DaRk ShinES
New member
תגובה בונה../images/Emo13.gif
התגובה היא רק לשמאלית
ראשית הן מקסימות, שתיהן
הדוגמאות שלי הן בצד שמאל של הדולי
שיער
הפלטה מעולה אבל רצוי לדעת איך להשתמש בה מכיוון שקו המתאר שלה כהה מאוד.
ראשית כל-החלק העליון. החלק שעל הקרקפת מוצלל מעולה
, בדוגמא אני הראתי איך יהיה אם נדגיש טיפונת יותר את הקבוצות נחבר ביניהן ובין קבוצה לקבוצה נשתמש בגוון הבהיר ביותר על מנת להדגיש אותן. בגלל שקו המתאר נורא כהה רצוי לא להשתמש בו כל כך הרבה ורק בעזרתו להדגיש את השביל כמו בדוגמא. את קו המתאר תצלילי לאורך כל השיער כלומר, כאשר השיער הולך ומתבהר קו המתאר מתבהר אף הוא. תסתכלי בדוגמא שלי בצד שמאל של הדולי.
חלק התחתון- הבנתי שהשיער מתותל נכון? אם ככה קווים כהים ומסולסלים לא יעשו את העבודה
תלתלים צריך להצליל כל אחד בנפרד ועל מנת לתת תחושה "תלתולית"
מצלילים תלתל כמו בדוגמא שהוספתי ליד הדולי. בקו המתאר הכהה לא רצוי להשתמש להפרדה בין התלתלים כי הוא כהה מדי.
חולצה
הסטרפלס מעולה רק יש כמה בעיות שהפריעו לי בעיקר בקפלים.
החלק העליון מוצלל נפלא רק רצוי שאת החלק שמוצלל בגוון הבהיר ביותר תעשי עגול יותר ולא מלבני כמו בחלק הימני של הדולי. תסתכלי על הדוגמא שלי. הגדלתי את החלק של השטח הכהה בצד שמאל ועם הגוון הבהיר ביותר השתמשתי פחות ובצורה עגולה כדי להדגיש את ההפרדה בין הציצים וזה שהם עגולים
בחלק התחתון של החולצה היו יותר מדי קפלים שלא היו בולטים. בעזרת הגוונים הכהים ביותר הדגשתי ובניתי מספר קפלים ועם הגוון הבהיר ביותר עברתי בין הקפלים כדי להדגיש אותם
חצאית
ההצללה בחצאית לטעמי לא מתאימה לדולי. ההבדלי גוונים ממש ממש קטנים וזה גורם לחצאית להראות גושית. בעזרת אותה פלטה של השיער(למעט קו המתאר הכהה) הצללתי מחדש את החלק השמאלי של החצאית. השתמשתי בקו המתאר על מנת להפריד בין הקפלים ופשוט הצללתי לפיהם. מקווה שמובן
עם עם תיקונים הן יראו נפלא, מקווה שלא נעלבת או משו, ושהתגובה עזרה לך
התגובה היא רק לשמאלית