Hot devil

nitzanru

New member
תודה ../images/Emo13.gif

את השיער אני אוהבת ככה (הקבוצות והמעברים), הוא נראה אצלי יותר טוב ככה מאשר בלי קבוצות. חשבתי שעיגלתי את הגופיה
כבר מתקנת.

nitzanru

New member
טדדדם

תיקון! לא היה לי מה לעשות עם הכרית.
החלפתי צבע לתחתונים
הצללתי מתחת לשיער

../images/Emo180.gif|איןליכותרת|

אמ... כדאי לך לעגל את הפסים ולא לעשות אותם כאלה ישרים. עכשיו השיער,תעשי את השוונצים יותר זורמים, תעגלי אותם ותחברי אותם לשיער יותר בכיוון הזרימה של השיער, כאילו שלא יצאו בקו ישר, אם לא הבנת אני אדגים לך><. בשיער למטה כדאי לך לעשות שוונצים לכל רוחבו ולא רק בכמה מקומות. בכרית כדאי לחבר את הכפלים, אם לא הבנת [קרוב לוודאי שלא] תגידי:) מקווה שלא נעלבת:) נ.ב. תגיבי לי פליזז

nitzanru

New member
המ.

בקשר לשיער - לא הבנתי כלום. ולחבר את הכפלים זה לא הולך טוב, ניסיתי, זה נראה יותר ריאליסטי ככה.

../images/Emo180.gifידעתי שזה לא הולך להיות מובן

>< אמ... העיקרון בשיער הוא שתנסי לעשות את השוונצים יותר זורמים בכיוון השיער ולא תוצאי איזה פיקסל ממנו תעשי שוונץ [אל תעלבי] ניסיתי להראות לך
ניסיתי גם לחבר את הכפלים... אבל... איך שבא לך...

לא! הצילו!

וואו..פעם ראשונה שאני בין הראשונת...
חח..אני אוהבת את הדולי הזאת! יחסית ישנה...
אזכור בייס בקובץ. מה דעתכם???

my presious

New member
../images/Emo42.gifחחח מגניב!

הצעות לשיפור: תעגלי את הפסים כי הם ישרים מדי:] תוסיפי כובע עם פסים, זה ישלים את הלוק:] תוסיפי אור במשכולת (או איך שקוראים לזה
) מקווה שעזרתי|4u|

../images/Emo180.gif|נמ|צריך להפוך את זה לסמיילי

! כמה הערות פיציות: את הדבר העגול הזה שעל הרגל שלו [><] כדאי להצליל יותר בעגילות... נגיד שיהיה צל על רוב ה... מיסביב ואז נהיה ביר יותר ויותר [בטח לא הבנת... אם אבקשי אני אנסה להראות לך]. השרשרת שעל הרגל שלו צריכה להצליל יותר על הרגל. אהבתי D: תגיבי לי פליזזז

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifחחח מאגניב ../images/Emo6.gif

ואין לי עוד מה להגיד לך כי כבר אמרו הכל

917635

New member
שוב.../images/Emo41.gif../images/Emo176.gif../images/Emo42.gif

מישהו יכול לשנות את הצבע שיער שלה לג'ינג'י? כי אני לא מצליחה.. זה נראה כמו כתום דהוי. בייס-MYTHICA.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהיא יפה ../images/Emo99.gif.

שיניתי לג'ינג'י. ותצלילי את השיער על המצח כבר
.

Stinki Winki

New member
היא נורא יפה../images/Emo99.gif

הייתי ממליצה לעשות לה פחות מצח וצבע שיער כהה, השיער ככה לא נראה מחובר לראש$: הסיכה לא מוצללת
מהממת חוץ מזה.

my presious

New member
../images/Emo42.gifוואו היא ממש יפה

הצלילי נא על המצח:] משהו במצח נראה מאוד ריק, אולי תוסיפי שיער שנופל בצידי המצח? כל השאר מושלם:]

למעלה