Hot devil

shronet

New member
ניסיתי...

שיניתי בנעליים ובחצאית קצת את הצורה, את ההצללות וגוון אחד בפלטות. הנעליים אני חושבת שיצאו בסדר, אבל החצאית כפלים, כרגיל, לא יצאה לי משהו
. יש כאן הרבה בנות שעושות חצאיות כאלה הרבה יותר טוב ממני, ואני בטוחה שהן יוכלו לעזור לך. בכל מקרה, אני מקווה שעזרתי

shronet

New member
שלום, אני חדשה...

כאילו, בערך
. הייתי פה פעם, ושמתי קצת דוליז, אבל אז הייתה תקופה ארוכה מאוד שעזבתי את זה. לא מזמן חזרתי לעשות, אז החלטתי לנסות ולהצתרף לפה שוב. אני מכירה את החוקים, אז אין צורך לשלוח לי אותם
. אז הינה דולי חדשה שלי. בייס (מדהים
) של מורן מהפורום, עפ"י תיאור של מישהי מהפינה "דרוש תיאור"... אבל אני לא מוצאת את השירשור כרגע, ואני לא זוכרת מי זאת הייתה... אז מי שזאת- תכתבי כאן, אני מקווה שזה בסדר
. הדולי עם טיפה טיפה שינויים, כי חלק מהדברים לא הסתדרו לי... אני אשמח לתגובות, במיוחד על החצאית שמשום מה נראית כמו סמרטוט...

gili109

New member
וואי היא ממש מדהימה!

השיער.. הכול!
חוץ מהאודם שאני חושבת שהוא בהיר מידי =) את ממש מוכשרת!

shronet

New member
תודה!../images/Emo24.gif

גם אני חשבתי שהאודם קצת בהיר מדי, אבל רציתי לעשות אותו באותו צבע של הסיכה... נו, אני אשנה את שניהם וזהו |אבלה|

PinK inK

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo174.gifאיזו בושה../images/Emo10.gif

לדמבו..הו, אני כל כך מתדרדרת

PinK inK

New member
בייס מג'ופט פתחו בקחלון חדש.../images/Emo7.gif

אני מבקשת תגובות בונות.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifסתמי! שאני לא אדרדר אותך!

לתהום
חע. זה כוסי. יו אר ביצ'. זה הכל.. בשעה יותר נורמאלית אני אעבור על זה מקרוב..

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifתעשי לי טובה זה מאד מדהים!

סכינים סכינים!!! דגים דגים!! ><> ><> ><>!!!!

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifמסכימה עם כל מה שאמרת../images/Emo6.gif

וגם עם הדגים ~~~><>~~~><>~~~

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo99.gif

שיער+ כובע
בקוקו באדום, הקבוצות תמיד צריכות ללכת בצורה של הקוקו, את עשית את הקבוצה ישרה. אז תעגלי. הקווי מתאר החיצוניים של הכובע קצת כהים מדיי, ושטח הברק גדול מדיי וזה עושה שלכובע יהיו ניגודיות בהצללה. את ההצללה בקצוות השיער הבודדות הצללת כקווים ישרים וזה לא נכון, זה נותן אפקט של הצללת גליל או משהו, שכחתי איך קוראים לה. הגומיה זוהרת מדיי :p
סוודר\ חולצה
את הכפלים תבליטי בנקודות כהות, יצא לדעתי ממש יפה בלי קווי מתאר. יותר ברק בסוודר, תעשי פסים לאורך האיזור הריק.
ג'ינס
קודם כל הכפלים מאוד בולטים אז זה לא יוצא כמו כפלים אלא יותר כמו סתם קווים, תבהירי את הגוון השני בג'ינס ועם הצבע המקורי תעשי נקודות צל על הכפלים. אין לי יותר מה להציע, והדולי כן יפה- אבל אני מסכימה שבכל זאת עשית בחייך דוליז יותר יפות.

Radio Joe

New member
><

So what if the Gumia is too shiney? I think it's nice and preety when there is Nigud in the shading. And the shading in the shirt is perfect >< And I thing the jeans is perfect and rialistic. The doll is perfect, And the stuff you wrote... Well I think they're wrong.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifשכל אחד יחשוב מה שבא לו.

היא ביקשה עזרה ואני הגבתי לה, זאת דעתי האישית. בקשר אליה- את זה כבר היא מחליטה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifושכחתי להוסיף.

שלפי דעתי אם היא תשנה את ההצללות בחולצה כמו שאמרתי ההצללה תבלוט הרבה יותר, פה זה רגיל כזה. שתנסה, ואם לא ימצא חן בעיניה שתמחוק.

תיקון לדלוי שלי מלמעלה ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

בייס קרימון הייז כנראה לתחרות שחור-לבן עם התיקונים אני קצת יותר מרוצה

למעלה