?How you doin מרץ 2023 – סיכום חודש ☮️🥥🚢🌹🌉🌞🍫🕳️🎥

It's Always Sunny

Well-known member
|יהלום|שם: אור 8-):
|יהלום|גיל מהסוף: 42
|יהלום|ג'ס מועדף/ת (על כל נגזרות השם): היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו כרגע זה ג'ס מבנות גילמור ואני לא אוהבת אותו. גוגל עזר לי קצת והזכיר לי את ג'סיקה ג'ונס (ליטרלי דיברנו עליה |מובך|) אז אני אלך עליה.

|מיחזור|סדרות החודש: באפי, פרינג', Staged, בשורות טובות, כלבי השמורה.
|מיחזור|סרטי החודש: לא משהו מיוחד.
|מיחזור|שירי החודש: או, אז פה יש לא מעט תשובות. מכיוון שקשה לי לבחור שיר ספציפי, אבחר את כל האלבום Everything's Different Now של Til' Tuesday.
|מיחזור|ספרי החודש: עדיין לא.
|מיחזור|דמויות (אהובות) החודש: הדמויות בפרינג', דיוויד טננט ב-Staged.
|מיחזור|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: לא זוכרת אם היו כאלה.
|מיחזור|זוג אהוב/שנוא של החודש: זוג אהוב- אוליביה ופיטר בפרינג'.
|מיחזור|שחקני החודש: -
|מיחזור|קראש חודשי: -
|מיחזור|מאכל חודשי: פיצה שאח שלי הכין. היה טעים.
|מיחזור|ציטוט חודשי:
You can justify, oh yes you can
You've got the microphone
Tell them dust is dust and men are men
And men all act alone
|מיחזור|סיבה למסיבה: -
|מיחזור|[למתקדמים] סיפור החודש: בהמשך.
|מיחזור|למה מצפים בחודש מרץ: -

|עצור|[לבקשת ג'ולס] אחים אהובים (מסדרה, סרט או במציאות) - מוניקה ורוס.
|עצור|5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן - סדרות פורצות דרך, כאבים פיזיים שקורים בגלל לחץ/חרדה/סטרס, האלבומים של איימי מאן, חברי הלהקה (הרבים) של טוטו ומי שר באיזה שיר (עד האלבום השביעי), חוק וסדר: מדור מיוחד.
|עצור|מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו - |חבול||חבול|
|עצור|צרו סדרת טלוויזיה חדשה עם 5 דמויות שאתם אוהבים מסדרות אחרות. אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לעלילות או פשוט למנות 5 דמויות שהייתם רוצים לראות בסדרה אחת - קולסון מסוכני שילד, מייקל מהמשרד, לורליי מבנות גילמור. זה כל מה שאני מצליחה לחשוב עליו כרגע.
|עצור|על כדו"א השתלטו חייזרים (עויינים. לא דוקטוריים כאלה חמודים) אתם יכולים לבחור נשק אחד שראיתם בתוכנית טלוויזיה כדי להגן על עצמכם, במה תבחרו - באפי נחשבת?
|עצור|פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם – אני נוהגת רק עם הידיים.
|עצור|כמה סדרות יצא לכם לראות יותר מפעם אחת? (במלואן או חלקית) – באפי, דוקטור הו, חוק וסדר: SVU.
|עצור|האם זכורה לכם הודעת התנתקות (unsubscribing) משעשעת/מוצלחת שקיבלתם? לא.
|עצור|ציינו משהו אחד שהרבה אנשים אוהבים ואתם שונאים – מדרגות נעות.
|עצור|האם נתקלתם פעם במשהו שהרגשתם שנוצר [לא על ידכם או בהשראתכם] במיוחד בשבילכם? (יכול להיות כל דבר -סרט/סדרה/שיר/ציטוט/חולצה/מם/גיף/מאכל/וואטאבר) - שירים של איימי מאן.
|עצור|עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד –לישון.
|עצור|מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) -

|אש|תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות שהייתם מעלימים בכיף, שתרצו לחלוק עם הכיתה?

Lhuna3

Well-known member
|יהלום|גיל מהסוף: 13? או שאני צריכה לעשות 120 פחות 31?
כבר החלטת ש-120 זה הסוף? חחח
|מיחזור|ספרי החודש: הבטחה אסורה, ניפגש שוב בשנה הבאה, מיתרי הלב, העונה החמישית, חנות למכשירי כתיבה בטהרן, קירקה, בת המעמקים(שאני באמצע).
בצד החיובי, סיימתי סוף סוף את הספרים שקניתי בשבוע הספר.
האמת שציפיתי ממך ליותר אחרי כל כך הרבה זמן שהיית בלי אינטרנט.
|מיחזור|למה מצפים בחודש מרץ: אנחנו הולכים לחגוג לי סוף סוף יומולדת 31!
🥳🥳🥳 ייאי! איך תחגגו?
|עצור|5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן - סנדרסון, ספרים באופן כללי, כלבים, רפואת אא"ג, איך לפתור פשעים.
זה מרשים!
|עצור|עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד – תקראו הרבה הרבה ספרים?
אני מנסה!

didalf

Well-known member
|יהלום|גיל מהסוף: אני מניחה ש- |תינוק|
:-D

אני כבר שבוע מתלבטת איזה טום לכתוב! |שפם|
מה יש להתלבט חצופה?|שפם|
tenor (26).gif

|מיחזור|שירי החודש:
:-D:-D
חח יופי עכשיו זה תקוע לי בראש.

|מיחזור|קראש חודשי: הסרטון שצירפתי בשאלה על שיר אהוב.
כאילו החתול? באמת חמוד|מאוהב|

|מיחזור|ציטוט חודשי: hold on to my fur - I like it, when the dogs are barking
וואו השפיע עלייך עמוקות:-D
|מיחזור|סיבה למסיבה: הצלחתי לפתוח קופסה של טונה בלי שהחתולה תתעורר (והיא ישנה על הספה ממש קרוב!)
כל הכבוד!

|מיחזור|[למתקדמים] סיפור החודש: (לא צריך לקרוא הכל, אפשר לדלג רק לציוצים שבמהלך הסיפור)
הוא רוצה שאני אבטל חוסם פרסומות:-[

|עצור|[לבקשת ג'ולס] אחים אהובים (מסדרה, סרט או במציאות) - אלכסיס ודיוויד (שיט'ס קריק)
|מאוהב|
|עצור|5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן - אין שום מצב שאני יכולה לעשות הרצאה של חצי שעה על משהו בלי להתכונן (וגם עם להתכונן, לא בטוח).
כנל. יש לי חרדת קהל.
|עצור|מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו - חתול כלשהו. ז'אנר: סרטוני יוטיוב של חתולים עצלנים.
אבל איזה חתול? גארפילד? טום מטום וג'רי? ההוא מהסרטון שלך?

|עצור|כמה סדרות יצא לכם לראות יותר מפעם אחת? (במלואן או חלקית) –המממ, אם מחשיבים ש"חים של סיטקומים אז המון.
כן זה בעיקר מה שראיתי שוב ושוב.

|עצור|האם נתקלתם פעם במשהו שהרגשתם שנוצר [לא על ידכם או בהשראתכם] במיוחד בשבילכם? (יכול להיות כל דבר -סרט/סדרה/שיר/ציטוט/חולצה/מם/גיף/מאכל/וואטאבר) - קינדר בואנו.
יאממ

אני יודעת שיש המון ביקורת בתגובות וגם אולי מוצדקת על הסרטון הזה, אבל הוא עדיין נורא מצחיק אותי:

8-*:-D

Staged, בשורות טובות
איזה כיף לך|מאוהב|

דיוויד טננט ב-Staged.
|כתר|

לבד? כל הכבוד.

חברי הלהקה (הרבים) של טוטו ומי שר באיזה שיר (עד האלבום השביעי),
זה הכי הצחיק אותי משומה:-D

מסתומרת?8-* עם מה עוד נוהגים?

|עצור|ציינו משהו אחד שהרבה אנשים אוהבים ואתם שונאים – מדרגות נעות.
אבל אם יש הרבה לעלות?

|עצור|עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד –לישון.
תמיד נכון.

Lhuna3

Well-known member
שאלון!!
|יהלום|שם
:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
|יהלום|גיל מהסוף:|קדימה|89
גם את כבר יודעת שאת עד 120? :-D וואי וואי כולם בסרט פה.
|יהלום|ג'ס מועדף/ת (על כל נגזרות השם):|קדימה|ג'סי ג'סי ג'סי ג'סיקההההההההההההההה אוווהההההה. נראה לי ג'סיקה ג'ונס.
אוי אני לא מאמינה ששכחתי אותה! אני הולכת לשנות אצלי גם.
|מיחזור|סדרות החודש:|קדימה|חודש עלוב יותר מקודמו. אני בשלב שאני רואה דברים רנדומלים מאד רק כי הם בנטפליקס.
באפי - רק שני פרקים בינתיים ולא כזה התרשמתי.
גם אני בשלב הזה עוד ממש לא התרשמתי.
אנשי המסיבות - לכבוד זה שעלתה עונה חדשה החלטתי לנסות סוףסוף אבל ראיתי 3 פרקים ולא כ"כ אהבתי, אולי אני עוד אחזור לזה.
The Bastard Son & The Devil Himself - נחמד אבל לא מה שציפיתי וקצת גרפי מידי, שאם הייתי יודעת לא הייתי רואה.
Todas Las Veces Que Nos Enamoramos - חמוד בינתיים, עוד לא סיימתי.
אני רואה שכשכתבת "רואה דברים רנדומלים" את באמת התכוונת לזה... :-D
|מיחזור|סרטי החודש:|קדימה|הפנתר השחור2: ווקנדה לנצח - דווקא הפתיע אותי לטובה היה די טוב וזרם למרות האורך.
|מיחזור|שירי החודש:|קדימה|Harry Styles - Golden כי איפה שהוא צילם את הקליפ זה באזור שהייתי באיטליה|זורו| (יש קטע שהוא רץ ומאחוריו מנהרה? הייתי ממש במנהרות האלה)
וגם Miley Cyrus - Flowers
אני רציתי גם להגיד לך שבאמת אהבתי החודש מאוד את willow של טיילור, והייתי בוחרת בו אלמלא השיר של החתול הזה היה פורץ בסערה לחיי פתאום לפני יומיים.
|מיחזור|דמויות (אהובות) החודש:|קדימה|חוליו, כל הפעמים שהתאהבנו. חמוד שכזה|מאוהב|
|מיחזור|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:|קדימה|איךשקראו לה האחות של הגיבור מהסדרה על הממזר והשטן, אמאלה איזה יצור נאלח.
|מיחזור|זוג אהוב/שנוא של החודש:|קדימה|גבריאל ונייתן, הממזר והשטן. זוג מעיק? אירנה והאקס שלה, כל הפעמים שהתאהבנו. מרגיש לי מוזר לענות תשובות על סדרות שרק אני ראיתי.
זה לא רק מרגיש לך, זה באמת מוזר.
|מיחזור|שחקני החודש:|קדימה|Franco Masini
לא מכירה אבל יפיוף.
|מיחזור|מאכל חודשי:|קדימה|פיצה. הרבה פיצה.
|מיחזור|ציטוט חודשי:|קדימה|"יש מיתולוגיה איטלקית?|תוהה|" - עדי|חזיר| שוכחת מקיומה של המיתולוגיה הרומית|פנים|
:-D אוי ויי. אני מקווה שאמרת את זה רק לאחותך או למשפחה ולא ממש למישהו איטלקי!
|מיחזור|סיבה למסיבה:|קדימה|בפברואר? היה מלא. לאמא שלי הייתה יומולדת 60 אז חגגנו בגדול כל החודש. הכנו לה אלבום עם ברכות מהמון אנשים, עשינו לה מסיבת הפתעה ובסוף נסענו איתה לאיטליה כל המשפחה.
איזה משפחה כיפית אתם!
|מיחזור|[למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|באחד הטיולים באיטליה יצאנו מאיזה עיירה קטנה והצטרפה אלינו איזה כלבה חמודה שליוותה אותנו, אז קראנו לה פרנצ'סקה והיא לא נטשה אותנו כל הטיול הלוך וחזור. כמובן שזכתה בטיפ בצורת מים וחטיפים. ממש נשבר לנו הלב לעזוב אותה בסוף.
מה פרנצ'סקה? ליידי. ולמה אין תמונה שלה? |שפם|
|עצור|[לבקשת ג'ולס] אחים אהובים (מסדרה, סרט או במציאות) -|קדימה|בלאמי ואוקטביה אהבת חיי|מאוהב|
בהחלט גם |כן|
|עצור|צרו סדרת טלוויזיה חדשה עם 5 דמויות שאתם אוהבים מסדרות אחרות. אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לעלילות או פשוט למנות 5 דמויות שהייתם רוצים לראות בסדרה אחת -|קדימה|מממ חושבת רגע כי סתם לזרוק את הדמויות האהובות עליי לא נראה לי יעבוד בייחד. כאילו מה יעשו בלאמי ופיונה למשל?
אוקי הנה: אני רוצה סדרה עם קרואלי ואזירפל מבשורות טובות יחד עם לוקי והדמות-של-אוון-ווילסון-שכחתי-את-שמו, נראה לי יהיה כיף. אפשר להוסיף את וונדה לקלחת להשלים ל5.
|מאוהב| תרשמי אותי לצפיה!
|עצור|פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם |קדימה|איבדתי את האייפון הראשון שלי אחרי שבוע.
8-*
|עצור|האם זכורה לכם הודעת התנתקות (unsubscribing) משעשעת/מוצלחת שקיבלתם?|קדימה|זאת שאלה מאד ספציפית8-* דווקא נראה לי שהיה משהו אבל לא זוכרת אפילו מה לחפש.
האמת שכנ"ל. (בטח זה אותה אחת)
|עצור|האם נתקלתם פעם במשהו שהרגשתם שנוצר [לא על ידכם או בהשראתכם] במיוחד בשבילכם? (יכול להיות כל דבר -סרט/סדרה/שיר/ציטוט/חולצה/מם/גיף/מאכל/וואטאבר) -|קדימה|הסרט My Policeman|מאוהב|
אה אולסו אמרת מם אז הסרטון הזה. אני כזאת אגרנית|פנים|
וואו את הזכרת לי עכשיו את ארון הקופסאות האלו שהיה לסבתא שלי ז"ל!
|עצור|עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד|קדימה|תעשו פיפי לפני לק.
נשמע כמו עיצה שנכתבה בדם (או פיפי)
|עצור|מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) -|קדימה|
הבנות שולטות, אין ספק
מצידנו תתנתק
שרות יותר יפה,
מתלבשות יותר טוב
בניגוד לכם גם נוהגות לחשוב.
הם עם הרבה יותר חכם, תפנימו
וגם הרבה הרבה יותר אסטתיות
לא מתביישות ברגשות
אנחנו לא בוכות בסתר
אם חברה קוראת לי לא רואה אותך ממטר
זה את כתבת עכשיו?? או שזה משיר שאני לא מכירה?
|אש|תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות שהייתם מעלימים בכיף, שתרצו לחלוק עם הכיתה?|קדימה|
|מצלמה|המלך והמלכה נפגשו בגראמיז|מאוהב| וכל מה שקיבלנו זה תמונות מהגב|שפם|
צפה בקובץ המצורף 72368 צפה בקובץ המצורף 72369
זה באמת מחדל חמור של צוות הצילום.
|מצלמה|הנוף מהחדר בדירה באיטליה:
צפה בקובץ המצורף 72372
יואו מהמם! ;-( בא לי גם להיות שם.
חחחחח
מזדהה.
|אקשן|תינוק קטן הופך לזוכה גראמי|מאוהב|
חחח בהתחלה זה כשהוא היה בוואן דיירקשן? (איזה קטן!)
|אקשן|עריכה יפה של הנוקמים|לב|
באמת יפה! |לב|

It's Always Sunny

Well-known member
בצד החיובי, סיימתי סוף סוף את הספרים שקניתי בשבוע הספר.
יש עוד ספרים שמחכים שתקראי אותם?

|מיחזור|שחקני החודש: אייס טי, ריצ'רד בלזר.
בגלל מאנץ' ופין?

|מיחזור|סיבה למסיבה: יש לי אינטרנט!
🥳

|מיחזור|למה מצפים בחודש מרץ: אנחנו הולכים לחגוג לי סוף סוף יומולדת 31!
מזל טוב! מקווה שתיהני.

|עצור|פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם – יש לי 3 חורים באוזן ימין ואחד באוזן שמאל.
והאם את עונדת על כולם עגילים?
כי אני טורחת לענוד רק בחורים הראשונים, כל השאר פחות מעניינים אותי.

|עצור|עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד – תקראו הרבה הרבה ספרים?
(y)(y)

|עצור|מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) - נשים חושבות מהראש, גברים מאיברים אחרים.
:-0:-0
|מיחזור|שירי החודש:|קדימה|Harry Styles - Golden כי איפה שהוא צילם את הקליפ זה באזור שהייתי באיטליה|זורו| (יש קטע שהוא רץ ומאחוריו מנהרה? הייתי ממש במנהרות האלה)
איזה כיף! :-)::-):

וגם Miley Cyrus - Flowers
את אוהבת את מיילי סיירוס?

|מיחזור|קראש חודשי:|קדימה|אין שום חדש בגזרה הזאת, בעלי היפה המהמם המצחיק שזכה במלא פרסים מוצדקים החודש|מאוהב|
צפה בקובץ המצורף 72365
הצבע הזה יפה עליו.

|מיחזור|סיבה למסיבה:|קדימה|בפברואר? היה מלא. לאמא שלי הייתה יומולדת 60 אז חגגנו בגדול כל החודש. הכנו לה אלבום עם ברכות מהמון אנשים, עשינו לה מסיבת הפתעה ובסוף נסענו איתה לאיטליה כל המשפחה.
כל הכבוד על ההשקעה? האם היא הייתה מופתעת מהמסיבה?

|מיחזור|[למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|באחד הטיולים באיטליה יצאנו מאיזה עיירה קטנה והצטרפה אלינו איזה כלבה חמודה שליוותה אותנו, אז קראנו לה פרנצ'סקה והיא לא נטשה אותנו כל הטיול הלוך וחזור. כמובן שזכתה בטיפ בצורת מים וחטיפים. ממש נשבר לנו הלב לעזוב אותה בסוף.
:-]:-]:-]

|מיחזור|למה מצפים בחודש מרץ:|קדימה|פורים? אבל אין לי לאן להתחפש השנה.
למה התחפשת בשנה שעברה?

|עצור|5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן -|קדימה|5? הגזמת. הנושא היחיד הוא טיילור סוויפט.
מה עם הארי??

|עצור|מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו -|קדימה|ג'יין לוי (זואי מהפלייליסט של זואי) וזה יהיה מוזיקלי. אז בייסיקלי הפלייליסט של זואי:-D אבל זה יהיה משעמם רצח כי החיים שלי משעמים.
אולי אם זה יהיה סרט עם שירים, אז הארי וטיילור יופיעו בסרט?

|עצור|על כדו"א השתלטו חייזרים (עויינים. לא דוקטוריים כאלה חמודים) אתם יכולים לבחור נשק אחד שראיתם בתוכנית טלוויזיה כדי להגן על עצמכם, במה תבחרו -|קדימה|הטיל שטוני השתמש בו בנוקמים הראשון, הוכח כעובד נגד חייזרים.

|עצור|האם נתקלתם פעם במשהו שהרגשתם שנוצר [לא על ידכם או בהשראתכם] במיוחד בשבילכם? (יכול להיות כל דבר -סרט/סדרה/שיר/ציטוט/חולצה/מם/גיף/מאכל/וואטאבר) -|קדימה|הסרט My Policeman|מאוהב|
:-D:-D מדהים, נראה לי שמישהו באמת חשב על מעריצי/מעריצות הארי סטיילס כשהוא יצר את הסרט הזה.

אה אולסו אמרת מם אז הסרטון הזה. אני כזאת אגרנית|פנים|
:-D:-D גדול!

|עצור|עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד|קדימה|תעשו פיפי לפני לק.
את מעדיפה למרוח לק לבד?

|עצור|מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) -|קדימה|
הבנות שולטות, אין ספק
מצידנו תתנתק
שרות יותר יפה,
מתלבשות יותר טוב
בניגוד לכם גם נוהגות לחשוב.
הם עם הרבה יותר חכם, תפנימו
וגם הרבה הרבה יותר אסטתיות
לא מתביישות ברגשות
אנחנו לא בוכות בסתר
אם חברה קוראת לי לא רואה אותך ממטר
נוסטלגיה :-D

|אש|תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות שהייתם מעלימים בכיף, שתרצו לחלוק עם הכיתה?|קדימה|
|מצלמה|המלך והמלכה נפגשו בגראמיז|מאוהב| וכל מה שקיבלנו זה תמונות מהגב|שפם|
צפה בקובץ המצורף 72368 צפה בקובץ המצורף 72369
אבל הם מתחבקים! זה גם משהו, לא?

|מצלמה|הנוף מהחדר בדירה באיטליה:
צפה בקובץ המצורף 72372
מהמם :-]

|יהלום|גיל מהסוף:אהיה בן 42 ב-22.3.23
מזל טוב!

|מיחזור|[למתקדמים] סיפור החודש: אפשר לדחות, המורה?
:-D:-D:-D

|מיחזור|שירי החודש:

אני רוצה לראות את זה, זה יצטרך לחכות כשאסיים עם השרשור, אבל אני אראה את זה :-]
:-0

|מיחזור|זוג אהוב/שנוא של החודש: דר' מרפי וליאה (הרופא הטוב). (זוג אהוב, למקרה שצריך להבהיר).
כי את אוהבת את שתי הדמויות?

|מיחזור|סיבה למסיבה: הצלחתי לפתוח קופסה של טונה בלי שהחתולה תתעורר (והיא ישנה על הספה ממש קרוב!)
כל הכבוד!

|עצור|מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו - חתול כלשהו. ז'אנר: סרטוני יוטיוב של חתולים עצלנים.
אז אני מניחה שהגענו להסכמה שחתול זה היצור הכי נעלה שיש?

|עצור|צרו סדרת טלוויזיה חדשה עם 5 דמויות שאתם אוהבים מסדרות אחרות. אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לעלילות או פשוט למנות 5 דמויות שהייתם רוצים לראות בסדרה אחת -
זה קשה!
הדוקטור, גלסמן מהרופא הטוב, ג'יילס, הנשיא בארטלט, פיטר גריפין - סדרה על 5 גברים מבוגרים/מזדקנים שמנסים להביס תרגולת ענקית שהשתלטה על האנושות.
אבל איזה דוקטור? :-P:
אהבתי את הרעיון.

|עצור|על כדו"א השתלטו חייזרים (עויינים. לא דוקטוריים כאלה חמודים) אתם יכולים לבחור נשק אחד שראיתם בתוכנית טלוויזיה כדי להגן על עצמכם, במה תבחרו -
רובה אוטומאטי. אני בטוחה שראיתי את זה באיזו סדרה.

|עצור|פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם – אני מפחדת מ... בדיקות... דם.
בגלל הדם או הדקירה?

|עצור|עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד – "לעולם לעולם אל תעשו" (אני לא יכולה להגיד לכם מה ההמשך, כי הרשו לי רק 4 מילים.)
:-D:-D:-D

|אש|תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות שהייתם מעלימים בכיף, שתרצו לחלוק עם הכיתה?

צפה בקובץ המצורף 72371
lololol

למה החתולה שלי היא החתולה המושלמת,
אפשר להצטרף להרצאה? :-)::-):

|עצור|פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם –יש לי הטרוכרומיה
מה הצבעים? זה משהו בולט או שצריך לדעת כדי לראות?

נערך לאחרונה ב:

It's Always Sunny

Well-known member
לבד? כל הכבוד.
כן, משלב הבצק עד לתנור :-): [פיצה]

אבל אם יש הרבה לעלות?
אז אני אחפש מעלית :-D אני בעיקר שונאת לרדת במדרגות נעות יותר מלעלות בהן.

מסתומרת?8-* עם מה עוד נוהגים?
עם הרגליים!

ומגניב אור. תמיד תהיתי איך זה בעצם עובד.
תודה :-):
ככה אני נוהגת:

Lhuna3

Well-known member
|מיחזור|שירי החודש:
שיר טוב! |כן|
|מיחזור|דמויות (אהובות) החודש: החבר של אלישבע מאבירם כץ
:oops: אהבת אותו?
|מיחזור|סיבה למסיבה:יום הולדת
|כן| תהנה ותחגוג!
|עצור|כמה סדרות יצא לכם לראות יותר מפעם אחת? (במלואן או חלקית) – טיסת הקונקורדס ופולטי.
כנ"ל על טיסת הקונקורדס. סדרה גדולה.
|עצור|מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) - לאישה יש שדיים, לגברים פטמות.
אז שתדע שגם לנשים יש פטמות! ולחלק מהגברים גם יש שדיים לא קטנים.

didalf

Well-known member
גם את כבר יודעת שאת עד 120? :-D וואי וואי כולם בסרט פה.
מקווה שלא:-D נשמע לי יותר מידי. אבל זה הסוף המקובל.

אני רואה שכשכתבת "רואה דברים רנדומלים" את באמת התכוונת לזה... :-D
בהחלט:-D
אבל אנשי המסיבות (פארטי דאון) זה לא כזההה רנדומלי, זאת קומדיה מלפני כמה שנים עם הרבה שחקנים מוכרים וביניהם אדם סקוט.

אני רציתי גם להגיד לך שבאמת אהבתי החודש מאוד את willow של טיילור, והייתי בוחרת בו אלמלא השיר של החתול הזה היה פורץ בסערה לחיי פתאום לפני יומיים.
|מאוהב| וגם :-[

זה לא רק מרגיש לך, זה באמת מוזר.
נכון? מרגיש חסר פואנטה זה לא יגיד כלום לאף אחד:-D
:-D אוי ויי. אני מקווה שאמרת את זה רק לאחותך או למשפחה ולא ממש למישהו איטלקי!
חחח כן למשפחה. היינו בטיול במקום שנקרא "דרך האלים" והם שאלו מי המקביל של זאוס ואני כזה "יש מיתלוגיה איטלקית?"|פנים|
איזה משפחה כיפית אתם!
תודה תודה
מה פרנצ'סקה? ליידי. ולמה אין תמונה שלה? |שפם|
כי היא כלבה איטלקיה!!
הנה:
1677704733379.png

נשמע כמו עיצה שנכתבה בדם (או פיפי)
בהחלט:-D

זה את כתבת עכשיו?? או שזה משיר שאני לא מכירה?
חחחחח זה מתוכנית של ערוץ הילדים שהייתה פעם, איזה תחרות בין בנים לבנות:-D
משומה איך שקראתי את השאלה זה קפץ לי לראש.

חחח בהתחלה זה כשהוא היה בוואן דיירקשן? (איזה קטן!)
עוד לפני, זה כשהוא היה באקס פקטור. בשלב הזה אם אני לא טועה הוא הודח ואז סיימון קרא בשם שלו ועוד כמה בנים והקים את וואן דירקשיין. (כל אחד מהם נבחן בנפרד והודח מהר כי הם עוד היו סופר בוסר אבל סיימון קאוול ראה את הפוטנציאל והחליט לצוות אותם ללהקה, תכלס גאון).
וכן כזה פיצי תינוק חמודון|מאוהב| האודישן שלו זה הדבר הכי חמוד בעולם|מאוהב|

את אוהבת את מיילי סיירוס?
כן יש לה קול ממש מיוחד.
הצבע הזה יפה עליו.
נכון?|מאוהב|
כל הכבוד על ההשקעה? האם היא הייתה מופתעת מהמסיבה?
כן מאד.

למה התחפשת בשנה שעברה?
וונדה בתלבושת שלה מוונדהויז'ן

מה עם הארי??
אני לא בטוחה אם אני מספיק מומחית עדיין|תוהה| אבל כנראה שגם הוא.

אולי אם זה יהיה סרט עם שירים, אז הארי וטיילור יופיעו בסרט?
אמן:-D|מאוהב|

:-D:-D מדהים, נראה לי שמישהו באמת חשב על מעריצי/מעריצות הארי סטיילס כשהוא יצר את הסרט הזה.
חחח יותר הארי קרא את הספר וממש ביקש מהבמאי לתת לו את התפקיד. אז אפשר להגיד שהארי חשב עליי:-P:

את מעדיפה למרוח לק לבד?
כן. לק ג'ל מצריך לקבוע עם קוסמטיקאית, לדבר איתה ולנסוע אליה. חוצמזה אני אוהבת להחליף צבע כל שבוע ולא שלושה שבועות.
חחח יאיי שמחה שאת מכירה לא כמו כל הזקנים פה:-D
אבל הם מתחבקים! זה גם משהו, לא?
הרבה משהו|מאוהב| אבל שיצלמו טוב יותר!!
תודה:-]
אההה מגניב. באמת לא הבנתי למה התכוונת.

Lhuna3

Well-known member
|יהלום|שם: Uchchaihshravas
איך אומרים את זה?
|מיחזור|שחקני החודש:לורה ביילי!!!
|מיחזור|קראש חודשי:לורה ביילי!!

|עצור|5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן - דרקונים ומבוכים, איך מתחילים! , טוב ורוע בבלגריאד, למה הכל שם שחור ולבן אבל בעצם לא, למה החתולה שלי היא החתולה המושלמת, אבל לא יענו שאלות,רק הרצאה! שקשוקה, איך מכינים(תרומתו של השומר לקולינריה האנושית-רמז-כלום)
אני גם רוצה להרשם להרצאה על החתולה.
|עצור|פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם –יש לי הטרוכרומיה
וואו, מעניין! מלאה או חלקית? (עכשיו גיגלתי וגיליתי שיש את הסוגים האלה)
|עצור|ציינו משהו אחד שהרבה אנשים אוהבים ואתם שונאים –אלכוהול וסמים
גם אני שונאת.

Lhuna3

Well-known member
|יהלום|שם: אור 8-):
|יהלום|גיל מהסוף: 42
|יהלום|ג'ס מועדף/ת (על כל נגזרות השם): היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו כרגע זה ג'ס מבנות גילמור ואני לא אוהבת אותו. גוגל עזר לי קצת והזכיר לי את ג'סיקה ג'ונס (ליטרלי דיברנו עליה |מובך|) אז אני אלך עליה.
אני גם לא אהבתי את ג'ס בבנות גילמור, אבל האם ראית את הסדרה החיים עצמם? (כי שם אני מאוד אהבתי את השחקן)
|מיחזור|סדרות החודש: באפי, פרינג', Staged, בשורות טובות, כלבי השמורה.
|מיחזור|סרטי החודש: לא משהו מיוחד.
|מיחזור|שירי החודש: או, אז פה יש לא מעט תשובות. מכיוון שקשה לי לבחור שיר ספציפי, אבחר את כל האלבום Everything's Different Now של Til' Tuesday.
לא מכירה. איך הגעת להכיר את זה?
|מיחזור|דמויות (אהובות) החודש: הדמויות בפרינג', דיוויד טננט ב-Staged.
|מאוהב|
|מיחזור|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: לא זוכרת אם היו כאלה.
|מיחזור|זוג אהוב/שנוא של החודש: זוג אהוב- אוליביה ופיטר בפרינג'.
|מאוהב||לב| מהממים!
מגניב! עם איזה תוספות את אוהבת?
|מיחזור|ציטוט חודשי:
You can justify, oh yes you can
You've got the microphone
Tell them dust is dust and men are men
And men all act alone
זה מאחד השירים מהאלבום שכתבת קודם?
|מיחזור|סיבה למסיבה: -
|מיחזור|[למתקדמים] סיפור החודש: בהמשך.
נחכה בסבלנות!
|עצור|[לבקשת ג'ולס] אחים אהובים (מסדרה, סרט או במציאות) - מוניקה ורוס.
|כן| אוהבת אותם גם.
|עצור|5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן - סדרות פורצות דרך, כאבים פיזיים שקורים בגלל לחץ/חרדה/סטרס, האלבומים של איימי מאן, חברי הלהקה (הרבים) של טוטו ומי שר באיזה שיר (עד האלבום השביעי), חוק וסדר: מדור מיוחד.
מרשים!
|עצור|על כדו"א השתלטו חייזרים (עויינים. לא דוקטוריים כאלה חמודים) אתם יכולים לבחור נשק אחד שראיתם בתוכנית טלוויזיה כדי להגן על עצמכם, במה תבחרו - באפי נחשבת?
חחח האמת באפי זה נשק מעולה :-D
כלומר יש לך תחליפים עבור הדוושות של הגז והבלם, נכון? זה מסובך לנהוג ככה?

dilia snake

Well-known member
יאי זה היה ספר החודש שלי בשבוע שעבר
אגב אם יצא לך לקרוא עוד ספרים בסגנון אני אשמח להמלצות
מה הכוונה? רומן היסטורי?
מה?8-* היה לך יומולדת לפני חצי שנה כמעט8-*
כן, אבל יש לי הורים שרק עכשיו יוצא להם לקחת אותי לחגוג.
הסוף יכול להיות וואטאבר גיל שהחלטת שאת רוצה שהוא יהיה הסוף, כי נראה לי קצת אופטימי להאמין שכולכם תחיו עד 120😂
נדבקת מניקB-|.
זה עוד לא קרה עם כל הקרוסאוברים?:-D
לא, יש לי בראש תוכנית טלוויזיה על בלשיות/נשות אכיפת חוק בגיל העמידה.
האמת שציפיתי ממך ליותר אחרי כל כך הרבה זמן שהיית בלי אינטרנט.
כן, אבל גם הייתי חולה באמצע החודש ואז לא קראתי כמה ימים כי היו לי סחרחורות מטורפות ולא הצלחתי להתרכז בשום דבר.
🥳🥳🥳 ייאי! איך תחגגו?
יקב, דה.
יש עוד ספרים שמחכים שתקראי אותם?
כמובן, יש לי עוד 10 באנגלית, 2 סיפורת, לפחות 4 עיון.
ועוד 4 מהיום שלקחתי מהספרייה.
והאם את עונדת על כולם עגילים?
כי אני טורחת לענוד רק בחורים הראשונים, כל השאר פחות מעניינים אותי.
בהליקס קבוע שלא ייסתם. בשלושת התחתונים רק שאני יוצאת מהבית ואני מרגישה שהמעמד מחייב עגילים( עבודה, אירועים ולפעמים גם קניות/ספרייה) כי אני אוהבת עגילים מכסף והם נהרסים במקלחת.

It's Always Sunny

Well-known member
אני גם לא אהבתי את ג'ס בבנות גילמור, אבל האם ראית את הסדרה החיים עצמם? (כי שם אני מאוד אהבתי את השחקן)
לא ראיתי אבל שמעתי עליה שבחים. מה דעתך על הסדרה?

לא מכירה. איך הגעת להכיר את זה?
איימי מאן :-D היא הייתה הסולנית בלהקה הזו לפני שעברה לקריירת סולו.

מגניב! עם איזה תוספות את אוהבת?
דווקא לא היו תוספות הפעם אבל היה טעים בכל מקרה. גיליתי שפיצה ביתית יותר טעימה לי מפיצה של חנות.

זה מאחד השירים מהאלבום שכתבת קודם?
האמת שלא :-D זה שיר אחר של איימי מאן ואני אוהבת את השורות האלה כי משום מה המחשבה שבני אדם לפעמים לא משהו קצת מנחמת אותי.

נחכה בסבלנות!
תודה|חיבוק| פשוט קשה לי לחשוב על משהו כרגע, לשאלה כזו אני דווקא צריכה להתכונן מראש, חחח.

כלומר יש לך תחליפים עבור הדוושות של הגז והבלם, נכון? זה מסובך לנהוג ככה?
נכון. אני לא בטוחה אם בהכרח מסובך, יותר בקטע של לא קל. אבל זה נעשה פשוט יותר ככל שאני מתרגלת.
על ההגה יש תפוח כדי לסובב את ההגה ואני מחזיקה אותו עם היד הדוממינטית שלי (יד ימין).
יש ידית שהיא גם הגז וגם הברקס, בשביל להאיץ צריך למשוך ובשביל לעצור צריך לדחוף. אני מחזיקה את הידית הזו ביד החלשה שלי, אז לפעמים (במיוחד בשיפוע) קשה לי למשוך את הידית מהפחד לתת האצה חזקה מדי.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
נכתב ע"י dilia snake:
כן, אבל יש לי הורים שרק עכשיו יוצא להם לקחת אותי לחגוג.
חוצפה|פטיש|

נכתב ע"י dilia snake:
או מגניב. אף רשת לא תאשר לך למרבה הצער:-(

נכתב ע"י dilia snake:
בשלושת התחתונים רק שאני יוצאת מהבית ואני מרגישה שהמעמד מחייב עגילים
אני גם ככה. פעם הייתי ישנה ומתקלחת איתם אבל זה עשה לי אינפקציה. אז עכשיו אני קונה רק עגילים מכסף/זהב אמיתי ולא ישנה ומתקלחת איתם, וגם לא שמה כל הזמן.

נכתב ע"י dilia snake:
כי אני אוהבת עגילים מכסף והם נהרסים במקלחת.
גם כסף אמיתי? או 925?

נכתב ע"י It's Always Sunny:
נכון. אני לא בטוחה אם בהכרח מסובך, יותר בקטע של לא קל. אבל זה נעשה פשוט יותר ככל שאני מתרגלת.
על ההגה יש תפוח כדי לסובב את ההגה ואני מחזיקה אותו עם היד הדוממינטית שלי (יד ימין).
יש ידית שהיא גם הגז וגם הברקס, בשביל להאיץ צריך למשוך ובשביל לעצור צריך לדחוף. אני מחזיקה את הידית הזו ביד החלשה שלי, אז לפעמים (במיוחד בשיפוע) קשה לי למשוך את הידית כי מהפחד לתת האצה חזקה מדי.
וואי האמת נשמע מסובך, כל הכבוד לך. אני מקווה שזה בסדר להגיד אבל זה הופך את החששות שלך מנהיגה להרבה יותר מובנות. כאילו גם ככה לנהוג יכול להיות קשה לפעמים לאנשים חרדתיים כביש כמונו, אז כשצריך לשלוט בזה גם ביחד נשמע אפילו יותר קשה. כל הכבוד לך שאת ממשיכה לנהוג!

It's Always Sunny

Well-known member
אני הייתי צופה בזה, כל פעם שאני צופה בסדרת משטרה שיש בה רוב גברי אני קצת מתבאסת.

בהליקס קבוע שלא ייסתם. בשלושת התחתונים רק שאני יוצאת מהבית ואני מרגישה שהמעמד מחייב עגילים( עבודה, אירועים ולפעמים גם קניות/ספרייה) כי אני אוהבת עגילים מכסף והם נהרסים במקלחת.
קודם כל העובדה שיש לך הליקס גורמת לי להתלהב יותר מדי :-D כי אני אוהבת פריסינג בעיקר על אנשים אחרים (את ההליקס שלי מציתי אחרי שנה).

הזכרת לי עכשיו פרט טריוויה נוסף על עצמי, אני מאוד אוהבת פירסינג וקעקועים ובגיל 18 עשיתי קעקוע של פיל על הקרסול, זה נמצא עליי הרבה זמן שאני כבר לוקחת אותו כמובן מאליו.

וואי האמת נשמע מסובך, כל הכבוד לך. אני מקווה שזה בסדר להגיד אבל זה הופך את החששות שלך מנהיגה להרבה יותר מובנות. כאילו גם ככה לנהוג יכול להיות קשה לפעמים לאנשים חרדתיים כביש כמונו, אז כשצריך לשלוט בזה גם ביחד נשמע אפילו יותר קשה. כל הכבוד לך שאת ממשיכה לנהוג!
תודה רבה! :-]

Lion_Heart

Well-known member
איך אומרים את זה?
אני גם רוצה להרשם להרצאה על החתולה.
את ברשימה!
וואו, מעניין! מלאה או חלקית? (עכשיו גיגלתי וגיליתי שיש את הסוגים האלה)
מרכזית
גם אני שונאת.

למעלה