Hot devil

Shusho

New member
Hot devil ../images/Emo110.gif

דולי אחת לשרשור לכתוב מאיפה הבייס לשרשרלהודעה הראשית להמציא כותרת מצחיקה ולא 'תגיבו ליייי' ולא 'צומייייי' ולא 'הנה דולי חדשה'

yaeloolik

New member
אהה וסליחה שלא תיקנתי שד שעבר../images/Emo3.gif

אני אתקן :].

yaeloolik

New member
תיקון כותרת ל: "שניץ פגש בטעטע"../images/Emo12.gif

מקורי לפחות :p.

Nagboom

New member
יפה! ../images/Emo99.gif

רק משהו שקצת הפריע לי - הקו החום בבטן, לא נראה לי שהוא צריך להימשך עד לציצי, צריך לקצר אותו טיפה.

my presious

New member
../images/Emo42.gifבמילה אחת: מהמם!!!111../images/Emo99.gif

לייק איזה בייס מושימושלם!!!!1111אחתאחת!!!!11 ביותר ממילה אחת: הייתי מוסיפה לו עוד גוון בצבע קצת יותר בהיר מההכי בהיר ומוסיפה במקומות שאמור להיות אור (ירכיים, ציצים וכו'
) את האוזניים תורידי טיפ טיפה:] בביס היותר ככה משהו בעיניים לא מסתדר לי...נראה לי שבמקום הלבן בעין יש חום וזה גורם לעין להיראות עצובה
תעשי אצבעות רגליים! סתם את לא חייבת, לפי דעתי זה יותר חמוד עם אצבעות. את יכולה להעזר בביסים של אי-קנדי, הם מעולים לזה:] תוסיפי ראשים שונים! בוכה, מחייך חיוך דבילי, מאוהב (לבבות במקום עיניים) וכו':] הבייס ממש ממש יפה, באמת

../images/Emo180.gifתגובה נאנאנא!

אמ... הוא מדהים
כדאי להוסיף עוד גוון בהיר. תורידי טיפה את האוזניים, הן אמורות להיות ביין העיינים לאף. תנסי לעשות עוד פרצופים ותנוחות:)

arui tknud

New member
אהבתי את הצורה

הפוזות, ואת זה שקווי המתאר כהים- אני יותר אוהבת לעבוד ככה. שמרתי

K a r i

New member
חמוד אבל לטעמי

יותר מדי סומק וזה כבר לא ממש חמוד זה כבר יותר מטריד מחמוד. אז את יכולה להוריד קצת בסומק זה יהיה יותר נחמד לדעתי. אבל בעיקרון נראה לי שהבייס בסדר
למרות שאני לא מבינה כל כך בדברים האלה. :)

nitzanru

New member
אופס ../images/Emo12.gif

לא להתייחס לדולי הזאת, צירפתי אותה בטעות!

nitzanru

New member
../images/Emo13.gif

זאת הדולי הנכונה, פשוט שיניתי קצת את הצבעים, כי לא אהבתי. חוץ מהכרית, אני אוהבת אותה ככה. בייס מ-PPKH, לפרויקט מסיבות (פיג'מה), מרוצה במיוחד מהנעלי בית והגופיה, אהבתי איך שיצאו.
אני אשמח לתגובות בונות

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifהדולי יפה מאוד../images/Emo13.gif

אהבתי את נעלי הבית. רק את הקווי מתאר של הכרית צריך לדעתי לעגל לכיוון בחוצה.
הבנת?

my presious

New member
../images/Emo42.gifתגובע:]

איזו דולע יפה
שיער: הצורה שלו טובה, ההצללה שלו ישרה מדי. המעבר בין הצבעים נורא ישר, תנסי לעשות את זה יותר זיגזגי כזהP: ואת הקו מתאר שמפריד בין הקבוצות בשיער עדיף להוריד, זה נראה פחות ריאליסטי ככה:] גופייה: היא ממש יפה, אבל היא מסתיימת ישר מדי, תעגלי אותה טיפה בצדדים:] תחתונים: ממש יפים
, אבל הרווח שבין הגופייה לתחתונים כמעט בלתי נראה בגלל שהצבע עור והצבע של הגופייה+התחתונים דומה, אז הרווח "נבלע" וזה נראה כמו בגד ים שלם אם לא מסתכלים ממש טוב. אני מציעה שתעשי פס בצבע שונה בסוף הגופייה ו/או בתחילת התחתון, ככה יראו איפה נגמרת הגופייה ואיפה מתחיל התחתון. מקווה שהבנת משו
נעלי בית: ממש יפים:] כרית: אני מציעה שתעשי כאילו הילדה מחזיקה אותה, כי היא נראית כאילו היא מרחפת באווירP: עוד משו: תצלילי מתחת לשיער:] מקווה שעזרתי|4u|

למעלה