי מה לומר אני יושב ומשתדל שלא להראות חולשה הזמן עובר אני מוצא בידך פיסה של קלף נה נה נאי נאי נה נה נה נה נה נה נה נה נאייייי" *דמבלדור על פי שיר הפתיחה של סדרת הילדים "בביי" יש לי חבר והוא רזה והוא זקן וגם יפה הוא הכי חכם שיש והוא יודע לחדש ויש לו אלף תלמידים בהוגוורטס לפי בתיייייםם איזה נפלא שיש דמבלדור כזה איך הוא לבש, מצחיק כל כך זקן בחגורהההה *סנייפ על פי"ניסים" עברי לידר" "פוטר תשמע תהיה מלחמה ואני לא אוותר לעולם תאלץ להגיש עוד עבודה נראה אם תוציא עוד 'זוועה' אני לא מוותר זה לא פיר כי אבא שלך בי תמיד התעלל לא מוותר כי אין משהו חשוב יותר מאשר להתנכל, כן לפוטר לפוטר הילד הזה הוא תמיד נדחף להכל ואבא שלו כביכול הגיבור כן, אבל סתם שחצן מתבגר" *וולדמורט אתם מוזמנים להיות יצירתיים - זה טראנס "מוהאהאהאהאה מו מו מו מוהא מוהאהאהאהאהאה מוהא מוהאהאהא <תופים דץ דץ דץ דץ דץ דץ > אני הכי רשע שיש אני תמיד שחור לובש אני אדון האופל - כדאי להיזהר יש לי עיניים אדומות ופנים כה לבנות אני ממש סיוט - כדאי להיזהר מו מו מואהאהאהא מו מו מוהאהאהאהא אין מה לעשות אני לא מצליח עם בנות עובדה שלא שמעו על שום רומן אין כיצד לברוח במיוחד אם אינ'ך מוח כי כולם יודעים שיש לי הכי הרבה כוח! מוהאהאהא מו מו מוהאהאה מוהא .... מוהא מוהאהאהאהאהא "

Pr0NgS

New member
../images/Emo6.gif מה עם קצת שירים תוצרת פיבס?

הו פוטר, מה הקטע, את התלמידים הקפאת הו הארי מה הקטע, בתלמידים היכית...

your avi

New member
את עם הרעיונות שלך. חח... ../images/Emo140.gif

טוב, אני אנסה. אני לא יכולה הכל, אבל חלק כן.
איזה שיר מזכיר לך את....:
*הארי - Behind Blue eyes של Limp Biskit. (עזבו שהעיניים שלו ירוקות) *סיריוס בלק- And then there was silence של Blind Guardian. *סנייפ- Everybody's fool של Evanesence *וולדמורט דני של משינה. (אני יודעת שזה על סמים, אבל שיהיה)
אנא המצא פזמון< ארבע שורות> על כל אחת מהדמויות / ההתרחשויות הבאות:
(מזהירה מראש: אין חרוזים) *הנשיקה הראשונה של הארי- תבינו לבד בהשראת מה זה: הילדה הכי יפה בהוגוורטס יש לה עיניים הכי רטובות בהוגוורטס וצמה שמריחה הכי טוב בהוגוורטס ופה הכי טעים בהגוורטס והיא הילדה הכי סינית בהגוורטס, הכי סינית. *פילץ' וגברת נוריס- בהשראת- "אנחנו שניים" של משינה: ראיתי כבר אותך הולכת במסדרונות בית הספר ראיתי כבר אותך שואלת "איפה פיבס?" ואת אומרת שפרד וג'ורג' עשו פשע שיש לי צורך למהר רואה אותך צוחקת מבפנים. נו מה, אחך יצא?

G e o r g i a

New member
לי נראה שצו' היא יותר יפנית...

וויאטנמית...משהו כזה. לא סין. אבל מי יודע :]

G e o r g i a

New member
חיחי.../images/Emo58.gif

הו, סנייפ, מה עשית את דמבלדור בדם קר הרגת עכשיו כולנו כה עצובים חושבים אולי לחתוך ורידים.

למעלה