?How you doin מרץ 2023 – סיכום חודש ☮️🥥🚢🌹🌉🌞🍫🕳️🎥

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בחודש פברואר נכתבו בסך הכל 1228 הודעות חדשות
במהלך החודש נפתחו 20 שרשורים חדשים שבהם בסך הכל נכתבו 899 הודעות
ונכתבו גם 329 הודעות חדשות ב-15 שרשורים ישנים יותר

השרשור הגדול ביותר בחודש האחרון הוא כמובן השרשור החודשי, ואחריו שרשור הצפיה המשותפת של באפי.

עוד מתוכנן לחודש מרץ:
סדרות חוזרות (המנדלוריאן, Shadow and Bone, Yellowjackets, יורשים, סופרמן ולואיס, פרי מייסון, לות'ר)

סדרות חדשות (Lucky Hank, The Big Door Prize, Extrapolations, Agent Elvis, School Spirits, Wellmania, Up Here)
סרטי קולנוע חדשים כמו מבוכים ודרקונים: כבוד בין גנבים, שאזאם 2, קריד 3, ג'ון וויק 4, ניק המגניב 5, צעקה 6 ואפילו אולי קירבה 65 (אחד מאלו הוא לא אמיתי)
נמשיך עם מועדון דיסני
נמשיך עם הצפייה המשותפת בבאפי
אולי נפתח עוד מועדון
נחגוג את חג פורים
נקבל את האביב
נמשיך להפגין מול הטלוויזיות שלנו
ונתחיל לנקות לקראת פסח

|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של מארק פול גוסלאר, כריס מרטין, ג'סיקה ביל, ג'ולי בואן, קת'רין אוהרה, קוני בריטון, בריאן קרנסטון, וונדה סייקס, אוסקר אייזק, אוליביה וויילד, ג'ון האם, ג'ודי קומר, וויליאם ה. מייסי, אווה לונגוריה, אנסל אלגורט, אלכסנדרה דודריו, ויקטור גארבר, אלן טיודיק, רוב לואו, קווין לטיפה, גלן קלוז, דייויד ת'יוליס, פרימה אגימן, ריס ווית'רספון, קיגן מייקל קי, קונסטנס וו, וויליאם שאטנר, קרי ראסל, רנדל פארק, ג'סיקה צ'סטיין, אליסון הניגן, ג'ים פרסונס, לי פייס, שרה ג'סיקה פרקר, ג'ונתן גרוף, נייתן פיליון, ג'וליה סטיילס, לוסי לולס, יואן מקגרגור ועוד

שאלון יעלה מאוחר יותר (והפעם דילן עושה לנו)

אבל לבנתיים: מחאה או קבלה?

didalf

Well-known member
איזה תזמון:-D

סרטי קולנוע חדשים כמו מבוכים ודרקונים: כבוד בין גנבים, שאזאם 2, קריד 3, ג'ון וויק 4, ניק המגניב 5, צעקה 6 ואפילו אולי קירבה 65 (אחד מאלו הוא לא אמיתי)
קלירלי ניק המגניב הוא לא אמיתי כי זה לא יכול להיות.

אולי נפתח עוד מועדון
סוופטיז? הגיע הזמן באמת.

וויליאם ה. מייסי,
סירייסלי??? יש מישהו חשוב יותר בסדרה הזאת שנולד באותו יום!!
1280_0_55a20c66-fa1e-47dd-895e-62e9ea500570.gif

טוני החתול

Well-known member
מנהל
קלירלי ניק המגניב הוא לא אמיתי כי זה לא יכול להיות.
ניק המגניב 5 זה לא נכון, כי ניק המגניב יש רק אחד.
סוופטיז? הגיע הזמן באמת.
אפשר מועדון מוזיקלי...
סירייסלי??? יש מישהו חשוב יותר בסדרה הזאת שנולד באותו יום!!
1280_0_55a20c66-fa1e-47dd-895e-62e9ea500570.gif
הוא לא היה רשום לי באתר שבו אני בודק.
בעבר לפעמים הייתי עובר יום יום בIMDB ובודק מי השחקנים שנולדו באותו יום ובוחר לפי העדפות שלנו.
אם הייתי עושה את זה אז הייתי מוצא אותו. והייתי רואה גם את אדינה פורטר מה100.
מחאה נגד משהו או קבלה של המשהו?

LeAnnDylan

Well-known member
ניק באמת אוהב אתכם כי אני בדיוק צריכה להיכנס לטיפול אז יצא בתזמון מושלם!

אגב, אני מתנצלת מראש אם יש שאלות שכבר שאלתי בעבר, התחרבש לי הקובץ של השאלות ואני לא יודעת במה השתמשתי ובמה לא|חבול|אבל גם אם כן, אולי יש לכם תשובות שונות הפעם אז לא נורא.

שאלון!!
|יהלום|שם
:
|יהלום|גיל מהסוף:
|יהלום|ג'ס מועדף/ת (על כל נגזרות השם):

|מיחזור|סדרות החודש
:
|מיחזור|סרטי החודש:
|מיחזור|שירי החודש:
|מיחזור|ספרי החודש:
|מיחזור|דמויות (אהובות) החודש:
|מיחזור|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:
|מיחזור|זוג אהוב/שנוא של החודש:
|מיחזור|שחקני החודש:
|מיחזור|קראש חודשי:
|מיחזור|מאכל חודשי:
|מיחזור|ציטוט חודשי:
|מיחזור|סיבה למסיבה:
|מיחזור|[למתקדמים] סיפור החודש:
|מיחזור|למה מצפים בחודש מרץ:

|עצור|[לבקשת ג'ולס] אחים אהובים (מסדרה, סרט או במציאות)
-
|עצור|5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן -
|עצור|מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו -
|עצור|צרו סדרת טלוויזיה חדשה עם 5 דמויות שאתם אוהבים מסדרות אחרות. אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לעלילות או פשוט למנות 5 דמויות שהייתם רוצים לראות בסדרה אחת -
|עצור|על כדו"א השתלטו חייזרים (עויינים. לא דוקטוריים כאלה חמודים) אתם יכולים לבחור נשק אחד שראיתם בתוכנית טלוויזיה כדי להגן על עצמכם, במה תבחרו -
|עצור|פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם
|עצור|כמה סדרות יצא לכם לראות יותר מפעם אחת? (במלואן או חלקית)
|עצור|האם זכורה לכם הודעת התנתקות (unsubscribing) משעשעת/מוצלחת שקיבלתם?
|עצור|ציינו משהו אחד שהרבה אנשים אוהבים ואתם שונאים
|עצור|האם נתקלתם פעם במשהו שהרגשתם שנוצר [לא על ידכם או בהשראתכם] במיוחד בשבילכם? (יכול להיות כל דבר -סרט/סדרה/שיר/ציטוט/חולצה/מם/גיף/מאכל/וואטאבר) -
|עצור|עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד
|עצור|מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) -

|אש|תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות שהייתם מעלימים בכיף, שתרצו לחלוק עם הכיתה
?

didalf

Well-known member
אובייסלי תלוי מה המשהו הזה.
אני מבינה לאן אתה רומז ובמקרה הזה מחאה אבל אני מתחננת להשאיר את הפורום הזה בועת אסקפיזם קסומה ולא להכניס דיונים בנושא.
הוא לא היה רשום לי באתר שבו אני בודק.
תירוץ לא מתקבל|פטיש|

Lhuna3

Well-known member
עוד מתוכנן לחודש מרץ:
יורשים

המממ :unsure:
נמשיך עם מועדון דיסני
אולי נפתח עוד מועדון
8-*
נחגוג את חג פורים
meh
נקבל את האביב
meh
ונתחיל לנקות לקראת פסח
אין לי כוח.
|נרות| חוץ מזה נציין ימי הולדת של מארק פול גוסלאר, כריס מרטין, ג'סיקה ביל, ג'ולי בואן, קת'רין אוהרה, קוני בריטון, בריאן קרנסטון, וונדה סייקס, אוסקר אייזק, אוליביה וויילד, ג'ון האם, ג'ודי קומר, וויליאם ה. מייסי, אווה לונגוריה, אנסל אלגורט, אלכסנדרה דודריו, ויקטור גארבר, אלן טיודיק, רוב לואו, קווין לטיפה, גלן קלוז, דייויד ת'יוליס, פרימה אגימן, ריס ווית'רספון, קיגן מייקל קי, קונסטנס וו, וויליאם שאטנר, קרי ראסל, רנדל פארק, ג'סיקה צ'סטיין, אליסון הניגן, ג'ים פרסונס, לי פייס, שרה ג'סיקה פרקר, ג'ונתן גרוף, נייתן פיליון, ג'וליה סטיילס, לוסי לולס, יואן מקגרגור ועוד
יש ברשימה הזאת אחד שהיה לי עליו בעבר קראש :censored:
מחאה, אבל שקטה. מאוד מאוד שקטה. כזאת שרק אני שומעת ורק בתוך הראש שלי.
לכאלו שעושות רעש אני מפחדת ללכת.

It's Always Sunny

Well-known member
השרשור הגדול ביותר בחודש האחרון הוא כמובן השרשור החודשי, ואחריו שרשור הצפיה המשותפת של באפי.
כבוד!

ניק המגניב 5
:-0:-0:-0

אף אחת מהן, נראה לי ששתיהן דורשות יותר מדי מאמץ.

אני אוהבת את הצבע של השפתון שלה (וגם של החולצה).

ניק באמת אוהב אתכם כי אני בדיוק צריכה להיכנס לטיפול אז יצא בתזמון מושלם!
לטפל בלקוח? 🤔 עכשיו אני אשאר במתח :-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אובייסלי תלוי מה המשהו הזה.
אני מבינה לאן אתה רומז ובמקרה הזה מחאה אבל אני מתחננת להשאיר את הפורום הזה בועת אסקפיזם קסומה ולא להכניס דיונים בנושא.
כמובן שההשראה לשאלה היא מה שקורה היום (ובחודשים האחרונים)
אבל הכוונה היא יותר כללית. או לפחות אפשר לקחת את זה יותר באופן כללי.
אם יש משהו שמפריע לך אז מה יותר סיכוי - שתמחאי על זה, או שתקבלי את זה.
נגיד משהו קטן יחסית:
אני מודיע שמעכשיו כל חודש שני אני זה שאעשה את השאלון החודשי - האם תקבלי את זה או תמחאי נגד זה?
או נגיד חברת אוטובוסים מחליטה שמהיום יעבור קו אוטובוס רועש ליד הבית שלך ב6 לפנות בוקר - האם תקבלי את זה בלית ברירה, או שתעבדי קשה כדי למחות נגד זה ולנסות לשנות את זה?
מחאה, אבל שקטה. מאוד מאוד שקטה. כזאת שרק אני שומעת ורק בתוך הראש שלי.
לכאלו שעושות רעש אני מפחדת ללכת.
שוב, מה שאמרתי לעדי|חזיר|.
אף אחת מהן, נראה לי ששתיהן דורשות יותר מדי מאמץ.
זה או זה או זה.
קבלה היא פשוט לא למחות נגד משהו שלא מוצא חן בעיניך.
היא דרך שלא דורשת שום מאמץ . את פשוט מקבלת את מה שיש.

יש ברשימה הזאת אחד שהיה לי עליו בעבר קראש :censored:
נעשה משחק ניחושים?
אולי... נייתן פיליון?
בהחלט. וזה היה רק על 3 פרקים.

It's Always Sunny

Well-known member
נגיד משהו קטן יחסית:
אני מודיע שמעכשיו כל חודש שני אני זה שאעשה את השאלון החודשי - האם תקבלי את זה או תמחאי נגד זה?
או נגיד חברת אוטובוסים מחליטה שמהיום יעבור קו אוטובוס רועש ליד הבית שלך ב6 לפנות בוקר - האם תקבלי את זה בלית ברירה, או שתעבדי קשה כדי למחות נגד זה ולנסות לשנות את זה?
אה, אז במקרה הזה בטח שקבלה :-D |פנים|

dilia snake

Well-known member
|יהלום|שם: עדי|נחש|קוקס.
|יהלום|גיל מהסוף: 13? או שאני צריכה לעשות 120 פחות 31?
|יהלום|ג'ס מועדף/ת (על כל נגזרות השם): לא יודעת.

|מיחזור|סדרות החודש: נראה לי רק SVU
|מיחזור|סרטי החודש:-
|מיחזור|שירי החודש: כול החודש נתקע לי משום מה "קצר פה כל כך האביב" של פוליקר אחרי ששמעתי אותו באוטובוס.
|מיחזור|ספרי החודש: הבטחה אסורה, ניפגש שוב בשנה הבאה, מיתרי הלב, העונה החמישית, חנות למכשירי כתיבה בטהרן, קירקה, בת המעמקים(שאני באמצע).
בצד החיובי, סיימתי סוף סוף את הספרים שקניתי בשבוע הספר.
|מיחזור|דמויות (אהובות) החודש: אוליביה ופין.
|מיחזור|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: פאטימה מלוס אנג'לס.
|מיחזור|זוג אהוב/שנוא של החודש: לא יודעת, אין לי.
|מיחזור|שחקני החודש: אייס טי, ריצ'רד בלזר.
|מיחזור|קראש חודשי: גם זה אין לי.
|מיחזור|מאכל חודשי: יין?
|מיחזור|ציטוט חודשי: אין לי
|מיחזור|סיבה למסיבה: יש לי אינטרנט!
|מיחזור|[למתקדמים] סיפור החודש: אין לי
|מיחזור|למה מצפים בחודש מרץ: אנחנו הולכים לחגוג לי סוף סוף יומולדת 31!

|עצור|[לבקשת ג'ולס] אחים אהובים (מסדרה, סרט או במציאות) - ג'יי ו-וויל מהשיקגו'ז.
|עצור|5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן - סנדרסון, ספרים באופן כללי, כלבים, רפואת אא"ג, איך לפתור פשעים.
|עצור|מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו - גל גדות(למה לא?) דרמה.
|עצור|צרו סדרת טלוויזיה חדשה עם 5 דמויות שאתם אוהבים מסדרות אחרות. אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לעלילות או פשוט למנות 5 דמויות שהייתם רוצים לראות בסדרה אחת - בנסון, ייגר מFBI IN, פלאט משיקגו PD, איזבל מ-FBI ואולי גם מגי מFBI שתהיה בחורה צעירה אחת שתעשה את כל הריצות.
|עצור|על כדו"א השתלטו חייזרים (עויינים. לא דוקטוריים כאלה חמודים) אתם יכולים לבחור נשק אחד שראיתם בתוכנית טלוויזיה כדי להגן על עצמכם, במה תבחרו - אני צריכה להגיד משהו מסטארטרק אבל כבר שכחתי מהכל.
|עצור|פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם – יש לי 3 חורים באוזן ימין ואחד באוזן שמאל.
|עצור|כמה סדרות יצא לכם לראות יותר מפעם אחת? (במלואן או חלקית) – לא יודעת, לא ספרתי אף פעם.
|עצור|האם זכורה לכם הודעת התנתקות (unsubscribing) משעשעת/מוצלחת שקיבלתם? לא.
|עצור|ציינו משהו אחד שהרבה אנשים אוהבים ואתם שונאים – לא עולה לי עכשיו, אני עייפה מידי.
|עצור|האם נתקלתם פעם במשהו שהרגשתם שנוצר [לא על ידכם או בהשראתכם] במיוחד בשבילכם? (יכול להיות כל דבר -סרט/סדרה/שיר/ציטוט/חולצה/מם/גיף/מאכל/וואטאבר) - כרגע הספר העונה החמישית.
|עצור|עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד – תקראו הרבה הרבה ספרים?
|עצור|מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) - נשים חושבות מהראש, גברים מאיברים אחרים.

|אש|תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות שהייתם מעלימים בכיף, שתרצו לחלוק עם הכיתה?

didalf

Well-known member
שאלון!!
|יהלום|שם
:|קדימה|עדי|חזיר| וואנקרו סטיילס הפליימקיפה (Taylor's Version)
|יהלום|גיל מהסוף:|קדימה|89
|יהלום|ג'ס מועדף/ת (על כל נגזרות השם):|קדימה|ג'סי ג'סי ג'סי ג'סיקההההההההההההההה אוווהההההה. נראה לי ג'סיקה ג'ונס.

|מיחזור|סדרות החודש:|קדימה|חודש עלוב יותר מקודמו. אני בשלב שאני רואה דברים רנדומלים מאד רק כי הם בנטפליקס.
באפי - רק שני פרקים בינתיים ולא כזה התרשמתי.
אנשי המסיבות - לכבוד זה שעלתה עונה חדשה החלטתי לנסות סוףסוף אבל ראיתי 3 פרקים ולא כ"כ אהבתי, אולי אני עוד אחזור לזה.
The Bastard Son & The Devil Himself - נחמד אבל לא מה שציפיתי וקצת גרפי מידי, שאם הייתי יודעת לא הייתי רואה.
Todas Las Veces Que Nos Enamoramos - חמוד בינתיים, עוד לא סיימתי.
|מיחזור|סרטי החודש:|קדימה|הפנתר השחור2: ווקנדה לנצח - דווקא הפתיע אותי לטובה היה די טוב וזרם למרות האורך.
|מיחזור|שירי החודש:|קדימה|Harry Styles - Golden כי איפה שהוא צילם את הקליפ זה באזור שהייתי באיטליה|זורו| (יש קטע שהוא רץ ומאחוריו מנהרה? הייתי ממש במנהרות האלה)
וגם Miley Cyrus - Flowers
|מיחזור|ספרי החודש:|קדימה||X|
|מיחזור|דמויות (אהובות) החודש:|קדימה|חוליו, כל הפעמים שהתאהבנו. חמוד שכזה|מאוהב|
|מיחזור|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:|קדימה|איךשקראו לה האחות של הגיבור מהסדרה על הממזר והשטן, אמאלה איזה יצור נאלח.
|מיחזור|זוג אהוב/שנוא של החודש:|קדימה|גבריאל ונייתן, הממזר והשטן. זוג מעיק? אירנה והאקס שלה, כל הפעמים שהתאהבנו. מרגיש לי מוזר לענות תשובות על סדרות שרק אני ראיתי.
|מיחזור|שחקני החודש:|קדימה|Franco Masini

|מיחזור|קראש חודשי:|קדימה|אין שום חדש בגזרה הזאת, בעלי היפה המהמם המצחיק שזכה במלא פרסים מוצדקים החודש|מאוהב|
hs27.gif
|מיחזור|מאכל חודשי:|קדימה|פיצה. הרבה פיצה.
|מיחזור|ציטוט חודשי:|קדימה|"יש מיתולוגיה איטלקית?|תוהה|" - עדי|חזיר| שוכחת מקיומה של המיתולוגיה הרומית|פנים|
|מיחזור|סיבה למסיבה:|קדימה|בפברואר? היה מלא. לאמא שלי הייתה יומולדת 60 אז חגגנו בגדול כל החודש. הכנו לה אלבום עם ברכות מהמון אנשים, עשינו לה מסיבת הפתעה ובסוף נסענו איתה לאיטליה כל המשפחה.
|מיחזור|[למתקדמים] סיפור החודש:|קדימה|באחד הטיולים באיטליה יצאנו מאיזה עיירה קטנה והצטרפה אלינו איזה כלבה חמודה שליוותה אותנו, אז קראנו לה פרנצ'סקה והיא לא נטשה אותנו כל הטיול הלוך וחזור. כמובן שזכתה בטיפ בצורת מים וחטיפים. ממש נשבר לנו הלב לעזוב אותה בסוף.
|מיחזור|למה מצפים בחודש מרץ:|קדימה|פורים? אבל אין לי לאן להתחפש השנה. עריכה: אהההה נזכרתי הטור של טיילור מתחיל!!!!!|מאוהב| מלא תמונות וסרטונים ולגלות סופסוף איזה תלבושות ושירים יהיו וביצועים ראשונים בלייב לחלקם!!!!!!!

|עצור|[לבקשת ג'ולס] אחים אהובים (מסדרה, סרט או במציאות) -|קדימה|בלאמי ואוקטביה אהבת חיי|מאוהב|

|עצור|5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן -|קדימה|5? הגזמת. הנושא היחיד הוא טיילור סוויפט.
|עצור|מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו -|קדימה|ג'יין לוי (זואי מהפלייליסט של זואי) וזה יהיה מוזיקלי. אז בייסיקלי הפלייליסט של זואי:-D אבל זה יהיה משעמם רצח כי החיים שלי משעמים.
|עצור|צרו סדרת טלוויזיה חדשה עם 5 דמויות שאתם אוהבים מסדרות אחרות. אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לעלילות או פשוט למנות 5 דמויות שהייתם רוצים לראות בסדרה אחת -|קדימה|מממ חושבת רגע כי סתם לזרוק את הדמויות האהובות עליי לא נראה לי יעבוד בייחד. כאילו מה יעשו בלאמי ופיונה למשל?
אוקי הנה: אני רוצה סדרה עם קרואלי ואזירפל מבשורות טובות יחד עם לוקי והדמות-של-אוון-ווילסון-שכחתי-את-שמו, נראה לי יהיה כיף. אפשר להוסיף את וונדה לקלחת להשלים ל5.
|עצור|על כדו"א השתלטו חייזרים (עויינים. לא דוקטוריים כאלה חמודים) אתם יכולים לבחור נשק אחד שראיתם בתוכנית טלוויזיה כדי להגן על עצמכם, במה תבחרו -|קדימה|הטיל שטוני השתמש בו בנוקמים הראשון, הוכח כעובד נגד חייזרים.
|עצור|פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם |קדימה|איבדתי את האייפון הראשון שלי אחרי שבוע.
|עצור|כמה סדרות יצא לכם לראות יותר מפעם אחת? (במלואן או חלקית) |קדימה|אמממ 6? לאדעת. הכל כמעט כי היה ש"חים ביס.
|עצור|האם זכורה לכם הודעת התנתקות (unsubscribing) משעשעת/מוצלחת שקיבלתם?|קדימה|זאת שאלה מאד ספציפית8-* דווקא נראה לי שהיה משהו אבל לא זוכרת אפילו מה לחפש.
|עצור|ציינו משהו אחד שהרבה אנשים אוהבים ואתם שונאים |קדימה|ביונסה.
|עצור|האם נתקלתם פעם במשהו שהרגשתם שנוצר [לא על ידכם או בהשראתכם] במיוחד בשבילכם? (יכול להיות כל דבר -סרט/סדרה/שיר/ציטוט/חולצה/מם/גיף/מאכל/וואטאבר) -|קדימה|הסרט My Policeman|מאוהב|
אה אולסו אמרת מם אז הסרטון הזה. אני כזאת אגרנית|פנים|
|עצור|עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד|קדימה|תעשו פיפי לפני לק.
|עצור|מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) -|קדימה|
הבנות שולטות, אין ספק
מצידנו תתנתק
שרות יותר יפה,
מתלבשות יותר טוב
בניגוד לכם גם נוהגות לחשוב.
הם עם הרבה יותר חכם, תפנימו
וגם הרבה הרבה יותר אסטתיות
לא מתביישות ברגשות
אנחנו לא בוכות בסתר
אם חברה קוראת לי לא רואה אותך ממטר

|אש|תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות שהייתם מעלימים בכיף, שתרצו לחלוק עם הכיתה?|קדימה|
|מצלמה|המלך והמלכה נפגשו בגראמיז|מאוהב| וכל מה שקיבלנו זה תמונות מהגב|שפם|
1677699256487.png 1677699273243.png

|מצלמה|הנוף מהחדר בדירה באיטליה:
1677700601708.png

יאפ|חבול|
1677699350426.png

|אקשן|תינוק קטן הופך לזוכה גראמי|מאוהב|

|אקשן|עריכה יפה של הנוקמים|לב|

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
שאלון!!
|יהלום|שם
: דורי
|יהלום|גיל מהסוף:אהיה בן 42 ב-22.3.23
|יהלום|ג'ס מועדף/ת (על כל נגזרות השם): ג'ס גלין, זמרת בריטית יהודיה.

|מיחזור|סדרות החודש: מלחמת הצללים, אבירם כץ, סטרייק.
|מיחזור|סרטי החודש: תראו אותם רצים.
|מיחזור|שירי החודש:
|מיחזור|ספרי החודש:?
|מיחזור|דמויות (אהובות) החודש: אלי מאבירם כץ (יניב ביטון)
|מיחזור|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: החבר של אלישבע מאבירם כץ
|מיחזור|זוג אהוב/שנוא של החודש:אהובים: רובין וסטרייק, למרות שהם לא זוג רומנטי
|מיחזור|שחקני החודש: ראו סעיף קודם
|מיחזור|קראש חודשי: אלרלו פרקס, זמרת. וזה קראש שנתי.
|מיחזור|מאכל חודשי: נודלס.
|מיחזור|ציטוט חודשי: "לפני שתדברו, תעצרו את החקיקה".
|מיחזור|סיבה למסיבה:יום הולדת
|מיחזור|[למתקדמים] סיפור החודש: אפשר לדחות, המורה?
|מיחזור|למה מצפים בחודש מרץ: יום הולדת, אביב, הסרט חומר דוב.

|עצור|[לבקשת ג'ולס] אחים אהובים (מסדרה, סרט או במציאות) - דה בור מאייאקס של פעם.
|עצור|5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן -אחזור עם תשובה מתישהו בקיץ.
|עצור|מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו - טום הארדי, פנטזיה קומית.
|עצור|צרו סדרת טלוויזיה חדשה עם 5 דמויות שאתם אוהבים מסדרות אחרות. אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לעלילות או פשוט למנות 5 דמויות שהייתם רוצים לראות בסדרה אחת _?!
|עצור|על כדו"א השתלטו חייזרים (עויינים. לא דוקטוריים כאלה חמודים) אתם יכולים לבחור נשק אחד שראיתם בתוכנית טלוויזיה כדי להגן על עצמכם, במה תבחרו
- שיגור במסע בין כוכבים
|עצור|פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם – אני טוב מאוד בטטריס.
|עצור|כמה סדרות יצא לכם לראות יותר מפעם אחת? (במלואן או חלקית) – טיסת הקונקורדס ופולטי.
|עצור|האם זכורה לכם הודעת התנתקות (unsubscribing) משעשעת/מוצלחת שקיבלתם? לא.
|עצור|ציינו משהו אחד שהרבה אנשים אוהבים ואתם שונאים – במבה
|עצור|האם נתקלתם פעם במשהו שהרגשתם שנוצר [לא על ידכם או בהשראתכם] במיוחד בשבילכם? (יכול להיות כל דבר -סרט/סדרה/שיר/ציטוט/חולצה/מם/גיף/מאכל/וואטאבר) -לא
|עצור|עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד – דבר מעט ועשה הרבה
|עצור|מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) - לאישה יש שדיים, לגברים פטמות.

|אש|תמונה/וידאו/בדיחה/טופ 10 דמויות שהייתם מעלימים בכיף, שתרצו לחלוק עם הכיתה? אפשר לחתום ויתור?

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
אני אוהבת את הצבע של השפתון שלה (וגם של החולצה).
תודה|לב| (אני לוקחת מחמאות לטיילור אישית)

נגיד משהו קטן יחסית:
שוב תלוי מה המשהו הזה אבל ככל הנראה קבלה כי אין לי כוחות נפשיים למחות גם כשצריך. אבל זה לא הדבר הנכון לעשות, זה הדבר העצל.

|יהלום|גיל מהסוף: 13? או שאני צריכה לעשות 120 פחות 31?
זה מה שאני עשיתי:-D (ובמחשבון|פנים|)

|מיחזור|סיבה למסיבה: יש לי אינטרנט!
הלל-פאקינג-לויה!
|מיחזור|למה מצפים בחודש מרץ: אנחנו הולכים לחגוג לי סוף סוף יומולדת 31!
מה?8-* היה לך יומולדת לפני חצי שנה כמעט8-*

|עצור|צרו סדרת טלוויזיה חדשה עם 5 דמויות שאתם אוהבים מסדרות אחרות. אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לעלילות או פשוט למנות 5 דמויות שהייתם רוצים לראות בסדרה אחת - בנסון, ייגר מFBI IN, פלאט משיקגו PD, איזבל מ-FBI ואולי גם מגי מFBI שתהיה בחורה צעירה אחת שתעשה את כל הריצות.
זה עוד לא קרה עם כל הקרוסאוברים?:-D

|עצור|מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) - נשים חושבות מהראש, גברים מאיברים אחרים.
נכון|פטיש|

הסרט חומר דוב.
שם מדהים:-D

Lion_Heart

Well-known member
בחודש פברואר נכתבו בסך הכל 1228 הודעות חדשות
במהלך החודש נפתחו 20 שרשורים חדשים שבהם בסך הכל נכתבו 899 הודעות
ונכתבו גם 329 הודעות חדשות ב-15 שרשורים ישנים יותר

עוד מתוכנן לחודש מרץ:
סדרות חוזרות (המנדלוריאן, Shadow and Bone, Yellowjackets, יורשים, סופרמן ולואיס, פרי מייסון, לות'ר)

סדרות חדשות (Lucky Hank, The Big Door Prize, Extrapolations, Agent Elvis, School Spirits, Wellmania, Up Here)
נמשיך עם מועדון דיסני
אולי נפתח עוד מועדון
נחגוג את חג פורים
נקבל את האביב
ונתחיל לנקות לקראת פסח

מחאה!!!

Lhuna3

Well-known member
שאלון!!
|יהלום|שם
: לונה3
|יהלום|גיל מהסוף: אני מניחה ש- |תינוק|
|יהלום|ג'ס מועדף/ת (על כל נגזרות השם): רגע מה ג'ס? אני כבר שבוע מתלבטת איזה טום לכתוב! |שפם| מאיפה אני אביא ג'ס עכשיו?
אוקיי יש את הדוד ג'סי מצער גידול בנות.
יש את... ג'ס מבנות גילמור.
ג'ס מהבחורה החדשה
את מבינה ששלחת אותי עכשיו לרשימה משעממת באינטרנט של ג'סים? |שפם| שלא הכרתי בה כמעט אף אחד.
טוב אני אבחר את ג'ס מהבחורה החדשה.
שומרת את האופציה להחליף אח"כ אם מישהו יביא תשובה טובה.

מעתיקה מעדי|חזיר| : ג'סיקה ג'ונס.
|מיחזור|סדרות החודש: באפי (למרות שאנחנו עוד לא בחלקים האהובים עלי), האחרונים מבינינו, הרופא הטוב.
|מיחזור|סרטי החודש: היפהפיה והיחפן.
|מיחזור|שירי החודש:

|מיחזור|ספרי החודש: Children of Ruin (שני בטרילוגיה של Children of Time) ועוד לא סיימתי אותו, אבל הוא מעולה בינתיים.
|מיחזור|דמויות (אהובות) החודש: אלי וג'ואל (האחרונים בינינו)
|מיחזור|דמויות שנואות/מעיקות של החודש: מוקי (הזמר) אתמול בריאליטי החדש "רואים את הקול". לא שנוא, אבל מעיק.
|מיחזור|זוג אהוב/שנוא של החודש: דר' מרפי וליאה (הרופא הטוב). (זוג אהוב, למקרה שצריך להבהיר).
|מיחזור|שחקני החודש: בלה רמזי ופדרו פסקל (האחרונים בינינו)
|מיחזור|קראש חודשי: הסרטון שצירפתי בשאלה על שיר אהוב.
|מיחזור|מאכל חודשי: מרק עדשים (לא אני הכנתי) וטחינה הכי טעימה שאכלתי (הביאו לי מאיפשהו).
|מיחזור|ציטוט חודשי: hold on to my fur - I like it, when the dogs are barking
|מיחזור|סיבה למסיבה: הצלחתי לפתוח קופסה של טונה בלי שהחתולה תתעורר (והיא ישנה על הספה ממש קרוב!)
|מיחזור|[למתקדמים] סיפור החודש: (לא צריך לקרוא הכל, אפשר לדלג רק לציוצים שבמהלך הסיפור)

|מיחזור|למה מצפים בחודש מרץ: לעונה 4 של יורשים

|עצור|[לבקשת ג'ולס] אחים אהובים (מסדרה, סרט או במציאות) - אלכסיס ודיוויד (שיט'ס קריק)
|עצור|5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן - אין שום מצב שאני יכולה לעשות הרצאה של חצי שעה על משהו בלי להתכונן (וגם עם להתכונן, לא בטוח).
|עצור|מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו - חתול כלשהו. ז'אנר: סרטוני יוטיוב של חתולים עצלנים.
|עצור|צרו סדרת טלוויזיה חדשה עם 5 דמויות שאתם אוהבים מסדרות אחרות. אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לעלילות או פשוט למנות 5 דמויות שהייתם רוצים לראות בסדרה אחת -
זה קשה!
הדוקטור, גלסמן מהרופא הטוב, ג'יילס, הנשיא בארטלט, פיטר גריפין - סדרה על 5 גברים מבוגרים/מזדקנים שמנסים להביס תרגולת ענקית שהשתלטה על האנושות.
|עצור|על כדו"א השתלטו חייזרים (עויינים. לא דוקטוריים כאלה חמודים) אתם יכולים לבחור נשק אחד שראיתם בתוכנית טלוויזיה כדי להגן על עצמכם, במה תבחרו -
רובה אוטומאטי. אני בטוחה שראיתי את זה באיזו סדרה.
|עצור|פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם – אני מפחדת מ... בדיקות... דם.
|עצור|כמה סדרות יצא לכם לראות יותר מפעם אחת? (במלואן או חלקית) –המממ, אם מחשיבים ש"חים של סיטקומים אז המון.
|עצור|האם זכורה לכם הודעת התנתקות (unsubscribing) משעשעת/מוצלחת שקיבלתם? לא כרגע.
|עצור|ציינו משהו אחד שהרבה אנשים אוהבים ואתם שונאים – סושי
|עצור|האם נתקלתם פעם במשהו שהרגשתם שנוצר [לא על ידכם או בהשראתכם] במיוחד בשבילכם? (יכול להיות כל דבר -סרט/סדרה/שיר/ציטוט/חולצה/מם/גיף/מאכל/וואטאבר) - קינדר בואנו.
|עצור|עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד – "לעולם לעולם אל תעשו" (אני לא יכולה להגיד לכם מה ההמשך, כי הרשו לי רק 4 מילים.)
|עצור|מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) -
כשאישה בהריון אז היא מולידה חתול, וכשגבר בהריון אז הוא מוליד כלב.

1677700486246.png

אני יודעת שיש המון ביקורת בתגובות וגם אולי מוצדקת על הסרטון הזה, אבל הוא עדיין נורא מצחיק אותי:

נערך לאחרונה ב:

Lion_Heart

Well-known member
|יהלום|שם: Uchchaihshravas
|יהלום|גיל מהסוף: למה?
|יהלום|ג'ס מועדף/ת (על כל נגזרות השם):פלטצ'ר

|מיחזור|סדרות החודש:CRITICAL ROLE , THE LEGEND OF VOX MACHINA
|מיחזור|סרטי החודש:מבוכים ודרקונים-כבוד בין גנבים
|מיחזור|שירי החודש:
|מיחזור|ספרי החודש:
|מיחזור|דמויות (אהובות) החודש:לאודנה
|מיחזור|דמויות שנואות/מעיקות של החודש:
|מיחזור|זוג אהוב/שנוא של החודש:
פרסי ווקסליה
|מיחזור|שחקני החודש:לורה ביילי!!!
|מיחזור|קראש חודשי:לורה ביילי!!
|מיחזור|מאכל חודשי:ביג מק
|מיחזור|ציטוט חודשי:a jaw line so straight it made men wonder if they really were
וגם - "יש לזה טעם של קטשופ גריאטרי"
|מיחזור|סיבה למסיבה:
|מיחזור|[למתקדמים] סיפור החודש:
|מיחזור|למה מצפים בחודש מרץ:כלום

|עצור|[לבקשת ג'ולס] אחים אהובים (מסדרה, סרט או במציאות) - וקסילדן ווקסליה
|עצור|5 נושאים שאתם יכולים לתת עליהם הרצאה של חצי שעה בלי להתכונן - דרקונים ומבוכים, איך מתחילים! , טוב ורוע בבלגריאד, למה הכל שם שחור ולבן אבל בעצם לא, למה החתולה שלי היא החתולה המושלמת, אבל לא יענו שאלות,רק הרצאה! שקשוקה, איך מכינים(תרומתו של השומר לקולינריה האנושית-רמז-כלום)
|עצור|מי ישחק אתכם בסרט על החיים שלכם? ומה יהיה הז׳אנר שלו - טרגדיה קומית ו
|עצור|צרו סדרת טלוויזיה חדשה עם 5 דמויות שאתם אוהבים מסדרות אחרות. אתם מוזמנים להוסיף רעיונות לעלילות או פשוט למנות 5 דמויות שהייתם רוצים לראות בסדרה אחת -קודם כל לורה ביילי בתור פולגרה,ליאם אובריאן בתור בלגראת' טראויס ווילינגהם בתור ברק, טום הולנד בתור בלגריון
|עצור|על כדו"א השתלטו חייזרים (עויינים. לא דוקטוריים כאלה חמודים) אתם יכולים לבחור נשק אחד שראיתם בתוכנית טלוויזיה כדי להגן על עצמכם, במה תבחרו -מברג סוני\light saber
|עצור|פריט טריוויה משונה/חסר תועלת לגביכם –יש לי הטרוכרומיה
|עצור|כמה סדרות יצא לכם לראות יותר מפעם אחת? (במלואן או חלקית) –הרבה
|עצור|האם זכורה לכם הודעת התנתקות (unsubscribing) משעשעת/מוצלחת שקיבלתם?
|עצור|ציינו משהו אחד שהרבה אנשים אוהבים ואתם שונאים –אלכוהול וסמים
|עצור|האם נתקלתם פעם במשהו שהרגשתם שנוצר [לא על ידכם או בהשראתכם] במיוחד בשבילכם? (יכול להיות כל דבר -סרט/סדרה/שיר/ציטוט/חולצה/מם/גיף/מאכל/וואטאבר) -כן
|עצור|עצה הכי טובה שאתם יכולים לתת ב-4 מילים (או פחות) בלבד
|עצור|מה ההבדל בין גברים לנשים (תשובות מצחיקות בלבד- לאף אחד אין כוח לשיעור באנטומיה) -הגישה לצינון

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
נגיד משהו קטן יחסית:
טוב אז אני מניחה שזה תלוי נגד מי צריך למחות ומה זה ידרוש ממני. ועד כמה זה מפריע לי.
נעשה משחק ניחושים?
אולי... נייתן פיליון?
לא.

למעלה