HP או LG??

bar666xp

New member
נ.ב. קטן כבר אמרתי פוטושופ יעבוד גם

על כרטיס ברמה משרדית... כמו כרטיסי PCI ישנים אם לרדת ל___ת אבל אני לא יכול לעבוד בצורה כזו לאורך זמן אתה יכול ? ה""דיון"" הזה....זה כמו ש2 אנשים שותים קפה עם 2 סוכר אחד אומר מתוק נורא השני אומר אני צריך עוד סוכר הם מבקשים מאדם שלישי והוא ביכלל אומר זה בדיוק לתעמי.

פיל לבן

New member
OK, אז אני אהיה האדם השלישי,

והבחור צודק, אין שום קשר בין כרטיס המסך לפוטושופ. מצד אחד, אני מבין אותך, אתה מנסה להבהיר לנו שבכרטיס מסך איכותי עם רזולוציית מסך יותר גדולה יראו את התמונה חלק יותר ויפה יותר, עם זה כולנו מסכימים איתך, אבל כל כרטיס היום (ואפילו הזולים), מאפשר רזולוציית מסך גבוהה עם אבחנת צבעים של 32 ביט... מה שאומר, שעם כל כרטיס מסך היום אתה תראה בדיוק את אותה התמונה בפוטושופ. אין שום קשר ל- DirectX/OpenGL ולפוטושופ , ולכן אם מישהו רוצה מחשב לעבודה רק עם פוטושופ, הוא לא בהכרח צריך כרטיס מסך חזק. ועל זה הוויכוח פה. ואם אתה עדיין מתעקש שאתה צודק, כנס ללינק שהבאתי, זה מהאתר הרישמי של אדובי איתם באמת שאתה לא יכול להתווכח...

bar666xp

New member
תקרא את השורה האחרונה כאן לדוגמה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1372&msgid=75849997 או אם יצא לך לראות משהו שכבר כתבתי כאן בפורום בעבר... פוטושופ יעבוד גם על מעבד עתיק אם כרטיס מסך עתיק. השאלה זה איך ואם זה מספק אותך/את העין שלך. לכן ה"ויכוח" הוא לא על יכולת והוא דיי מיותר! ואני ידגיש הגדרות של OPENGL אפשר גם להגדיר שWINDOWS יעבוד רק אם OPENGL כלומר בכל מקרה אפילו שזה לא תורם כלום. ולא תראה את אותה התמונה גם בתמונה מקדימה של WINDOWS בין כרטיסי מסך שונים אם העין שלך רגישה לשינויים הללו. וזה ממש שירשור מיותר.... ועוד שעל אחת כמה וכמה אמרתי "אני יעדיף את..." לא אמרתי שזה לא יעבוד על!!! הגעתי למסכנה שאני לא מגיב יותר בנושא הזה!

גם אני הייתי הולך על ה-LS55../images/Emo45.gif

רק חבל, באמת, שמיהרתי לרכוש ת'דגם הקודם: LS-50
מה שמזכיר לי את עשרת המכות... חודש לאחר שרכשתי ת'דגם LS-50, יצאו הדגמים החדשים, בעלי טכנולוגית ה-EXPRESS.

לדעתי, צריך טיפה'לה...

לשפץ ת'מידע, שנרשם בלמיר
לא כל המידע שם הוא נכון... קח בחשבון, שהניידים החדשים של LG, הם טכנולוגית ה-EXPRESS, לכן, בכלל הזכרונות הם DDR2 והמבין-יבין...

יאיר B

New member
מציע תמיד לבדוק מידע מול אתרי היצרנים

ולא מול חנויות בישראל שיש להן משום מה נטיה לטעות במפרטים... (על המפרטים שיש בזאפ אני בכלל לא מדבר).

OceanLady100

New member
הנה הפירוט של היצרן...

LS55 Express High-quality notebook technology at a price you can afford. 15" Affordable and Powerful Notebook - Sonoma. Intel's 2nd generation Centrino Mobile Technology - Microsoft® Windows® XP Home - Faster 533MHz Front Side Bus(FSB) - ATI® Moblility® Radeon™ X300 Graphics (select models) - Multimedia Card Slot (SD, MMC, MS, MS PRO) - Perfect HDD Security System - Battery Miser 2005 האם יש הבדל מסויים חוץ מהXP?

המלצה אישית, לבדוק אופציה...

לרכישה ישירה מהיבואן של LG בארץ, החברה ח.י.מחשבים בע"מ.

bar666xp

New member
במיוחד בשבילך

PROCESSOR Intel Pentium M Processor Dothan 1.6GHz(730) ~ (533MHz FSB, 2M L2 Cache) Chipset Intel 915PM + ICH6-M OPERATING SYSTEM Windows XP Home / Professional MEMORY 256MB / 512MB DDR I (333MHz, Upgradable up to 2GB) DISPLAY LCD 15 GRAPHICS ATI M22(RADEON X300, 64MB) HDD 40 / 60 / 80GB P-ATA ODD DVD / DVD Combo / DVD Super Multi(DVD-R/RW, DVD-RAM) COMMUNICATIONS WIRELESS Intel PRO/Wireless 2200BG(802.11b/g)Intel Pro/Wireless 2915ABG(802.11a/b/g) W-LAN ANTENNA Hexa-band Antenna MODEM 56Kbps MDC Modem(Azalia Interface) LAN 10/100 Ethernet(Marvell 88E8036) INPUT DEVICE KYEBOARD 86 keys POINTING DEVICE Touchpad w/ Scroll Function BUTTONS Power/Volume Up/Volume Down EXPANSION SLOT MEMORY CARD SLOT 4-in-1(SD/MMC/MS/MS Pro) PC CARD SLOT PCMCIA Type I or Type II MINI PCA SLOT Wireless Card Installed AUDIO Stereo Speakers(Resonance Speakers, 0.8W for each channel)High Definition Audio(Azalia, 24bit) I/O 3 USB(2.0), VGA, S-Video, PIO, IEEE1394, MIC-IN, RJ11, RJ45S/PDIF(sharing w/Headphone Port), AC-IN BATTERY STANDARD 6 Cells(Li-Ion) HIGH-CAPACITY 9 Cells(Li-Ion) AC ADAPTER 90W, 19V, 100-240V free voltage, 50/60Hz INDICATOR AC Adapter, HDD Activity, Caps Lock, Num Lock, Power On, Battery Charge, WLAN SECURITY Kensington Lock Dimension (WxDxH) 335 x 274 x 30.8mm Weight 2.7Kgs לפי האתר של LG הזיכרון הוא 333MHZ וזה לדעתי חיסרון! ברור מספיק ? אגב אני מסכים שעדיף לבדוק תמיד באתר החברה.

יעני, הבא נתחקמה לו?!../images/Emo3.gif

אז כך, פשוט מאוד: כמו שהיו בעבר הרחוק SDRAM שהוחלפו אח"כ בDDR, שהיתרון הגדול הוא המהירות. כך גם זה, DDR2 הם פשוט מאוד DDR חזק יותר ומהיר יותר!
זהוזה, כל הסיפור... כמובן, שזה משתלב יחד עם התקדמות הלוחות והמעבדים... (פתאום מרגיש לרגע, כמו בשיעור מזורז במחשבים,סורי
)

למעלה