?How you doin מרץ 2023 – סיכום חודש ☮️🥥🚢🌹🌉🌞🍫🕳️🎥

didalf

Well-known member
יש לי פטור מאנגלית וקיבלתי עכשיו הודעת קבלה מהאוניברסיטה ללימודים שרציתי. אין לי מושג מה לעשות עכשיו.
לתת לעצמך כיף

(ואז מה שלונה אמרה)

אולי שווה להתחיל לקרוא קצת באנגלית (ספרים) כדי להעשיר את אוצר המילים שלי.
זה רעיון טוב מאד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש לי פטור מאנגלית וקיבלתי עכשיו הודעת קבלה מהאוניברסיטה ללימודים שרציתי. אין לי מושג מה לעשות עכשיו.
כל הכבוד! |אקדמאי|

קודם כל תפרגני לעצמך באמת, כמו שכבר אמרו לך.
הרבה פעמים אנשים שוכחים לחגוג את ההצלחות שלהם. זה חשוב.

להתחיל לקרוא באנגלית זה בהחלט כדאי.
שווה אולי להתחיל עם דברים קלילים יחסית. בהמשך אולי לחפש מה הם הספרים שתלמדו עליהם ולקרוא אותם.

It's Always Sunny

Well-known member
לתת לעצמך כיף

(ואז מה שלונה אמרה)
תודה!! אם כי נראה לי שאין לי מספיק קואורדינציה בידיים בשביל לתת לעצמי כיף :-D

זה רעיון טוב מאד.
אם כבר מדברים על קריאה באנגלית (לאו דווקא ספרים) את קוראת הרבה באנגלית? (נניח באינטרנט)

כל הכבוד! |אקדמאי|

קודם כל תפרגני לעצמך באמת, כמו שכבר אמרו לך.
הרבה פעמים אנשים שוכחים לחגוג את ההצלחות שלהם. זה חשוב.
תודה!

להתחיל לקרוא באנגלית זה בהחלט כדאי.
שווה אולי להתחיל עם דברים קלילים יחסית. בהמשך אולי לחפש מה הם הספרים שתלמדו עליהם ולקרוא אותם.
כן, נשמעת כמו תוכנית טובה. האמת שאחת הסיבות שהלכתי לכיוון ספרות אנגלית זה בגלל שבאוניברסיטת תל אביב אמרו שאצלם אפשר ללמוד שייקספיר לצד סיינפלד, אז היה מאוד מפתה בשבילי :-D
ואם אפשר לדחוף את נושא הטלוויזיה ללימודים, אני בעד.
תקן אותי אם אני טועה, אתה קורא באנגלית, נכון?

didalf

Well-known member
תודה!! אם כי נראה לי שאין לי מספיק קואורדינציה בידיים בשביל לתת לעצמי כיף :-D
זה פחות או יותר למחוא כפיים:-D
אם כבר מדברים על קריאה באנגלית (לאו דווקא ספרים) את קוראת הרבה באנגלית? (נניח באינטרנט)
אני קוראת ספרים באנגלית אבל לא מספיק.
ותגדירי לקרוא באינטרנט? אני קוראת פוסטים וציוצים אני לא בטוחה שזה נחשב ממש קריאה:-D
מידי פעם יש ראיון או כתבה על מישהו שאני אוהבת מספיק כדי לקרוא כתבה ארוכה באנגלית, אבל זה לא קורה הרבה.
כן, נשמעת כמו תוכנית טובה. האמת שאחת הסיבות שהלכתי לכיוון ספרות אנגלית זה בגלל שבאוניברסיטת תל אביב אמרו שאצלם אפשר ללמוד שייקספיר לצד סיינפלד, אז היה מאוד מפתה בשבילי :-D
נשמע נחמד.
ואם אפשר לדחוף את נושא הטלוויזיה ללימודים, אני בעד.
בהחלט:-D

נערך לאחרונה ב:

keren or5

Well-known member
קצת מזכיר לי את זה שיש את השופטת כדורגל הטרנסית פה בארץ, שאנשים עכשיו מקפידים לקלל אותה "השופטת בת זונה". שזה נחמד בדרך עקומה:-D
באמת נחמד בדרך עקומה :-D
טוב נו, זה אחד האהובים עליי|מאוהב|
והוא אפילו יותר יפה בלייב|מאוהב| בפעם הראשונה ששמעתי אותו חשבתי שהוא משעמם ומונוטוני אבל אחרי ששמעתי בלייב התאהבתי בו ממש.
מגניבה אחד של טיילור שאני חושבת שאולי תאהבי בהתבסס על זה שאת אוהבת דברים שמדאכים אותך וזהו מבטיחה להפסיק לנג'ס בנושא אלא אם תרצי.
טוב, רציתי להקשיב מה פעמים לפני שאני מגיבה. אז את השיר של סטיילס דיי אהבתי (דווקא יותר את ההקלטה מאשר ההופעה החיה). לא יודעת יש משהו במוזיקה של סטיילס היום שאני יותר אוהבת, אני לא יודעת להגיד במילים כ"כ כי אני לא מבינה במוזיקה, חוץ מלהגיד שפשוט אני אוהבת את העובדה שלמרות שהוא הגיע ממקום סופר מיינסטרים, אני נורא אוהבת שהוא מאוד אקספרימנטלי במוזיקה שלו כאילו הוא מוציא שירים של 6 דקות, שלא מרגישים כמו שירי פופ קליטים כאלה, שצריך יותר סבלנות כדי לעכל. וזה מזכיר לי קצת לפעמים חלק מהשירים של רדיוהד שהיא הלהקה האהובה עלי. זה בלי קשר שאני אוהבת את הסיגנון הזה מאוד.
השיר של טיילור- אחרי כמה שמיעות- כן באמת שיר יפה!

הקטע מרוק 30 :-D. אני לא מצליחה לשים את ההסרטונים כשאני מנסה להגיב. בכל מקרה- הבלונדינית היא לא האמא מ-HIMYM? או שאני הוזה?
קראתי את זה בבוקר, היה מאוד מעניין. רציתי להגיב כבר מלפני כמה שעות אבל כל הזמן דחיתי את זה כי הדברים שכתבת ממש נגעו בי וריגשו אותי. יש כל כך הרבה דברים שחשבתי לכתוב אבל אני לא מצליחה להעביר אותם כראוי, אז אני אסתפק רק במשפט הנ"ל.
תודה רבה |לב||לב||חיבוק||חיבוק|
כל הכבוד!
אולי שווה להתחיל לקרוא קצת באנגלית (ספרים) כדי להעשיר את אוצר המילים שלי.
זה מאוד נכון. הדרך הכי טובה להשתפר באנגלית זה לקרוא דברים באנגלית. זה היה אפילו עצה שמרצים נתנו לנו בכל מיני מקומות שלמדתי שנועדה לעזור לנו להשתפר באנגלית.

It's Always Sunny

Well-known member
הקטע מרוק 30 :-D. אני לא מצליחה לשים את ההסרטונים כשאני מנסה להגיב. בכל מקרה- הבלונדינית היא לא האמא מ-HIMYM? או שאני הוזה?
כן, זו אכן היא :-):

זה מאוד נכון. הדרך הכי טובה להשתפר באנגלית זה לקרוא דברים באנגלית. זה היה אפילו עצה שמרצים נתנו לנו בכל מיני מקומות שלמדתי שנועדה לעזור לנו להשתפר באנגלית.
(y)(y)תודה!

didalf

Well-known member
טוב, רציתי להקשיב מה פעמים לפני שאני מגיבה. אז את השיר של סטיילס דיי אהבתי (דווקא יותר את ההקלטה מאשר ההופעה החיה). לא יודעת יש משהו במוזיקה של סטיילס היום שאני יותר אוהבת, אני לא יודעת להגיד במילים כ"כ כי אני לא מבינה במוזיקה, חוץ מלהגיד שפשוט אני אוהבת את העובדה שלמרות שהוא הגיע ממקום סופר מיינסטרים, אני נורא אוהבת שהוא מאוד אקספרימנטלי במוזיקה שלו כאילו הוא מוציא שירים של 6 דקות, שלא מרגישים כמו שירי פופ קליטים כאלה, שצריך יותר סבלנות כדי לעכל. וזה מזכיר לי קצת לפעמים חלק מהשירים של רדיוהד שהיא הלהקה האהובה עלי. זה בלי קשר שאני אוהבת את הסיגנון הזה מאוד.
יאיי|מאוהב|
לדעת למה אבל מצחיק אותי שאת קוראת לו סטיילס כאילו ברשמיות כזה, ולא פשוט הארי.
(גם לטיילור יש שירים ארוכים יותר באלבומים, ולאחרונה שיר של 10 דקות שהוא הרצאה בפני עצמו אבל זה ליום אחר או אם תרצי)
השיר של טיילור- אחרי כמה שמיעות- כן באמת שיר יפה!
עוד יותר יאיייייייייי|מאוהב| (עוד יותר כי את הארי כבר אמרת שאת אוהבת ואותה לא אז אני יותר שמחה שהצלחתי לחדש לך בנושא|לב|)
כן זאת היא.

למעלה