It's Always Sunny
Well-known member
You can justify, oh yes you can
You've got the microphone
Tell them dust is dust and men are men
And men all act alone
כבר החלטת ש-120 זה הסוף? חחחגיל מהסוף: 13? או שאני צריכה לעשות 120 פחות 31?
האמת שציפיתי ממך ליותר אחרי כל כך הרבה זמן שהיית בלי אינטרנט.ספרי החודש: הבטחה אסורה, ניפגש שוב בשנה הבאה, מיתרי הלב, העונה החמישית, חנות למכשירי כתיבה בטהרן, קירקה, בת המעמקים(שאני באמצע).
בצד החיובי, סיימתי סוף סוף את הספרים שקניתי בשבוע הספר.
למה מצפים בחודש מרץ: אנחנו הולכים לחגוג לי סוף סוף יומולדת 31!
זה מרשים!5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן - סנדרסון, ספרים באופן כללי, כלבים, רפואת אא"ג, איך לפתור פשעים.
אני מנסה!עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד – תקראו הרבה הרבה ספרים?
גיל מהסוף: אני מניחה ש-
![]()
מה יש להתלבט חצופה?אני כבר שבוע מתלבטת איזה טום לכתוב!![]()
שירי החודש:
כאילו החתול? באמת חמודקראש חודשי: הסרטון שצירפתי בשאלה על שיר אהוב.
וואו השפיע עלייך עמוקותציטוט חודשי: hold on to my fur - I like it, when the dogs are barking
כל הכבוד!סיבה למסיבה: הצלחתי לפתוח קופסה של טונה בלי שהחתולה תתעורר (והיא ישנה על הספה ממש קרוב!)
הוא רוצה שאני אבטל חוסם פרסומות[למתקדמים] סיפור החודש: (לא צריך לקרוא הכל, אפשר לדלג רק לציוצים שבמהלך הסיפור)
![]()
Chris Hemsworth Replies To Guy Who Says People Think They Look Alike
Have you ever had a wholesome interaction with a celebrity?ruinmyweek.com
[לבקשת ג'ולס] אחים אהובים (מסדרה, סרט או במציאות) - אלכסיס ודיוויד (שיט'ס קריק)
כנל. יש לי חרדת קהל.5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן - אין שום מצב שאני יכולה לעשות הרצאה של חצי שעה על משהו בלי להתכונן (וגם עם להתכונן, לא בטוח).
אבל איזה חתול? גארפילד? טום מטום וג'רי? ההוא מהסרטון שלך?מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו - חתול כלשהו. ז'אנר: סרטוני יוטיוב של חתולים עצלנים.
כן זה בעיקר מה שראיתי שוב ושוב.כמה סדרות יצא לכם לראות יותר מפעם אחת? (במלואן או חלקית) –המממ, אם מחשיבים ש"חים של סיטקומים אז המון.
יאממהאם נתקלתם פעם במשהו שהרגשתם שנוצר [לא על ידכם או בהשראתכם] במיוחד בשבילכם? (יכול להיות כל דבר -סרט/סדרה/שיר/ציטוט/חולצה/מם/גיף/מאכל/וואטאבר) - קינדר בואנו.
אני יודעת שיש המון ביקורת בתגובות וגם אולי מוצדקת על הסרטון הזה, אבל הוא עדיין נורא מצחיק אותי:
![]()
Sassy toddler is not happy about being put in time out | She's going to tell you exactly what she thinks about your time out... 😂💁♀️ | By LADbible | Facebook
She's going to tell you exactly what she thinks about your time out... 😂💁♀️fb.watch
איזה כיף לךStaged, בשורות טובות
דיוויד טננט ב-Staged.
לבד? כל הכבוד.מאכל חודשי: פיצה שאח שלי הכין. היה טעים.
זה הכי הצחיק אותי משומהחברי הלהקה (הרבים) של טוטו ומי שר באיזה שיר (עד האלבום השביעי),
מסתומרת?פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם – אני נוהגת רק עם הידיים.
אבל אם יש הרבה לעלות?ציינו משהו אחד שהרבה אנשים אוהבים ואתם שונאים – מדרגות נעות.
תמיד נכון.עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד –לישון.
פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם – אני נוהגת רק עם הידיים.
עם הרגליים!מסתומרת?עם מה עוד נוהגים?
גם את כבר יודעת שאת עד 120?שאלון!!
שם:
עדי
וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
גיל מהסוף:
89
אוי אני לא מאמינה ששכחתי אותה! אני הולכת לשנות אצלי גם.ג'ס מועדף/ת (על כל נגזרות השם):
ג'סי ג'סי ג'סי ג'סיקההההההההההההההה אוווהההההה. נראה לי ג'סיקה ג'ונס.
גם אני בשלב הזה עוד ממש לא התרשמתי.סדרות החודש:
חודש עלוב יותר מקודמו. אני בשלב שאני רואה דברים רנדומלים מאד רק כי הם בנטפליקס.
באפי - רק שני פרקים בינתיים ולא כזה התרשמתי.
אני רואה שכשכתבת "רואה דברים רנדומלים" את באמת התכוונת לזה...אנשי המסיבות - לכבוד זה שעלתה עונה חדשה החלטתי לנסות סוףסוף אבל ראיתי 3 פרקים ולא כ"כ אהבתי, אולי אני עוד אחזור לזה.
The Bastard Son & The Devil Himself - נחמד אבל לא מה שציפיתי וקצת גרפי מידי, שאם הייתי יודעת לא הייתי רואה.
Todas Las Veces Que Nos Enamoramos - חמוד בינתיים, עוד לא סיימתי.
אני רציתי גם להגיד לך שבאמת אהבתי החודש מאוד את willow של טיילור, והייתי בוחרת בו אלמלא השיר של החתול הזה היה פורץ בסערה לחיי פתאום לפני יומיים.סרטי החודש:
הפנתר השחור2: ווקנדה לנצח - דווקא הפתיע אותי לטובה היה די טוב וזרם למרות האורך.
שירי החודש:
Harry Styles - Golden כי איפה שהוא צילם את הקליפ זה באזור שהייתי באיטליה
(יש קטע שהוא רץ ומאחוריו מנהרה? הייתי ממש במנהרות האלה)
וגם Miley Cyrus - Flowers
זה לא רק מרגיש לך, זה באמת מוזר.דמויות (אהובות) החודש:
חוליו, כל הפעמים שהתאהבנו. חמוד שכזה
דמויות שנואות/מעיקות של החודש:
איךשקראו לה האחות של הגיבור מהסדרה על הממזר והשטן, אמאלה איזה יצור נאלח.
זוג אהוב/שנוא של החודש:
גבריאל ונייתן, הממזר והשטן. זוג מעיק? אירנה והאקס שלה, כל הפעמים שהתאהבנו. מרגיש לי מוזר לענות תשובות על סדרות שרק אני ראיתי.
לא מכירה אבל יפיוף.שחקני החודש:
Franco Masini
![]()
מאכל חודשי:
פיצה. הרבה פיצה.
ציטוט חודשי:
"יש מיתולוגיה איטלקית?
" - עדי
שוכחת מקיומה של המיתולוגיה הרומית
![]()
איזה משפחה כיפית אתם!סיבה למסיבה:
בפברואר? היה מלא. לאמא שלי הייתה יומולדת 60 אז חגגנו בגדול כל החודש. הכנו לה אלבום עם ברכות מהמון אנשים, עשינו לה מסיבת הפתעה ובסוף נסענו איתה לאיטליה כל המשפחה.
מה פרנצ'סקה? ליידי. ולמה אין תמונה שלה?[למתקדמים] סיפור החודש:
באחד הטיולים באיטליה יצאנו מאיזה עיירה קטנה והצטרפה אלינו איזה כלבה חמודה שליוותה אותנו, אז קראנו לה פרנצ'סקה והיא לא נטשה אותנו כל הטיול הלוך וחזור. כמובן שזכתה בטיפ בצורת מים וחטיפים. ממש נשבר לנו הלב לעזוב אותה בסוף.
בהחלט גם[לבקשת ג'ולס] אחים אהובים (מסדרה, סרט או במציאות) -
בלאמי ואוקטביה אהבת חיי
![]()
צרו סדרת טלוויזיה חדשה עם 5 דמויות שאתם אוהבים מסדרות אחרות. אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לעלילות או פשוט למנות 5 דמויות שהייתם רוצים לראות בסדרה אחת -
מממ חושבת רגע כי סתם לזרוק את הדמויות האהובות עליי לא נראה לי יעבוד בייחד. כאילו מה יעשו בלאמי ופיונה למשל?
אוקי הנה: אני רוצה סדרה עם קרואלי ואזירפל מבשורות טובות יחד עם לוקי והדמות-של-אוון-ווילסון-שכחתי-את-שמו, נראה לי יהיה כיף. אפשר להוסיף את וונדה לקלחת להשלים ל5.
פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם –
איבדתי את האייפון הראשון שלי אחרי שבוע.
האמת שכנ"ל. (בטח זה אותה אחת)האם זכורה לכם הודעת התנתקות (unsubscribing) משעשעת/מוצלחת שקיבלתם?
זאת שאלה מאד ספציפית
דווקא נראה לי שהיה משהו אבל לא זוכרת אפילו מה לחפש.
וואו את הזכרת לי עכשיו את ארון הקופסאות האלו שהיה לסבתא שלי ז"ל!האם נתקלתם פעם במשהו שהרגשתם שנוצר [לא על ידכם או בהשראתכם] במיוחד בשבילכם? (יכול להיות כל דבר -סרט/סדרה/שיר/ציטוט/חולצה/מם/גיף/מאכל/וואטאבר) -
הסרט My Policeman
אה אולסו אמרת מם אז הסרטון הזה. אני כזאת אגרנית
![]()
Wendy on Instagram: "It’s not hoarding when it’s a 𝓒𝓸𝓵𝓵𝓮𝓬𝓽𝓲𝓸𝓷 Who else has a drawer or shelf of 🫙s? Inspired by @apatheticforesthermit on TikTok #forthelols #whocanrelate #justforfun"
958K likes, 9,851 comments - thekwendyhome on February 11, 2023: "It’s not hoarding when it’s a 𝓒𝓸𝓵𝓵𝓮𝓬𝓽𝓲𝓸𝓷 Who else has a drawer or shelf of 🫙s? Inspired by @apatheticforesthermit on TikTok #forthelols #whocanrelate #justforfun".www.instagram.com
נשמע כמו עיצה שנכתבה בדם (או פיפי)עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד –
תעשו פיפי לפני לק.
זה את כתבת עכשיו?? או שזה משיר שאני לא מכירה?מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) -
הבנות שולטות, אין ספק
מצידנו תתנתק
שרות יותר יפה,
מתלבשות יותר טוב
בניגוד לכם גם נוהגות לחשוב.
הם עם הרבה יותר חכם, תפנימו
וגם הרבה הרבה יותר אסטתיות
לא מתביישות ברגשות
אנחנו לא בוכות בסתר
אם חברה קוראת לי לא רואה אותך ממטר
זה באמת מחדל חמור של צוות הצילום.תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות שהייתם מעלימים בכיף, שתרצו לחלוק עם הכיתה?
המלך והמלכה נפגשו בגראמיז
וכל מה שקיבלנו זה תמונות מהגב
צפה בקובץ המצורף 72368 צפה בקובץ המצורף 72369
יואו מהמם!
חחחחח
חחח בהתחלה זה כשהוא היה בוואן דיירקשן? (איזה קטן!)
באמת יפה!
יש עוד ספרים שמחכים שתקראי אותם?בצד החיובי, סיימתי סוף סוף את הספרים שקניתי בשבוע הספר.
בגלל מאנץ' ופין?שחקני החודש: אייס טי, ריצ'רד בלזר.
סיבה למסיבה: יש לי אינטרנט!
מזל טוב! מקווה שתיהני.למה מצפים בחודש מרץ: אנחנו הולכים לחגוג לי סוף סוף יומולדת 31!
והאם את עונדת על כולם עגילים?פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם – יש לי 3 חורים באוזן ימין ואחד באוזן שמאל.
עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד – תקראו הרבה הרבה ספרים?
מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) - נשים חושבות מהראש, גברים מאיברים אחרים.
איזה כיף!שירי החודש:
Harry Styles - Golden כי איפה שהוא צילם את הקליפ זה באזור שהייתי באיטליה
(יש קטע שהוא רץ ומאחוריו מנהרה? הייתי ממש במנהרות האלה)
את אוהבת את מיילי סיירוס?וגם Miley Cyrus - Flowers
הצבע הזה יפה עליו.קראש חודשי:
אין שום חדש בגזרה הזאת, בעלי היפה המהמם המצחיק שזכה במלא פרסים מוצדקים החודש
צפה בקובץ המצורף 72365
כל הכבוד על ההשקעה? האם היא הייתה מופתעת מהמסיבה?סיבה למסיבה:
בפברואר? היה מלא. לאמא שלי הייתה יומולדת 60 אז חגגנו בגדול כל החודש. הכנו לה אלבום עם ברכות מהמון אנשים, עשינו לה מסיבת הפתעה ובסוף נסענו איתה לאיטליה כל המשפחה.
[למתקדמים] סיפור החודש:
באחד הטיולים באיטליה יצאנו מאיזה עיירה קטנה והצטרפה אלינו איזה כלבה חמודה שליוותה אותנו, אז קראנו לה פרנצ'סקה והיא לא נטשה אותנו כל הטיול הלוך וחזור. כמובן שזכתה בטיפ בצורת מים וחטיפים. ממש נשבר לנו הלב לעזוב אותה בסוף.
למה התחפשת בשנה שעברה?למה מצפים בחודש מרץ:
פורים? אבל אין לי לאן להתחפש השנה.
מה עם הארי??5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן -
5? הגזמת. הנושא היחיד הוא טיילור סוויפט.
אולי אם זה יהיה סרט עם שירים, אז הארי וטיילור יופיעו בסרט?מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו -
ג'יין לוי (זואי מהפלייליסט של זואי) וזה יהיה מוזיקלי. אז בייסיקלי הפלייליסט של זואי
אבל זה יהיה משעמם רצח כי החיים שלי משעמים.
על כדו"א השתלטו חייזרים (עויינים. לא דוקטוריים כאלה חמודים) אתם יכולים לבחור נשק אחד שראיתם בתוכנית טלוויזיה כדי להגן על עצמכם, במה תבחרו -
הטיל שטוני השתמש בו בנוקמים הראשון, הוכח כעובד נגד חייזרים.
האם נתקלתם פעם במשהו שהרגשתם שנוצר [לא על ידכם או בהשראתכם] במיוחד בשבילכם? (יכול להיות כל דבר -סרט/סדרה/שיר/ציטוט/חולצה/מם/גיף/מאכל/וואטאבר) -
הסרט My Policeman
![]()
אה אולסו אמרת מם אז הסרטון הזה. אני כזאת אגרנית
![]()
Wendy on Instagram: "It’s not hoarding when it’s a 𝓒𝓸𝓵𝓵𝓮𝓬𝓽𝓲𝓸𝓷 Who else has a drawer or shelf of 🫙s? Inspired by @apatheticforesthermit on TikTok #forthelols #whocanrelate #justforfun"
958K likes, 9,851 comments - thekwendyhome on February 11, 2023: "It’s not hoarding when it’s a 𝓒𝓸𝓵𝓵𝓮𝓬𝓽𝓲𝓸𝓷 Who else has a drawer or shelf of 🫙s? Inspired by @apatheticforesthermit on TikTok #forthelols #whocanrelate #justforfun".www.instagram.com
את מעדיפה למרוח לק לבד?עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד –
תעשו פיפי לפני לק.
נוסטלגיהמה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) -
הבנות שולטות, אין ספק
מצידנו תתנתק
שרות יותר יפה,
מתלבשות יותר טוב
בניגוד לכם גם נוהגות לחשוב.
הם עם הרבה יותר חכם, תפנימו
וגם הרבה הרבה יותר אסטתיות
לא מתביישות ברגשות
אנחנו לא בוכות בסתר
אם חברה קוראת לי לא רואה אותך ממטר
אבל הם מתחבקים! זה גם משהו, לא?תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות שהייתם מעלימים בכיף, שתרצו לחלוק עם הכיתה?
המלך והמלכה נפגשו בגראמיז
וכל מה שקיבלנו זה תמונות מהגב
צפה בקובץ המצורף 72368 צפה בקובץ המצורף 72369
מהמם
מזל טוב!גיל מהסוף:אהיה בן 42 ב-22.3.23
[למתקדמים] סיפור החודש: אפשר לדחות, המורה?
שירי החודש:
כי את אוהבת את שתי הדמויות?זוג אהוב/שנוא של החודש: דר' מרפי וליאה (הרופא הטוב). (זוג אהוב, למקרה שצריך להבהיר).
כל הכבוד!סיבה למסיבה: הצלחתי לפתוח קופסה של טונה בלי שהחתולה תתעורר (והיא ישנה על הספה ממש קרוב!)
אז אני מניחה שהגענו להסכמה שחתול זה היצור הכי נעלה שיש?מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו - חתול כלשהו. ז'אנר: סרטוני יוטיוב של חתולים עצלנים.
אבל איזה דוקטור?צרו סדרת טלוויזיה חדשה עם 5 דמויות שאתם אוהבים מסדרות אחרות. אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לעלילות או פשוט למנות 5 דמויות שהייתם רוצים לראות בסדרה אחת -
זה קשה!
הדוקטור, גלסמן מהרופא הטוב, ג'יילס, הנשיא בארטלט, פיטר גריפין - סדרה על 5 גברים מבוגרים/מזדקנים שמנסים להביס תרגולת ענקית שהשתלטה על האנושות.
על כדו"א השתלטו חייזרים (עויינים. לא דוקטוריים כאלה חמודים) אתם יכולים לבחור נשק אחד שראיתם בתוכנית טלוויזיה כדי להגן על עצמכם, במה תבחרו -
רובה אוטומאטי. אני בטוחה שראיתי את זה באיזו סדרה.
בגלל הדם או הדקירה?פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם – אני מפחדת מ... בדיקות... דם.
עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד – "לעולם לעולם אל תעשו" (אני לא יכולה להגיד לכם מה ההמשך, כי הרשו לי רק 4 מילים.)
lololol
אפשר להצטרף להרצאה?למה החתולה שלי היא החתולה המושלמת,
מה הצבעים? זה משהו בולט או שצריך לדעת כדי לראות?פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם –יש לי הטרוכרומיה
כן, משלב הבצק עד לתנורלבד? כל הכבוד.
אז אני אחפש מעליתאבל אם יש הרבה לעלות?
מסתומרת?עם מה עוד נוהגים?
תודהעם הרגליים!
ומגניב אור. תמיד תהיתי איך זה בעצם עובד.
בוואדאי ובוואדאי!lololol
אפשר להצטרף להרצאה?![]()
צריך להסתכל לי בעיניים כדאי לראותמה הצבעים? זה משהו בולט או שצריך לדעת כדי לראות?
שיר טוב!שירי החודש:
דמויות (אהובות) החודש: החבר של אלישבע מאבירם כץ
סיבה למסיבה:יום הולדת
כנ"ל על טיסת הקונקורדס. סדרה גדולה.כמה סדרות יצא לכם לראות יותר מפעם אחת? (במלואן או חלקית) – טיסת הקונקורדס ופולטי.
אז שתדע שגם לנשים יש פטמות! ולחלק מהגברים גם יש שדיים לא קטנים.מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) - לאישה יש שדיים, לגברים פטמות.
אני יודע. נדבקתי מהאקסית באהבה לפריטנדרס וכריסי היינד.שיר טוב!![]()
שגיאה בגוף הסרט. הפוך.אהבת אותו?
מקווה שלאגם את כבר יודעת שאת עד 120?וואי וואי כולם בסרט פה.
בהחלטאני רואה שכשכתבת "רואה דברים רנדומלים" את באמת התכוונת לזה...![]()
אני רציתי גם להגיד לך שבאמת אהבתי החודש מאוד את willow של טיילור, והייתי בוחרת בו אלמלא השיר של החתול הזה היה פורץ בסערה לחיי פתאום לפני יומיים.
נכון? מרגיש חסר פואנטה זה לא יגיד כלום לאף אחדזה לא רק מרגיש לך, זה באמת מוזר.
חחח כן למשפחה. היינו בטיול במקום שנקרא "דרך האלים" והם שאלו מי המקביל של זאוס ואני כזה "יש מיתלוגיה איטלקית?"אוי ויי. אני מקווה שאמרת את זה רק לאחותך או למשפחה ולא ממש למישהו איטלקי!
תודה תודהאיזה משפחה כיפית אתם!
כי היא כלבה איטלקיה!!מה פרנצ'סקה? ליידי. ולמה אין תמונה שלה?![]()
בהחלטנשמע כמו עיצה שנכתבה בדם (או פיפי)
חחחחח זה מתוכנית של ערוץ הילדים שהייתה פעם, איזה תחרות בין בנים לבנותזה את כתבת עכשיו?? או שזה משיר שאני לא מכירה?
עוד לפני, זה כשהוא היה באקס פקטור. בשלב הזה אם אני לא טועה הוא הודח ואז סיימון קרא בשם שלו ועוד כמה בנים והקים את וואן דירקשיין. (כל אחד מהם נבחן בנפרד והודח מהר כי הם עוד היו סופר בוסר אבל סיימון קאוול ראה את הפוטנציאל והחליט לצוות אותם ללהקה, תכלס גאון).חחח בהתחלה זה כשהוא היה בוואן דיירקשן? (איזה קטן!)
כן יש לה קול ממש מיוחד.את אוהבת את מיילי סיירוס?
נכון?הצבע הזה יפה עליו.
כן מאד.כל הכבוד על ההשקעה? האם היא הייתה מופתעת מהמסיבה?
וונדה בתלבושת שלה מוונדהויז'ןלמה התחפשת בשנה שעברה?
אני לא בטוחה אם אני מספיק מומחית עדייןמה עם הארי??
אמןאולי אם זה יהיה סרט עם שירים, אז הארי וטיילור יופיעו בסרט?
חחח יותר הארי קרא את הספר וממש ביקש מהבמאי לתת לו את התפקיד. אז אפשר להגיד שהארי חשב עליימדהים, נראה לי שמישהו באמת חשב על מעריצי/מעריצות הארי סטיילס כשהוא יצר את הסרט הזה.
כן. לק ג'ל מצריך לקבוע עם קוסמטיקאית, לדבר איתה ולנסוע אליה. חוצמזה אני אוהבת להחליף צבע כל שבוע ולא שלושה שבועות.את מעדיפה למרוח לק לבד?
חחח יאיי שמחה שאת מכירה לא כמו כל הזקנים פהנוסטלגיה![]()
הרבה משהואבל הם מתחבקים! זה גם משהו, לא?
תודהמהמם![]()
אההה מגניב. באמת לא הבנתי למה התכוונת.
איך אומרים את זה?שם: Uchchaihshravas
שחקני החודש:לורה ביילי!!!
קראש חודשי:לורה ביילי!!
אני גם רוצה להרשם להרצאה על החתולה.5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן - דרקונים ומבוכים, איך מתחילים! , טוב ורוע בבלגריאד, למה הכל שם שחור ולבן אבל בעצם לא, למה החתולה שלי היא החתולה המושלמת, אבל לא יענו שאלות,רק הרצאה! שקשוקה, איך מכינים(תרומתו של השומר לקולינריה האנושית-רמז-כלום)
וואו, מעניין! מלאה או חלקית? (עכשיו גיגלתי וגיליתי שיש את הסוגים האלה)פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם –יש לי הטרוכרומיה
גם אני שונאת.ציינו משהו אחד שהרבה אנשים אוהבים ואתם שונאים –אלכוהול וסמים
אני גם לא אהבתי את ג'ס בבנות גילמור, אבל האם ראית את הסדרה החיים עצמם? (כי שם אני מאוד אהבתי את השחקן)שם: אור
גיל מהסוף: 42
ג'ס מועדף/ת (על כל נגזרות השם): היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו כרגע זה ג'ס מבנות גילמור ואני לא אוהבת אותו. גוגל עזר לי קצת והזכיר לי את ג'סיקה ג'ונס (ליטרלי דיברנו עליה
) אז אני אלך עליה.
לא מכירה. איך הגעת להכיר את זה?סדרות החודש: באפי, פרינג', Staged, בשורות טובות, כלבי השמורה.
סרטי החודש: לא משהו מיוחד.
שירי החודש: או, אז פה יש לא מעט תשובות. מכיוון שקשה לי לבחור שיר ספציפי, אבחר את כל האלבום Everything's Different Now של Til' Tuesday.
דמויות (אהובות) החודש: הדמויות בפרינג', דיוויד טננט ב-Staged.
דמויות שנואות/מעיקות של החודש: לא זוכרת אם היו כאלה.
זוג אהוב/שנוא של החודש: זוג אהוב- אוליביה ופיטר בפרינג'.
מגניב! עם איזה תוספות את אוהבת?מאכל חודשי: פיצה שאח שלי הכין. היה טעים.
זה מאחד השירים מהאלבום שכתבת קודם?ציטוט חודשי:
You can justify, oh yes you can
You've got the microphone
Tell them dust is dust and men are men
And men all act alone
נחכה בסבלנות!סיבה למסיבה: -
[למתקדמים] סיפור החודש: בהמשך.
[לבקשת ג'ולס] אחים אהובים (מסדרה, סרט או במציאות) - מוניקה ורוס.
מרשים!5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן - סדרות פורצות דרך, כאבים פיזיים שקורים בגלל לחץ/חרדה/סטרס, האלבומים של איימי מאן, חברי הלהקה (הרבים) של טוטו ומי שר באיזה שיר (עד האלבום השביעי), חוק וסדר: מדור מיוחד.
חחח האמת באפי זה נשק מעולהעל כדו"א השתלטו חייזרים (עויינים. לא דוקטוריים כאלה חמודים) אתם יכולים לבחור נשק אחד שראיתם בתוכנית טלוויזיה כדי להגן על עצמכם, במה תבחרו - באפי נחשבת?
כלומר יש לך תחליפים עבור הדוושות של הגז והבלם, נכון? זה מסובך לנהוג ככה?פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם – אני נוהגת רק עם הידיים.
מה הכוונה? רומן היסטורי?יאי זה היה ספר החודש שלי בשבוע שעבר
אגב אם יצא לך לקרוא עוד ספרים בסגנון אני אשמח להמלצות
כן, אבל יש לי הורים שרק עכשיו יוצא להם לקחת אותי לחגוג.מה?היה לך יומולדת לפני חצי שנה כמעט
![]()
נדבקת מניקהסוף יכול להיות וואטאבר גיל שהחלטת שאת רוצה שהוא יהיה הסוף, כי נראה לי קצת אופטימי להאמין שכולכם תחיו עד 120![]()
לא, יש לי בראש תוכנית טלוויזיה על בלשיות/נשות אכיפת חוק בגיל העמידה.זה עוד לא קרה עם כל הקרוסאוברים?![]()
כן, אבל גם הייתי חולה באמצע החודש ואז לא קראתי כמה ימים כי היו לי סחרחורות מטורפות ולא הצלחתי להתרכז בשום דבר.האמת שציפיתי ממך ליותר אחרי כל כך הרבה זמן שהיית בלי אינטרנט.
יקב, דה.ייאי! איך תחגגו?
כמובן, יש לי עוד 10 באנגלית, 2 סיפורת, לפחות 4 עיון.יש עוד ספרים שמחכים שתקראי אותם?
בהליקס קבוע שלא ייסתם. בשלושת התחתונים רק שאני יוצאת מהבית ואני מרגישה שהמעמד מחייב עגילים( עבודה, אירועים ולפעמים גם קניות/ספרייה) כי אני אוהבת עגילים מכסף והם נהרסים במקלחת.והאם את עונדת על כולם עגילים?
כי אני טורחת לענוד רק בחורים הראשונים, כל השאר פחות מעניינים אותי.
לא ראיתי אבל שמעתי עליה שבחים. מה דעתך על הסדרה?אני גם לא אהבתי את ג'ס בבנות גילמור, אבל האם ראית את הסדרה החיים עצמם? (כי שם אני מאוד אהבתי את השחקן)
איימי מאןלא מכירה. איך הגעת להכיר את זה?
דווקא לא היו תוספות הפעם אבל היה טעים בכל מקרה. גיליתי שפיצה ביתית יותר טעימה לי מפיצה של חנות.מגניב! עם איזה תוספות את אוהבת?
האמת שלאזה מאחד השירים מהאלבום שכתבת קודם?
תודהנחכה בסבלנות!
נכון. אני לא בטוחה אם בהכרח מסובך, יותר בקטע של לא קל. אבל זה נעשה פשוט יותר ככל שאני מתרגלת.כלומר יש לך תחליפים עבור הדוושות של הגז והבלם, נכון? זה מסובך לנהוג ככה?
חוצפהנכתב ע"י dilia snake:
כן, אבל יש לי הורים שרק עכשיו יוצא להם לקחת אותי לחגוג.
או מגניב. אף רשת לא תאשר לך למרבה הצערנכתב ע"י dilia snake:
לא, יש לי בראש תוכנית טלוויזיה על בלשיות/נשות אכיפת חוק בגיל העמידה.
אני גם ככה. פעם הייתי ישנה ומתקלחת איתם אבל זה עשה לי אינפקציה. אז עכשיו אני קונה רק עגילים מכסף/זהב אמיתי ולא ישנה ומתקלחת איתם, וגם לא שמה כל הזמן.נכתב ע"י dilia snake:
בשלושת התחתונים רק שאני יוצאת מהבית ואני מרגישה שהמעמד מחייב עגילים
גם כסף אמיתי? או 925?נכתב ע"י dilia snake:
כי אני אוהבת עגילים מכסף והם נהרסים במקלחת.
וואי האמת נשמע מסובך, כל הכבוד לך. אני מקווה שזה בסדר להגיד אבל זה הופך את החששות שלך מנהיגה להרבה יותר מובנות. כאילו גם ככה לנהוג יכול להיות קשה לפעמים לאנשים חרדתיים כביש כמונו, אז כשצריך לשלוט בזה גם ביחד נשמע אפילו יותר קשה. כל הכבוד לך שאת ממשיכה לנהוג!נכתב ע"י It's Always Sunny:
נכון. אני לא בטוחה אם בהכרח מסובך, יותר בקטע של לא קל. אבל זה נעשה פשוט יותר ככל שאני מתרגלת.
על ההגה יש תפוח כדי לסובב את ההגה ואני מחזיקה אותו עם היד הדוממינטית שלי (יד ימין).
יש ידית שהיא גם הגז וגם הברקס, בשביל להאיץ צריך למשוך ובשביל לעצור צריך לדחוף. אני מחזיקה את הידית הזו ביד החלשה שלי, אז לפעמים (במיוחד בשיפוע) קשה לי למשוך את הידית כי מהפחד לתת האצה חזקה מדי.
אני הייתי צופה בזה, כל פעם שאני צופה בסדרת משטרה שיש בה רוב גברי אני קצת מתבאסת.לא, יש לי בראש תוכנית טלוויזיה על בלשיות/נשות אכיפת חוק בגיל העמידה.
קודם כל העובדה שיש לך הליקס גורמת לי להתלהב יותר מדיבהליקס קבוע שלא ייסתם. בשלושת התחתונים רק שאני יוצאת מהבית ואני מרגישה שהמעמד מחייב עגילים( עבודה, אירועים ולפעמים גם קניות/ספרייה) כי אני אוהבת עגילים מכסף והם נהרסים במקלחת.
תודה רבה!וואי האמת נשמע מסובך, כל הכבוד לך. אני מקווה שזה בסדר להגיד אבל זה הופך את החששות שלך מנהיגה להרבה יותר מובנות. כאילו גם ככה לנהוג יכול להיות קשה לפעמים לאנשים חרדתיים כביש כמונו, אז כשצריך לשלוט בזה גם ביחד נשמע אפילו יותר קשה. כל הכבוד לך שאת ממשיכה לנהוג!
איך אומרים את זה?
את ברשימה!אני גם רוצה להרשם להרצאה על החתולה.
מרכזיתוואו, מעניין! מלאה או חלקית? (עכשיו גיגלתי וגיליתי שיש את הסוגים האלה)
גם אני שונאת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.