Hot devil

אהבתי ../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

ההצללות נהדרות, במיוחד במכנסיים
בחולצה כדאי להגדיל את הבדלי הגוונים בפלטה האפורה. זהו, בעצם
ההדפס הוא של הינקיז? הוא יצא טוב

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifשלי ושל עדי.

היא עשתה רק נעליים, אבל לבטח היא תעשה גם תוספות כשהיא תתחבר. בייס מפליי טו דה סקיי. תגובה למגיבה. [לפחות מבחינתי.] אני אהבתי מה שיצא. :]

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקצתיחס.../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

:(

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתודה לשתיכן. ^^

שכחתי להגיד שהחצאית מטיוט של ליזה [זאת פעם שלישית שהשתמשתי בו.] אבל אני משנה די הרבה. :]

הממ.. כותרת?

אוהבת אותו ^^ הוא אמור להיות סוג של לוחם קיברנטי או משהו כזה, ושכחתי איך קוראים לו ^^" בייס דולריה.

8ar8ie

New member
הממ../images/Emo42.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gif

אין לי כח לתגובה ארוכה ובונה אבל משו קטן וחשוב מאוד: לא מצלילים בגדים לפי ההצללה של הביס:|

meidl

New member
מממ

יותר מדי קוי מתאר בשיער.. ואני לא רוצה להשמע גסה.. אבל אין לו ממ את יודעת, הוא נראה כמו ילשה ולא ילד.. כאילו מזה הטייצ'ים הצמודים האלה לא נותן מקום לדימיון חח

ממ..

זה אמור להיות בגד גוף (הלבן והאפור).. גם רוב החולצה הסגולה צמודה לגוף.

meidl

New member
אבל הוא בן!!

הוא נראה כמו בת כי אין לו את המה שמו שיש לבנים !! מילא, שילבש טייצ'ים חח אבל לפחות שהטייצים ידגישו לו את המה שמו

netaK

New member
לדמב"ו

נראה לי שאני די מרוצה, קודם הייתי חלגמרי מרוצה אבל אני פחות ופחות מרוצה
בייס ג'ופט

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifתגובה בונה ^^

-שיער- הפוני נורא ישר.הצורה שלו צריכה להיות כמו בקובץ.האור צריך להיות רק במרכז הפוני,בקטעים די עבים,ולא בפסים דקים.השיער נורא מבולגן,תעשי קבוצות ברורות יותר ועבות יותר.הצורה שלו-מתנופף-לא ממש מתאימה ככה,עדיף שתעשי אותו רגיל. -חולצה- נחמדה.לא ממש הבנתי את הקטעים הצהובים.תעשי הצללת רשת,עם הבדלי גוונים די גדולים ופסים בהירים יותר,כדי להדגיש את ההצללה.ההצללה של החולצה למעטה מוזרה,הראתי לך איך להצליל. -מכנסיים- אם את רוצה לעשות מכנס בלי כפלים,עושים את 4 הגוונים הראשונים בהצללת כרית,פחות או יותר.אחר כך עושים זיגזג עם הגוון החמישי ורשת עם השישי.עושים כפל קטן בברך.מה שעשית די מדמה את העיקרון,אבל עשית את התחלה של רשת בגוונים הראשונים,וזה טיפה הורס.האור תמיד במרכז,ולא זז הצידה,כמו במכנס הימני. -נעליים- תעבי את הסולייה.
.

למעלה