Hot Time

Don Nirtin

New member
Hot Time../images/Emo267.gif../images/Emo133.gif

כמובטח, לאחר הבלגן שהתרחש כאשר השחקנים לא הצליחו להיכנס לאתר, המשחק ירד לSC בדיוק בזמן שבו היה אמור להתרחש דאבל דרופ ואקספי וההוט טיים, ההוט טיים יתקיים ב9 ביולי (כלומר, מחר בלילה). כך זה הולך: בין 12 בלילה ל2 בלילה תתרחש פעילות של דאבל אקספי ודרופ. בשעה 12:30 יתרחש רגע ההוט טיים והיא תתרחש למשך דקה אחת בלבד. כמה דברים חשובים לכבוד ההוט טיים: 1. עליכם להיות מעל לרמה 13 ואילך. 2. עליכם לוודא שהדמות אינה מתה. 3. עליכם לוודא שאינכם עושים קווסטים או כל דבר אחר. 4. עליכם לוודא שאינכם על הספינות בדרך למקום כלשהו. 5. עליכם לוודא שהדמות לא בקאשופ או MTS. 6. אין להשתמש במזוודה/ שומר החפצים. 7. אין לנהל את רשימת החתונה שלכם (
). 8. אין להיכנס למיני דאנג'נים. 9. אין לשנות ערוצים
10. נא לפנות מקום בETC/USE/EQUIP/CASH במזוודה שלכם מראש. 11. עליכם להיות במפה שהיא נגישה. אין להיות במפות שהן HIDDEN STREET. מעט לפני 12:30 בלילה, מומלץ לכם (מי שמכם שינצל את הדאבל האקספי והדרופ) להניח את השחקן במקום בטוח. בדיוק דקה הזו, קסנדרה תופיע עם הודעה של פופ אפ שתתקע את המשחק בצורה מטורפת ותגרום לאג. לאחר כמה רגעים, תוכלו לאשר את המתנה של קסנדרה. ניתן להיות AFK ובבוקר לפתוח את המתנה של קסנדרה. המתנה זמינה אני לא יודע עד מתי
. שיהיה לכם בהצלחה

volldenort

New member
איך

אני רוצה להנות מהדאבל אקספי בתוך המכשפות (בnfc) בזמן של ההוט טיים. אני יוכל לקבל שם את המתנה?

miss_t

New member
כן -

כאשר מגיעה הדקה המיוחדת הזו קופץ לך חלון ואתה תקבל קופסא לתיק שלך (צריך שיהיה מקום) את הקופסא אתה יכול לפתוח מאוחר יותר (אני חושבת שעד יום אחד אחרי האיוונט אבל לא בטוחה!)

miss_t

New member
מעולה

מסכימה עם ניר כדאי להיות במקום בטוח כי קופץ חלון ואז אפשר למות!

MomerS

New member
מה קרה

הייתי אתמול AFK בחנות נשקים באיליניה CC15 ובבוקר הייתי מחובר אבל לא הייתה שום הודעה מקסנדרה

Don Nirtin

New member
אל תהיה בחנות נשקים לעולם.../images/Emo267.gif

ולעניינו- זה לא היה אתמול, זה היום בלילה. תהיה שפוט באליניה עצמה וזהו.

למעלה